IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    що бе габров . да не си на туризъм днес
    Ще се отдам на безгрижно шляене по улиците.
    А при еврото очаквам рейндж в рамките на 1.1186-1.1078. Не е препоръка за търговия

Коментар

• Ами виждаш огромен обем на една 3 годишна графика примерно както беше при изсипването и като няма бар под него пускаш къси за ново дъно. Хубавите неща на този свят са прости.също като бомбите

И аз съм просссс и виж ма къв съм убавец мамин

Коментар

обем. както сега закарах фашагите на 9495 с обем така и японците ще закарам
        Много мощно ги използваш тея обеми ей
        Като от 9700 кажеш виждам го на 9495 и пръскаш

Ааа някъде по темата казвал ли си как точно става хватката с тях. Примерно за дакса от кой обем разбираш че ще слезе чак до 9495

А ако си прав за НИКи и новото дъно, да не съвпадне с 9050 на Даксчо. Хубаво би ти станало на душичката си мисля аз

Коментар

• що бе габров . да не си на туризъм днес

Коментар

• Здравейте колеги! Днес мисля да го пиша почивен ден. Успех на търгуващите.

Коментар

• обем. както сега закарах фашагите на 9495 с обем така и японците ще закарам

Коментар

единствено ме притеснява че японците не са направили ново дъно , а трябва . това ще дръпне и другите
                Кросове от време оно ли си набарал някъде при НИКи, архитекте? Какво те води към новото дъно? На мен ми се струва добре да се качва от тука.

Еврака добре си изигра минетката, но имам някво усещане, че може да намери сили да стигне забравените под 1.11, ше го видим.

Коментар

• еврака тука дръпна . дълги

Коментар

• единствено ме притеснява че японците не са направили ново дъно , а трябва . това ще дръпне и другите

Коментар

• Хахах, и аз тва рекох

Коментар

• да по принцип на такива подкрепи 99% избичват нагоре. защото по книжките които плешивеца БЕн Бернанке е изпечатал пише , че като пробие дъното и трябва да се пуска къса .

Коментар

• И на индексите Жорка, време е вече.

кой да ти вярва избиха стопове 1000 бройки нагоре . разкрякаха се ръст ръст и сега ново дъно
                          Мислиш ли, че сега ще го закопаят копелетата

Коментар

• кой да ти вярва. избиха стопове 1000 бройки нагоре . разкрякаха се ръст ръст и сега ново дъно

Коментар

• ай честито на фашагата

Коментар

• е значи имам още много дотогава няма какво да ме притеснява айде ръъъъъъъст на еврака и йената

Коментар

Working...
                                X