IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога започнахте с форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• беше мокро и тъмно...............
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      .......
      И сега съм лонг еврото от 1.17 но при мене е за хедж зашото от опциите печеля долари. И са съм няккав минус на тва 1К Това ако е някой с leveradge long EUR от 1.17 до са да е марджин кол .....
      Е то си зависи и стила на търговия, в твоя случай наистина е безмислен ливърийджа или е дпустим ливиридж не по-голям от 2-3. Иначе аз съм интрадей търговец и винаги ползвам стоп и каквото и да стане до края на деня съм се чупил (Така и гапове не ме ловят ). Това с хеджирането иначе е добра идея и аз съм го обмислял особено при търговия с акции и спадащ долар. При покачващ се долар разбира се е безмислено.

Коментар

• Преди 10 години и все още не съм натрупал никакви активи почти от тази търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
          ще взема да ги пробвам и аз тези акции ..
          пробвай ..... и се набухай с leveradge ама глей да уцелиш правилната

Коментар

• ще взема да ги пробвам и аз тези акции ..
            http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
              съгласен съм с теб, но да уцелиш такава акция е като да вкарам кош от центъра със завързани очи, а и тези акции са доста рискови, освен това риска който аз поемам също е 10% дори 8, а вероятността да си увелича, акаунта с 30% за един ден, ако уцеля добро движение е също около 10%, и не само това ами тази акция за цялото си съществуване, колко пъти ще има поскъпване от порядъка на 10-20 пъти максимум един път според мен. В крайна сметка дай черно на бяло печалбата за последната една година и няма какво да спорим искрено ще се радвам за теб, ако правиш поне 100% и са ти в кърпа вързани
              не то да уцелиш тва е като Тотото. но по принцип има много акции, които праат double или веднъж и половина, тва е редовно стига да се ровиш и да ги разбираш. За тва ти казвам, че форекса за мене е high risk, защото за да вземеш някой лев както ти - си рускувал акаунта си в продължение на сумай ти време и то с 32 пъти повече от тва където имаш. И за някой, който не знае за кво стаа въпрос го издрънчават за 0 време, а дори и много да знае пак го издрънчават все някога именно заради leveradge.
              Та мисълта ми беше с по-малко leveradge цъкни на някоя акция и лудница не е нужно акцията да скача 30 пъти, ааа па ако учелиш такава алалл да ти е .... дай Боже всеки му .....

А аз търгувам опции, залагам много за мижави печалби, но шанса е много по-висок от колкото 50/50 при акции, валути и т.н. От акциите съм напред 30% от акаунта си от златарите, те пак се сринаха добре, че излязох иначе щях да ям дървото
              И сега съм лонг еврото от 1.17 но при мене е за хедж зашото от опциите печеля долари. И са съм няккав минус на тва 1К Това ако е някой с leveradge long EUR от 1.17 до са да е марджин кол .....
              Last edited by michaelis; 10.03.2015, 13:00.

Коментар

мдобре и ти мислиш, че ако си с акунт 10К и вкараш в някоя акция 1К и тя скочи 15 пъти, (което се случва стига да уцелиш правилната) има акции които скачат и 30 пъти, но тва е друга тема са. Та с риск 10% от сметката ти, ти можеш да си удвоиш акаунта, което е доста по-безопасно отколкото да рискуваш 32 пъти акаунта си всеки път. И ти твърдиш, че тея с акциите печелят по-малко от тебе с валутите ?!? Е математично не виждаш ли кое е по-добре
                Да речем, че ти си long EUR на 1.15 с 32 : 1 levegarde и тва се изсипе както и стана на 1.08 и колко си загубил до тогава ? .....

Ей ти го примера акцията е ICPT за съжаление аз не съм я купил но доста хора я бяха купили на 30$

http://stocktwits.com/symbol/ICPT?q=icpt

и от 30$ отиде на 500$ и ти твърдиш, че с EUR/USD ше спечелиш повече от тва ?!?
                Та ти ако случайно да предположим, че си играл тази акция с 32:1 leveradge даже ти го пожелавам да уцелиш такава, и та да предположим, че си я играл с тоя левърейдж и ше спечелиш повече от EUR/USD ..... Ta ти ако уцелиш такова нещо акаунта ти става 32 x колкото е скочила там пъти .....

Акаунт 10К леверейдж 32 стават 320К x 16 пъти е скочила и акаунта ти става на 5.12 mln. това са 5 милиона ?!?!
                чк че преди това смятах глупости и се разбълнувах .....
                съгласен съм с теб, но да уцелиш такава акция е като да вкарам кош от центъра със завързани очи, а и тези акции са доста рискови, освен това риска който аз поемам също е 10% дори 8, а вероятността да си увелича, акаунта с 30% за един ден, ако уцеля добро движение е също около 10%, и не само това ами тази акция за цялото си съществуване, колко пъти ще има поскъпване от порядъка на 10-20 пъти максимум един път според мен. В крайна сметка дай черно на бяло печалбата за последната една година и няма какво да спорим, искрено ще се радвам за теб, ако правиш поне 100% и са ти в кърпа вързани

