IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога започнахте с форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнение
    Аз гледам да не се ограничам до 1-2 двойки, затова се възмущавам от конкретния спред, иначе нямам забележки.
    И с основание се възмущавате!
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      Да,на тези кросове спредовете са ужасни!В общи линни правят тези валутни двойки забранени за търговияНо на основните валутни двойки спредовете са им много прилични.Така,че зависи кой какво търгува.
      Аз гледам да не се ограничам до 1-2 двойки, затова се възмущавам от конкретния спред, иначе нямам забележки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнение
        GBP/CAD- 8-9 спред, EUR/NZD- 14-16 спред, NZD/CAD- 6-7 спред - ти на това нисък спред ли му казваш?!
        Да,на тези кросове спредовете са ужасни!В общи линни правят тези валутни двойки забранени за търговияНо на основните валутни двойки спредовете са им много прилични.Така,че зависи кой какво търгува.
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
          ами че да
          на демото не си с истински пари може да почнеш колкото пъти искаш от начало . И накрая от 10 пати има 2 добри си викаш аз съм човека
          Много е важно какво ти е демото! Винаги можеш да коригираш сумата, за да прилича на реална такава. Да не говорим, че всичко е нагласа и начин на мислене. Ако не мислиш за демото , като за реална , и не си премисляш и претегляш действията, а го раздаваш лековато, защото си казваш "абе , тя е демо все пак" , не виждам как ще се справиш после с реална, в случай, че откриеш такава. Прехода от 10 000, или 100 000 демо към реална със скромна сума е просто ужасен. Затова смятам, че варианта, който ви давам , като идея е по-приемлив, за да трупате опит, който после ще ви е от полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнение
            Търгувам в няколко брокера, но главно в момента съм се съсредоточил и търгувам в Deltastock лиценз от КФН, бързо изпълнение на поръчки, нисък спред, бързо теглене на пари - имат и каса
            GBP/CAD- 8-9 спред, EUR/NZD- 14-16 спред, NZD/CAD- 6-7 спред - ти на това нисък спред ли му казваш?!

Коментар

Мога да кажа, че съм доволен Вчера имах малък удар на еврото и днес мисля да ги посетя да си дръпна някой лев хубаво е, че и The Mall е наблизо след това
              малките удари в the mall, а големите ? Лас Вегас ?
              http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Лиценза от КФН е равносилен на салфетка с която си бърша устата. Тоя лиценз е една нула. Ако искат да духнат с парите ще го направят. КФН е една дупка пълна с накадърни лизачи
                По добре е от тези, които не са регистрирани със сигурност...това е от личен опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                  щом си доволен от тях, бъди при тях
                  Мога да кажа, че съм доволен Вчера имах малък удар на еврото и днес мисля да ги посетя да си дръпна някой лев хубаво е, че и The Mall е наблизо след това

Коментар

Търгувам в няколко брокера, но главно в момента съм се съсредоточил и търгувам в Deltastock лиценз от КФН, бързо изпълнение на поръчки, нисък спред, бързо теглене на пари - имат и каса
                    Лиценза от КФН е равносилен на салфетка с която си бърша устата. Тоя лиценз е една нула. Ако искат да духнат с парите ще го направят. КФН е една дупка пълна с накадърни лизачи

Коментар

• щом си доволен от тях, бъди при тях

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                        аз съм доволен от моя брокер, твоят кой е ?
                        Last edited by b.bonchev; 04.08.2015, 10:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                          Вярно. Те сами си гонят клиентите. И после недоволният клиент разубеждава куп други...
                          Абсолютно
                          Ти къде търгуваш колега, ако не е тайна

Коментар

• Започанах да се интересувам от 2011г. , но търгувам усилено от две години и половина и това е неизменна част от ежедневието ми.
                            http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

В много голяма част от случаите и брокерите направо си отказват хората...затова и правилният брокер е много важно перо.
                              Вярно. Те сами си гонят клиентите. И после недоволният клиент разубеждава куп други...
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• аз съм доволен от моя брокер, твоят кой е ?

Коментар

Working...
                                X