Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога започнахте с форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДа,на тези кросове спредовете са ужасни!В общи линни правят тези валутни двойки забранени за търговияНо на основните валутни двойки спредовете са им много прилични.Така,че зависи кой какво търгува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнениеGBP/CAD- 8-9 спред, EUR/NZD- 14-16 спред, NZD/CAD- 6-7 спред - ти на това нисък спред ли му казваш?!Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеами че да
на демото не си с истински пари може да почнеш колкото пъти искаш от начало . И накрая от 10 пати има 2 добри си викаш аз съм човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеТъргувам в няколко брокера, но главно в момента съм се съсредоточил и търгувам в Deltastock лиценз от КФН, бързо изпълнение на поръчки, нисък спред, бързо теглене на пари - имат и каса
Коментар
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеМога да кажа, че съм доволен Вчера имах малък удар на еврото и днес мисля да ги посетя да си дръпна някой лев хубаво е, че и The Mall е наблизо след товаhttp://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЛиценза от КФН е равносилен на салфетка с която си бърша устата. Тоя лиценз е една нула. Ако искат да духнат с парите ще го направят. КФН е една дупка пълна с накадърни лизачи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениещом си доволен от тях, бъди при тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеТъргувам в няколко брокера, но главно в момента съм се съсредоточил и търгувам в Deltastock лиценз от КФН, бързо изпълнение на поръчки, нисък спред, бързо теглене на пари - имат и каса
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеаз съм доволен от моя брокер, твоят кой е ?Last edited by b.bonchev; 04.08.2015, 10:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеВярно. Те сами си гонят клиентите. И после недоволният клиент разубеждава куп други...
Ти къде търгуваш колега, ако не е тайна
Коментар
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеВ много голяма част от случаите и брокерите направо си отказват хората...затова и правилният брокер е много важно перо.http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
Коментар