а иначе ако се изсипе както казваш до 1.08 да не съм тъп да играя дълги, играя с много плитки стопове, в случай, че сбъркам посоката губя 8% от акаунта
                Last edited by bvg; 10.03.2015, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                  За колегата не знам. Аз играя само евро долар и съм сигурен, че никой не изкарва от акции в % колкото мен, а скоро и в кеш
                  За ливъриджа играя с 32:1 - 32.5:1 според закръгленията за 14 месеца успях да удвоя акаунта
                  ====================
                  мдобре и ти мислиш, че ако си с акунт 10К и вкараш в някоя акция 1К и тя скочи 15 пъти, (което се случва стига да уцелиш правилната) има акции които скачат и 30 пъти, но тва е друга тема са. Та с риск 10% от сметката ти, ти можеш да си удвоиш акаунта, което е доста по-безопасно отколкото да рискуваш 32 пъти акаунта си всеки път. И ти твърдиш, че тея с акциите печелят по-малко от тебе с валутите ?!? Е математично не виждаш ли кое е по-добре
                  Да речем, че ти си long EUR на 1.15 с 32 : 1 levegarde и тва се изсипе както и стана на 1.08 и колко си загубил до тогава ? .....

Ей ти го примера акцията е ICPT за съжаление аз не съм я купил но доста хора я бяха купили на 30$

http://stocktwits.com/symbol/ICPT?q=icpt

и от 30$ отиде на 500$ и ти твърдиш, че с EUR/USD ше спечелиш повече от тва ?!?
                  Та ти ако случайно да предположим, че си играл тази акция с 32:1 leveradge даже ти го пожелавам да уцелиш такава, и та да предположим, че си я играл с тоя левърейдж и ше спечелиш повече от EUR/USD ..... Ta ти ако уцелиш такова нещо акаунта ти става 32 x колкото е скочила там пъти .....

Акаунт 10К леверейдж 32 стават 320К x 16 пъти е скочила и акаунта ти става на 5.12 mln. това са 5 милиона ?!?!
                  чк че преди това смятах глупости и се разбълнувах .....
                  Last edited by michaelis; 08.03.2015, 20:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                    заглавието на темата трябва да бъде :

" От както започнахте Форекс - колко сметки занулихте ? ". или " От както започнахте Форекс - колко пари загубихте ? "

Така ще е по репрезентативно , както за пазара , така и за хората , които го търгуват !
                    това наистина ще е интересна тема
                    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

мога да ти дам поне едни хиляда аргумента с тоя форекс,че лънготиш поради простата причина, че валутите правят

1. малки % движения в сравнение с акциите
                      2. както не слагаш всчико в една позиция тряяя да играеш поне с 200-300К което за мене е imposible за да направиш въобше нещо от тея малки движения на валутите
                      3. ти за да напрайш твойте "60%" тряяя да си на leverage поне едно 10:1 което от своя страна изключва това, че не слагаш всичко в една позиция
                      и 4. стига си лънготил тука ние не сме току що завъшили средно.

Всеки тука има 2 клас знаем таблицата за умножение и деление и тея въздушните тъпотии ги разпраай там на твойте ученички

Тя тука рублата, че тая година утрепа коча с това падане беше 50% а тва се случва доста рядко с някоя валута ей и еврото напрай едни мижави 20% и света свърши вече ти искаш да каеш тука, че ги ловиш тея малките движения на 15min с leveradge и си само напред ?!?!?

мммм добрем ........
                      За колегата не знам. Аз играя само евро долар и съм сигурен, че никой не изкарва от акции в % колкото мен, а скоро и в кеш
                      За ливъриджа играя с 32:1 - 32.5:1 според закръгленията за 14 месеца успях да удвоя акаунта

====================

Иначе за темата започването ми беше края на 2006, 2007 цялата цъках на демо, а 2008 си отворих първата реална сметка и почнах да купувам яко евра почти на върха от нива 1,57хх, естествено първата сметка беше пълна катастрофа.

Коментар

• Джей от тогава си на пазара от 91 ееееее а аз само от 2007 направо съм начинаеш ....
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Аз от началото на миналата година. Имах доста силни печалби и загуби. Сега гледам да съм по-балансирана в търговията. Е и по-дисциплинирана .

Коментар

• В края на миналия век геният Стоичков формулира Теорията на успеха така:
                            "Който играй - пИчели, който нИ играй - Ни пИчели. "

Той забрави да добави, че "който нИ играй, нИ губи" ама няма да му придиряме. Все пак човека е гений.
                            В краката.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

стига вече младеж, хвани си измии краката и си легни, че е късно и не ми се четат тъпотии... кво било трейдинг и кво инвестиране.
                              Щом играеш с 500К хуу мм брао аз мисля да полегна
                              Направи, това което препоръча и леката
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                20 бона ли ти е максималната миза?
                                Аз му говоря фул сметка и проценти, нашият ми говори 20 бона ... и 20 бона вика голяма сума за кукуригане - wtf?!?!?
                                стига вече младеж, хвани си измии краката и си легни, че е късно и не ми се четат тъпотии... кво било трейдинг и кво инвестиране.
                                Щом играеш с 500К хуу мм брао аз мисля да полегна

Коментар

Working...
                                X