IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• японците толкова изкуствено го направиха този пробив на дъното че гледам вече към 15853

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
      Аз пасувам за сега, но еврото сякаш въобще не е за дълги.
      то като гледам и йената не е за къси в момента ама кво да се прави вече съм се зашил

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        добро утро всички ли сме натоварили къси йени и дълги евраци
        хахахах аз да. сега ще чакаме

Коментар

добро утро всички ли сме натоварили къси йени и дълги евраци
          Аз пасувам за сега, но еврото сякаш въобще не е за дълги.

Коментар

• добрютро пепе . чакам еврака отскок и тест на 1,11966 стопя 1,1100

Коментар

• добрутро мутро аз съм дължина на SPXa евра мевра не знам .....

Коментар

• добро утро всички ли сме натоварили къси йени и дълги евраци

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  1,11777 и нагоре
                  лека до утре
                  Да е жива и здрава бабата. Лека и от мен.

Коментар

• аз я пуснах от 1,1190 че ми се приспа. лека

Коментар

• 1,11777 и нагоре
                      лека до утре

Коментар

• и аз имам демо при тях ама като гледам реална няма и да си открия. само бенчмарка си държи и платформата им е супер между другото пуснах един дълъг еврак и си лягам и квото сабя покаже тази нощ надявам се утре сутринта да съм на печалба

Коментар

• много са тъпи тия . аз имам демо там . в момента от индексите остана само дакса . а си гледах там дъртия след затварянето , гледах си и обеми и сега ме прецакаха . и що питай ги да не ти кажат

Коментар

• за пореден път се убеждавам колко е тъпа платформата на адмирал маркетс. когато има новини винаги забива

Коментар

Имам и една лична молба мочета, пишете тук, като ще има такива изказвания. На ФЕД,ЕЦБ, защото хич не мога да се оправя с този икономически календар, направо ми е, като китайски календар за момента.
                              влизаш в investing.com и там горе до името на сайта има едно звънче. на него като цъкнеш ти зарежда новините от целия свят и си правиш настройките да гледаш само който държави те интересуват и часовата зона и гледаш всички новини и степента им на важност за пазара

Коментар

• Имам и една лична молба мочета, пишете тук, като ще има такива изказвания. На ФЕД,ЕЦБ, защото хич не мога да се оправя с този икономически календар, направо ми е, като китайски календар за момента.
                                Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 00:35.

Коментар

Working...
                                X