IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога започнахте с форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Алън Грийнспан чувал ли си ?
    Сега като пърсиш в нета ще ти излезе и неговата книжка.
    Там категорично заявява , че от търговия с валута печелят някои, но те определено не са тия пред комповете по къщите !
    Хайде , сега навържи фактологията от гледна точка кой е този човек и това негово изявление и пак помисли дали се печели от тази залъгалка, като не вярваш на хората пишещи тук.

В руският език има една звучна дума категорично и детайлно описваща явлението форекс - " лохотрон " !

Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
    А "дърен философ" знаеш ли какво е
    Аз не съм авио инжинер ама според мен нещо от железо няма как да лети щото е по-тежко от въздуха.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
      Айде сега! Аз съм щедра. Давам 5 години учене на демото и след това още 5 за натрупване на първия реален милион...
      и аз съм си поставил цел 5 години за първия милион
      Иначе на мен ми трябваха 7 години за да почна да изкарвам пари.
      Вярно, че между първата и 6-тата година направих една голяма пауза и не съм играл, но не съм спирал да мисля в тази насока. 6-тата година си разцепих задника от работа в тая насока в посока бектестове. Демото нямам време да чакам цял ден за да сключа една сделка и цяла година за да изтествам горе долу една стратегия с едни параметри. Ами ако искам да пробвам различни комбинации от стопове и таргети колко години ще ми трябват?

Коментар

• Аз започнах зле, изгубих цяла година за да нулирам няколко сметки с чужди пари.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
          разбира се, всеки ги натрупва на демото
          Айде сега! Аз съм щедра. Давам 5 години учене на демото и след това още 5 за натрупване на първия реален милион...
          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Сигурно демото зарибява 90% от навлизащите във форекса.
            http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
              ами че да
              на демото не си с истински пари може да почнеш колкото пъти искаш от начало . И накрая от 10 пати има 2 добри си викаш аз съм човека
              http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                Хората се учат с различна успеваемост. Но според мен един добър ученик след първите 10 години би трябвало да е натрупал милион от форекс. Пък било то и в лева...

Коментар

• От 2001 година и то стана случайно.
                  Баща ми искаше да му намеря котировка на долара, че беше в София и да знае ориентировъчно каква е дената, защото тогава му бяха дали доста добра цена, та чак съмнителна.
                  И като търсих и попаднах на МГфорекс и .... другото е ясно .
                  Взе че успях да направя бързи пари там (предполагам късмета на новаците) и след половин година почнах по-сериозно да гледам на нещата, защото видях че могат да се изкарват добри пари.
                  И по ендо време се появи и темата за Валутна търговия на бате Пешо Карайдавърви
                  Успех на всички

Коментар

• Хората се учат с различна успеваемост. Но според мен един добър ученик след първите 10 години би трябвало да е натрупал милион от форекс. Пък било то и в лева...
                    http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• И все пак,земята се върти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                        Аз не съм авио инжинер ама според мен нещо от железо няма как да лети щото е по-тежко от въздуха.
                        да само балоните могат да летят

дори и от форекс макар да изглежда привлекателно и лесно за по-малко от 10 години търговия няма как да се натрупа значително състояние, ако всичко се реинвестира за 5 години човек може да направи първия си милион при оптимална стратегия

Силата ни е в това, че сме много, докато спорим дали и как, нищо няма да постигнем. Дайте да работим над реални неща с търговоята, има камара неща които си струва да се проверят. С малко ексел и/или малко програмиране идея нямате какво чудеса могат да излязат

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                          Винаги когато някой ми каже, че се занимава с Форекс, ми става ясно колко му е акъла и какъв е инвеститор!

С проста аналогия:
                          - да си инвеститор е да имаш дял в Реал Мадрид
                          - да си дейтрейдър е да си футболист, който иска да стане футболист в Реал Мадрид
                          - да се занимаваш форекс е еквивалента на това да четеш меридиан мач и да чоплиш семки на спирката на рейса, макар, че от това не се губят толкова пари... (но забележи, дори не е и на нивото на Еврофутбол)

Идеята, че можеш да предвидиш един пазар на база историята му назад, е все едно да кажеш, че можеш да караш колата си напред, само гледайки в задното огледало. Просто няма грам логика тая работа и откровено казано си е за балъчета. А балъчетата са дар божи за посредниците - free money - остро! С CFD-тата е същата история, макар че е една идея по-завоалирано.

По темата - Когато започвах, имах достатъчно начетени хора около мен, който ми обясниха в детайли идеите във Форекс и ми дадоха да разбера колко е безсмислена цялата история. Т.е. - така и не започнах никога с Форекс, за щастие.
                          FinancialMarkets.Zone

Коментар

• а аз преди 3. Но какво от това, във Форекса не печели най-опитния, а по-скоро най-големия късметлия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                              Преди 10 години и все още не съм натрупал никакви активи почти от тази търговия.
                              От тук може да заключим, че си голям инат колега

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                беше мокро и тъмно...............
                                тука май ще да си бил някъде другаде ми се струа ..... или тва са първи стъпки в технически анализ ....

Коментар

Working...
                                X