яко.10х
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесамо малко плюнка и тел ще добавя и воала
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЖорка, днес направо ми се сцепиха мартинките на 119,222 Ако погледнеш на 1ч. можеш да си начертаеш тренда, общо взето се формира нещо като конус или мечи вимпел май му викат, но амплитудата намалява с всеки път, в който се движи в конуса цената. Та следващия път като опре на долната на тренда на 1 ч не съм хич сигурен, че ще издържи и тогава ще е шуст надолу. Поне аз така го виждам въпреки, че не съм капацитет и от има няма няколко месеца се занимавам с това.Дори не съм убеден, че ще поскъпва още... поне бабето по чехлите, ако не каже нещо...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениев момента жорка мисля върху телепорта . като го измисля и край с беемветата
ето ти основата може да го ъпгрейднеш малко
Коментар
-
Жорка, днес направо ми се сцепиха мартинките на 119,222 Ако погледнеш на 1ч. можеш да си начертаеш тренда, общо взето се формира нещо като конус или мечи вимпел май му викат, но амплитудата намалява с всеки път, в който се движи в конуса цената. Та следващия път като опре на долната на тренда на 1 ч не съм хич сигурен, че ще издържи и тогава ще е шуст надолу. Поне аз така го виждам въпреки, че не съм капацитет и от има няма няколко месеца се занимавам с това.Дори не съм убеден, че ще поскъпва още... поне бабето по чехлите, ако не каже нещо...Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 00:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениея глейте дойчовците какво правят, засилват наклона... да видим дали ще познаете за засилката на шейната надолу... той и Стоичков щеше да се пуска с найлон на Банско като откриваха пистите
Жорка, с юбилейното разцепих мрака... хахха
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениетаа па на тея години как издържа до толкова късно. да не вземе да излезне по нощница
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеднеска бабата говори в 12,00
ще има гапове и изненадки в 1,00
Коментар
Коментар