IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога започнахте с форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
    За някой този момент идва бързо, за други изобщо не идва.

В много голяма част от случаите и брокерите направо си отказват хората...затова и правилният брокер е много важно перо.
    Last edited by b.bonchev; 28.07.2015, 13:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
      За да стигнеш такъв момент трябва да ти е доста широк джоба
      Да така е и е свързано с години следене и гледане на графиките...изучаване на най-различни индикатори..стратегии по тях..опит грешка, опит грешка, докато не се завърти колелото в един момент в твоя полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнение
        За голяма част от хората да.. истината е в нагласата и умението на самият трейдър да издържа психически и да спазва правила..с времето и с натрупването на опит се получават нещата в един момент..но докато се стигне до такъв момент, се губят пари
        За някой този момент идва бързо, за други изобщо не идва.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

За голяма част от хората да.. истината е в нагласата и умението на самият трейдър да издържа психически и да спазва правила..с времето и с натрупването на опит се получават нещата в един момент..но докато се стигне до такъв момент, се губят пари
          За да стигнеш такъв момент трябва да ти е доста широк джоба
          http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• щом знаеш, че има такъв момент,значи ти или познаваш някого, който го е стигнал ?
            http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
              за едната мечта да направят многото пари от форекс , някак си е измамно лесно изглежда за повечето
              Last edited by b.bonchev; 20.07.2015, 18:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                Алън Грийспан най-великият шеф на ФЕД сред трейдърите или най-великият трейдър сред шефовете на ФЕД или най-великият в подпомагането на кроникапитализма.

Аз не знам в какво е добър Грийспан - а грешка добър е в създаване на балони ...

Много ми е чудно когато почнете да давате някакви думи на доказани "експерти" от кухнята.

Той и Нютон е казал много велики неща и велико се е ушил в балона South Sea и едва ли не заклеймява работата с борсите, но това не пречи на доста хора да успеят.
                Сега, кой е по-добър в инвестирането и пазарите чичко Нютон или чичко Бъфет?
                До там ли стигнахме да сравняваме търговоята на Бъфет с труп
                Ако Нютон беше жив вероятно щеше да се възползва доста добре от математическите си познания и аналитичното си мислене. Бъфет по-скоро ми прилича на тарикат

Коментар

• има проблема че демото не отрзява реалноста.
                  на демо аз мога вечер преди затварчне да си слагам вилица на ДАКС и на сутринта
                  гапа ми я печели безотказно......ноооо в реалноста
                  сделката ти отхвърча и се изпълнява докъдето е гапа и не пичелиш нищоооо
                  така че ако иска някой да се помпа на демо
                  може да стане и милиардер така. гап има 80% от случаите дори и малък,
                  зависи какъв обем ще сложиш

Коментар

Печели се, губи се, после пак се печели и т.н..абе малко са тези които успяват да удържат фронта
                    за едната мечта да направят многото пари от форекс , някак си е измамно лесно изглежда за повечето

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                      губим и пак продължаваме да си го казваме
                      Печели се, губи се, после пак се печели и т.н..абе малко са тези които успяват да удържат фронта

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
                        ами че да
                        на демото не си с истински пари може да почнеш колкото пъти искаш от начало . И накрая от 10 пати има 2 добри си викаш аз съм човека
                        губим и пак продължаваме да си го казваме

Коментар

• По-скоро се познава с всички , които подават котировките на бъкетите, които Ви захранват !

Смях !!!

В междучасието ли писахте въпроса ?

Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                          А той се познава лично с всички, които търгуват от домашните си компютри ли?

Коментар

• хайде сега малко въпроси относно глупостите, които изръсихте защитавайки голямата измама - Форекс :
                            1. Грийнспан кога е бил трейдър ?
                            2. Грийнспан как е свързан с понятието крони-капитализъм извън държавните Медикеър и т.н.
                            3. Подозирам имате предвид имотният балон , но ми се струва , че ви липсват базови познания относно историята на имотният бум в САЩ и прехвърлянето на задълженията в синтетичните борсови инструменти..
                            4. Как свързвате Нютон с Форекс пазара ? Иначе и аз виждам имплементацията на някои физични закони във финансите , на чак пък.........................
                            5. Последният въпрос , пък, е уникален .................... !

Поограмотете се поне до нивото да пишете във форуми. Не , че нивото е предишното ........... !

За описателното понятие , коетго посочих нищо не казвате. Приемате го ?

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Алън Грийспан най-великият шеф на ФЕД сред трейдърите или най-великият трейдър сред шефовете на ФЕД или най-великият в подпомагането на кроникапитализма.

Аз не знам в какво е добър Грийспан - а грешка добър е в създаване на балони ...

Много ми е чудно когато почнете да давате някакви думи на доказани "експерти" от кухнята.

Той и Нютон е казал много велики неща и велико се е ушил в балона South Sea и едва ли не заклеймява работата с борсите, но това не пречи на доста хора да успеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                              За Алън Грийнспан чувал ли си ?
                              Сега като пърсиш в нета ще ти излезе и неговата книжка.
                              Там категорично заявява , че от търговия с валута печелят някои, но те определено не са тия пред комповете по къщите !
                              Хайде , сега навържи фактологията от гледна точка кой е този човек и това негово изявление и пак помисли дали се печели от тази залъгалка, като не вярваш на хората пишещи тук.

В руският език има една звучна дума категорично и детайлно описваща явлението форекс - " лохотрон " !

Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                                За Алън Грийнспан чувал ли си ?
                                Сега като пърсиш в нета ще ти излезе и неговата книжка.
                                Там категорично заявява , че от търговия с валута печелят някои, но те определено не са тия пред комповете по къщите !

Хайде , сега навържи фактологията от гледна точка кой е този човек и това негово изявление и пак помисли дали се печели от тази залъгалка, като не вярваш на хората пишещи тук.

В руският език има една звучна дума категорично и детайлно описваща явлението форекс - " лохотрон " !
                                А той се познава лично с всички, които търгуват от домашните си компютри ли?

Коментар

Working...
                                X