IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога започнахте с форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    мога да ти дам поне едни хиляда аргумента с тоя форекс,че лънготиш поради простата причина, че валутите правят

1. малки % движения в сравнение с акциите
    2. както не слагаш всчико в една позиция тряяя да играеш поне с 200-300К което за мене е imposible за да направиш въобше нещо от тея малки движения на валутите
    3. ти за да напрайш твойте "60%" тряяя да си на leverage поне едно 10:1 което от своя страна изключва това, че не слагаш всичко в една позиция
    и 4. стига си лънготил тука ние не сме току що завъшили средно.

Всеки тука има 2 клас знаем таблицата за умножение и деление и тея въздушните тъпотии ги разпраай там на твойте ученички

Тя тука рублата, че тая година утрепа коча с това падане беше 50% а тва се случва доста рядко с някоя валута ей и еврото напрай едни мижави 20% и света свърши вече ти искаш да каеш тука, че ги ловиш тея малките движения на 15min с leveradge и си само напред ?!?!?

мммм добрем ........
    Изпълваш ме направо с умилиение, от невежеството ти.

Няма ли как да не правиш печалби, ако не расте с по 5-10% на ден? Няма ли дейли трейдинг възможности, няма ли суинг възможности на форекса? Не мога ли да рискувам 30 пипса, за да спечеля 100 пипса примерно?! Не мога ли да рискувам в същият пример 0.5% от сметката си и да спечеля 1.5%?

Няма разлика 2к или 200к имаш, когато играеш в процентите.

В примера с по-горе от 1 сделка вадиш 1.5%, дали имам 1:100 или 1:500 ливъридж

Май не вдяваш, че тук не диверсифицираш в 5-10 позиции като в акциите, това не инвестиране, това е трединг.

Рублата от като премина 37-8 и сформира нов структурен връх, потъврди движението за нагоре - като мина историческият си връх и след като мина 40 долара за рубла, само баламурниците играха контра - то и зелените във форекса знаят, да не контриш тренд, ако не знаеш къде, а рублата нямаше абсолтюно никъде място за контрене, както ти го направи и те разду до 80.

Седни и разбереи какво е това трейдинг или ако не повтаряй си мантрата
    Ако някой искаш да разбереш какво е про трейдинг пиши едно ЛС, но си подготви една четирицифрена сума, ако не пак мантрата
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

с кви пари играеш толкоба бе тарикат ?? поне с 20 бона има ли там ??? та толкова много си се качил на стълба та кукуригаш ??
      20 бона ли ти е максималната миза?
      Аз му говоря фул сметка и проценти, нашият ми говори 20 бона ... и 20 бона вика голяма сума за кукуригане - wtf?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Еми като си баламурник, ще нулираш - кой ще играе фулл сметка на една позиция - и кварталните комарджий не правят това, но пък ти го вадиш като становище, за колко е лош форекса. То този аргумент фулл сметка с финансово усилване е валиден за всичко свързано със пазарите а и не само ...

Много ме кефи какъв разбирач си и какви аргументирани тези даваш
        мога да ти дам поне едни хиляда аргумента с тоя форекс,че лънготиш поради простата причина, че валутите правят

1. малки % движения в сравнение с акциите
        2. както не слагаш всчико в една позиция тряяя да играеш поне с 200-300К което за мене е imposible за да направиш въобше нещо от тея малки движения на валутите
        3. ти за да напрайш твойте "60%" тряяя да си на leverage поне едно 10:1 което от своя страна изключва това, че не слагаш всичко в една позиция
        и 4. стига си лънготил тука ние не сме току що завъшили средно.

Всеки тука има 2 клас знаем таблицата за умножение и деление и тея въздушните тъпотии ги разпраай там на твойте ученички

Тя тука рублата, че тая година утрепа коча с това падане беше 50% а тва се случва доста рядко с някоя валута ей и еврото напрай едни мижави 20% и света свърши вече ти искаш да каеш тука, че ги ловиш тея малките движения на 15min с leveradge и си само напред ?!?!?

мммм добрем ........

Коментар

Еми като си баламурник, ще нулираш - кой ще играе фулл сметка на една позиция - и кварталните комарджий не правят това, но пък ти го вадиш като становище, за колко е лош форекса. То този аргумент фулл сметка с финансово усилване е валиден за всичко свързано със пазарите а и не само ...

с кви пари играеш толкоба бе тарикат ?? поне с 20 бона има ли там ??? та толкова много си се качил на стълба та кукуригаш ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
            Хе-хе, едно време и аз ги пишех по форумите едни...........
            Много бях убедителен ! То, едни статистики, една висша математика, ММ, МО на сделка, вероятности , точки на бифуркация и ....................т.н.
            Дългосрочно на форекс се губи, не се печели ! Това е !
            Същото и много категорично го заявява и Грийнспан в книгата си !

Форекс пазарът не е за трейдинг, той част от съвсем други финансови системи.
            обясни му ти аз се предавам ..... той е специалист и от тва се издържа сигурно ......

Коментар

• Хе-хе, едно време и аз ги пишех по форумите едни...........
              Много бях убедителен ! То, едни статистики, една висша математика, ММ, МО на сделка, вероятности , точки на бифуркация и ....................т.н.
              Дългосрочно на форекс се губи, не се печели ! Това е !
              Същото и много категорично го заявява и Грийнспан в книгата си !

Форекс пазарът не е за трейдинг, той част от съвсем други финансови системи.

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Мантрата защо не повтаряш пак?

