IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Гнидите май май ще правят чутура с рамо на 16358
    Това ли е обърната чутура , засега само с едното рамо отляво и главата
    Attached Files

Коментар

• наско как е заковал тука . егати кефа

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
        VW не е ли много добър за влизане - цена от 104 €, нечувана цена от години
        Добра възможност изглежда. То виж избуши 10% за 1 час сега. След това главоломно падане трябва да има възстановяване.

А ако си фен на кросовете: на 176.84 има дневен крос, който е подминат без грам ребаунд. Би трябвало да има много експанзивно движение на горе, което може и да започва вече

Коментар

• Бааа тоя габров позна това евро разкърти що бомба имаше на минет

Коментар

• Ето ги тия фашаги гадове .двоен тест на 9495 и нагори

Коментар

• Не знам пич някой с акции да каже.100 пипнаха ли

Коментар

• Гнидите май май ще правят чутура с рамо на 16358

Коментар

• VW не е ли много добър за влизане - цена от 104 €, нечувана цена от години

Коментар

• Незнам пепе.като видя пичалба 2 3 доларя и очите ми се изцъклят от радост и прибирам.иначе майкъле разчитаме на тебе да даваш генерално посока за някоя бомба

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                      Ееее, във всички случай S&P който сега е над 1900 , явно е че ще стои над 1450 , тоя стабилен индекс. Хубави възможности са това.
                      ми аз ви се чудя що не ги джиткате тея раоти машинарията му дава шанс на тва 99.88% че ше успее

Коментар

• А дали няма да иде на 120 389

Коментар

• Ай тъй майкъле прибирай.жорка на 5 мин яната бутна надоле.при такова бичене за тая бомба няма начин да не пусна къса

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            аз вчера продадох PUT опция на 1450 SPX че до Ноември ше стой над 1450 т.е. съм лонг ако пропадне още ше добавим там и те така
                            Ееее, във всички случай S&P който сега е над 1900 , явно е че ще стои над 1450 , тоя стабилен индекс. Хубави възможности са това.

Коментар

• аз вчера продадох PUT опция на 1450 SPX че до Ноември ше стой над 1450 т.е. съм лонг ако пропадне още ше добавим там и те така

Коментар

• Ще фалира всяка бича сган
                                Сега сериозно - усещането ми е че след сутрешното изхвърляне надолу ще започне краткосрочно въстановяване.

Коментар

Working...
                                X