If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да,на тези кросове спредовете са ужасни!В общи линни правят тези валутни двойки забранени за търговияНо на основните валутни двойки спредовете са им много прилични.Така,че зависи кой какво търгува.
Аз гледам да не се ограничам до 1-2 двойки, затова се възмущавам от конкретния спред, иначе нямам забележки.
GBP/CAD- 8-9 спред, EUR/NZD- 14-16 спред, NZD/CAD- 6-7 спред - ти на това нисък спред ли му казваш?!
Да,на тези кросове спредовете са ужасни!В общи линни правят тези валутни двойки забранени за търговияНо на основните валутни двойки спредовете са им много прилични.Така,че зависи кой какво търгува.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
ами че да
на демото не си с истински пари може да почнеш колкото пъти искаш от начало . И накрая от 10 пати има 2 добри си викаш аз съм човека
Много е важно какво ти е демото! Винаги можеш да коригираш сумата, за да прилича на реална такава. Да не говорим, че всичко е нагласа и начин на мислене. Ако не мислиш за демото , като за реална , и не си премисляш и претегляш действията, а го раздаваш лековато, защото си казваш "абе , тя е демо все пак" , не виждам как ще се справиш после с реална, в случай, че откриеш такава. Прехода от 10 000, или 100 000 демо към реална със скромна сума е просто ужасен. Затова смятам, че варианта, който ви давам , като идея е по-приемлив, за да трупате опит, който после ще ви е от полза.
Търгувам в няколко брокера, но главно в момента съм се съсредоточил и търгувам в Deltastock лиценз от КФН, бързо изпълнение на поръчки, нисък спред, бързо теглене на пари - имат и каса
GBP/CAD- 8-9 спред, EUR/NZD- 14-16 спред, NZD/CAD- 6-7 спред - ти на това нисък спред ли му казваш?!
Мога да кажа, че съм доволен Вчера имах малък удар на еврото и днес мисля да ги посетя да си дръпна някой лев хубаво е, че и The Mall е наблизо след това
малките удари в the mall, а големите ? Лас Вегас ?
Лиценза от КФН е равносилен на салфетка с която си бърша устата. Тоя лиценз е една нула. Ако искат да духнат с парите ще го направят. КФН е една дупка пълна с накадърни лизачи
По добре е от тези, които не са регистрирани със сигурност...това е от личен опит
Мога да кажа, че съм доволен Вчера имах малък удар на еврото и днес мисля да ги посетя да си дръпна някой лев хубаво е, че и The Mall е наблизо след това
Търгувам в няколко брокера, но главно в момента съм се съсредоточил и търгувам в Deltastock лиценз от КФН, бързо изпълнение на поръчки, нисък спред, бързо теглене на пари - имат и каса
Лиценза от КФН е равносилен на салфетка с която си бърша устата. Тоя лиценз е една нула. Ако искат да духнат с парите ще го направят. КФН е една дупка пълна с накадърни лизачи
Коментар