Какви ливъриджи какви чудесии? Среден риск на позиция е под 1%. При увеличение на риска води и до ръст на РОИ, който е функция на умело парично управление, не толкова до стратегията. Намаляваш риска, ще намалиш и РОИ, увеличаваш риска и при агресивно парично упралвение правиш и големите РОИ - какво не разбра?
              Всичко е спрямо рисковият толеранс.
              Аз ли съм виновен, че трейдинга не е за теб - бях ти писал да не играеш къси рубли, няколко пъти ти казах, да не скачаш с рогата срещи ясен тренд, но уви в няколко сделки занули сигурно цялостната си рублова експозиция.

Не гледай купичката, кой какво прави, а гледай ти да научиш процеса на трейдинга или ако не ... не забравяй мантата

Коментар

еми кат ви каам да го заебете тоя форекс вие не ми вярвате .....
                ама долу момчето с "лятната ваканция" спори, че е много вещ в сварката с валутите......
                ей има индекси, които си мърдат по малко с по един контракт тряя да падне света да загубите на RUT или SPX с 1 CFD.
                На тея тъпи валути 1 lot е 100К .......... сто бонбона баце ..... и повечето се зануляват със сметки с 4-5 хилки. Еми що ли се зануляват ...... то тва не е до skills просто с 1000 евра не може да пердашиш сделки със 100 пъти по-голяма сума ..........

Коментар

кво да чета бе братче стратегии, които работели и праат печалби над 100% кво има повече да чета, ше работи 2 дена и на 3 ден ще издрънчат .....
                  след тва - 500% тва е с тея leveradge тъпотиии имало е едни пичове на времето LTCM те са били "мега сигурни", че и разни светила били и потънали, та някой във няккав измислен форум ше ми обяснява, че тва "работело" .......
                  Риск / толеранс преценяваш и в един красив момент - бум греда ....
                  Стратегия, която е базирана на leveradge non stop във времето не работи, по простата причина, че тея пазари не са точна наука, а се ръководят от политически, емоционални и още куп решения.
                  Мантрата защо не повтаряш пак?

Какви ливъриджи какви чудесии? Среден риск на позиция е под 1%. При увеличение на риска води и до ръст на РОИ, който е функция на умело парично управление, не толкова до стратегията. Намаляваш риска, ще намалиш и РОИ, увеличаваш риска и при агресивно парично упралвение правиш и големите РОИ - какво не разбра?
                  Всичко е спрямо рисковият толеранс.
                  Аз ли съм виновен, че трейдинга не е за теб - бях ти писал да не играеш къси рубли, няколко пъти ти казах, да не скачаш с рогата срещи ясен тренд, но уви в няколко сделки занули сигурно цялостната си рублова експозиция.

Не гледай купичката, кой какво прави, а гледай ти да научиш процеса на трейдинга или ако не ... не забравяй мантата

Коментар

• заглавието на темата трябва да бъде :

" От както започнахте Форекс - колко сметки занулихте ? ". или " От както започнахте Форекс - колко пари загубихте ? "

Така ще е по репрезентативно , както за пазара , така и за хората , които го търгуват !

Коментар

• еми кат ви каам да го заебете тоя форекс вие не ми вярвате .....
                      ама долу момчето с "лятната ваканция" спори, че е много вещ в сварката с валутите......
                      ей има индекси, които си мърдат по малко с по един контракт тряя да падне света да загубите на RUT или SPX с 1 CFD.
                      На тея тъпи валути 1 lot е 100К .......... сто бонбона баце ..... и повечето се зануляват със сметки с 4-5 хилки. Еми що ли се зануляват ...... то тва не е до skills просто с 1000 евра не може да пердашиш сделки със 100 пъти по-голяма сума ..........

Коментар

• Близо 3 години вече търгувам и имам още много да уча.
                        http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• преди няколко години, от тогава изпитвам финансови проблеми
                          http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

Принципно няма нищо общо, явно си чука писател, че не си прочел точно какво ти писах.
                            кво да чета бе братче стратегии, които работели и праат печалби над 100% кво има повече да чета, ше работи 2 дена и на 3 ден ще издрънчат .....
                            след тва - 500% тва е с тея leveradge тъпотиии имало е едни пичове на времето LTCM те са били "мега сигурни", че и разни светила били и потънали, та някой във няккав измислен форум ше ми обяснява, че тва "работело" .......
                            Риск / толеранс преценяваш и в един красив момент - бум греда ....
                            Стратегия, която е базирана на leveradge non stop във времето не работи, по простата причина, че тея пазари не са точна наука, а се ръководят от политически, емоционални и още куп решения.
                            Last edited by michaelis; 17.02.2015, 12:03.

Коментар

Ама ти си професионален трейдър разбирач - wow еееми, кат професоналист ако ми каеш кво общо има Путин с форекса щи отворя една зелена бира с капачка ....
                              Принципно няма нищо общо, явно си чука писател, че не си прочел точно какво ти писах.

Коментар

Ти от толква любов по Путин, да не си изтрии обективното мислене?

Отричането на реалността не променя реалността, повтаряй си мантрата никой не печели и бъдъ щастлив. Форекса го остави за тези, които са наясно, а това което ти обягва в случаят е рисковият толеранс, но не може да се очаква много от теб. Да не забравиш мантрата
                                Ама ти си професионален трейдър разбирач - wow еееми, кат професоналист ако ми каеш кво общо има Путин с форекса щи отворя една зелена бира с капачка ....

Коментар

Working...
                                X