беше мокро и тъмно...............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога започнахте с форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение.......
И сега съм лонг еврото от 1.17 но при мене е за хедж зашото от опциите печеля долари. И са съм няккав минус на тва 1К Това ако е някой с leveradge long EUR от 1.17 до са да е марджин кол .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеще взема да ги пробвам и аз тези акции ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениесъгласен съм с теб, но да уцелиш такава акция е като да вкарам кош от центъра със завързани очи, а и тези акции са доста рискови, освен това риска който аз поемам също е 10% дори 8, а вероятността да си увелича, акаунта с 30% за един ден, ако уцеля добро движение е също около 10%, и не само това ами тази акция за цялото си съществуване, колко пъти ще има поскъпване от порядъка на 10-20 пъти максимум един път според мен. В крайна сметка дай черно на бяло печалбата за последната една година и няма какво да спорим искрено ще се радвам за теб, ако правиш поне 100% и са ти в кърпа вързани
Та мисълта ми беше с по-малко leveradge цъкни на някоя акция и лудница не е нужно акцията да скача 30 пъти, ааа па ако учелиш такава алалл да ти е .... дай Боже всеки му .....
А аз търгувам опции, залагам много за мижави печалби, но шанса е много по-висок от колкото 50/50 при акции, валути и т.н. От акциите съм напред 30% от акаунта си от златарите, те пак се сринаха добре, че излязох иначе щях да ям дървото
И сега съм лонг еврото от 1.17 но при мене е за хедж зашото от опциите печеля долари. И са съм няккав минус на тва 1К Това ако е някой с leveradge long EUR от 1.17 до са да е марджин кол .....Last edited by michaelis; 10.03.2015, 13:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемдобре и ти мислиш, че ако си с акунт 10К и вкараш в някоя акция 1К и тя скочи 15 пъти, (което се случва стига да уцелиш правилната) има акции които скачат и 30 пъти, но тва е друга тема са. Та с риск 10% от сметката ти, ти можеш да си удвоиш акаунта, което е доста по-безопасно отколкото да рискуваш 32 пъти акаунта си всеки път. И ти твърдиш, че тея с акциите печелят по-малко от тебе с валутите ?!? Е математично не виждаш ли кое е по-добре
Да речем, че ти си long EUR на 1.15 с 32 : 1 levegarde и тва се изсипе както и стана на 1.08 и колко си загубил до тогава ? .....
Ей ти го примера акцията е ICPT за съжаление аз не съм я купил но доста хора я бяха купили на 30$
http://stocktwits.com/symbol/ICPT?q=icpt
и от 30$ отиде на 500$ и ти твърдиш, че с EUR/USD ше спечелиш повече от тва ?!?
Та ти ако случайно да предположим, че си играл тази акция с 32:1 leveradge даже ти го пожелавам да уцелиш такава, и та да предположим, че си я играл с тоя левърейдж и ше спечелиш повече от EUR/USD ..... Ta ти ако уцелиш такова нещо акаунта ти става 32 x колкото е скочила там пъти .....
Акаунт 10К леверейдж 32 стават 320К x 16 пъти е скочила и акаунта ти става на 5.12 mln. това са 5 милиона ?!?!
чк че преди това смятах глупости и се разбълнувах .....
а иначе ако се изсипе както казваш до 1.08 да не съм тъп да играя дълги, играя с много плитки стопове, в случай, че сбъркам посоката губя 8% от акаунтаLast edited by bvg; 10.03.2015, 12:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеЗа колегата не знам. Аз играя само евро долар и съм сигурен, че никой не изкарва от акции в % колкото мен, а скоро и в кеш
За ливъриджа играя с 32:1 - 32.5:1 според закръгленията за 14 месеца успях да удвоя акаунта
====================
Да речем, че ти си long EUR на 1.15 с 32 : 1 levegarde и тва се изсипе както и стана на 1.08 и колко си загубил до тогава ? .....
Ей ти го примера акцията е ICPT за съжаление аз не съм я купил но доста хора я бяха купили на 30$
http://stocktwits.com/symbol/ICPT?q=icpt
и от 30$ отиде на 500$ и ти твърдиш, че с EUR/USD ше спечелиш повече от тва ?!?
Та ти ако случайно да предположим, че си играл тази акция с 32:1 leveradge даже ти го пожелавам да уцелиш такава, и та да предположим, че си я играл с тоя левърейдж и ше спечелиш повече от EUR/USD ..... Ta ти ако уцелиш такова нещо акаунта ти става 32 x колкото е скочила там пъти .....
Акаунт 10К леверейдж 32 стават 320К x 16 пъти е скочила и акаунта ти става на 5.12 mln. това са 5 милиона ?!?!
чк че преди това смятах глупости и се разбълнувах .....Last edited by michaelis; 08.03.2015, 20:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениезаглавието на темата трябва да бъде :
" От както започнахте Форекс - колко сметки занулихте ? ". или " От както започнахте Форекс - колко пари загубихте ? "
Така ще е по репрезентативно , както за пазара , така и за хората , които го търгуват !http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемога да ти дам поне едни хиляда аргумента с тоя форекс,че лънготиш поради простата причина, че валутите правят
1. малки % движения в сравнение с акциите
2. както не слагаш всчико в една позиция тряяя да играеш поне с 200-300К което за мене е imposible за да направиш въобше нещо от тея малки движения на валутите
3. ти за да напрайш твойте "60%" тряяя да си на leverage поне едно 10:1 което от своя страна изключва това, че не слагаш всичко в една позиция
и 4. стига си лънготил тука ние не сме току що завъшили средно.
Всеки тука има 2 клас знаем таблицата за умножение и деление и тея въздушните тъпотии ги разпраай там на твойте ученички
Тя тука рублата, че тая година утрепа коча с това падане беше 50% а тва се случва доста рядко с някоя валута ей и еврото напрай едни мижави 20% и света свърши вече ти искаш да каеш тука, че ги ловиш тея малките движения на 15min с leveradge и си само напред ?!?!?
мммм добрем ........
За ливъриджа играя с 32:1 - 32.5:1 според закръгленията за 14 месеца успях да удвоя акаунта
====================
Иначе за темата започването ми беше края на 2006, 2007 цялата цъках на демо, а 2008 си отворих първата реална сметка и почнах да купувам яко евра почти на върха от нива 1,57хх, естествено първата сметка беше пълна катастрофа.
Коментар
-
В края на миналия век геният Стоичков формулира Теорията на успеха така:
"Който играй - пИчели, който нИ играй - Ни пИчели. "
Той забрави да добави, че "който нИ играй, нИ губи" ама няма да му придиряме. Все пак човека е гений.
В краката.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениестига вече младеж, хвани си измии краката и си легни, че е късно и не ми се четат тъпотии... кво било трейдинг и кво инвестиране.
Щом играеш с 500К хуу мм брао аз мисля да полегнаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение20 бона ли ти е максималната миза?
Аз му говоря фул сметка и проценти, нашият ми говори 20 бона ... и 20 бона вика голяма сума за кукуригане - wtf?!?!?
Щом играеш с 500К хуу мм брао аз мисля да полегна
Коментар
Коментар