IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е значи имам още много дотогава няма какво да ме притеснява айде ръъъъъъъст на еврака и йената

Коментар

• 50%

Коментар

• А някой може ли да ми каже на метатрейдър 4 на колко % трябва да падне марджин нивото за да започнат да ми закриват автоматично губещите позиции

Коментар

• добрютро . май дакса ще отвори с гапец на 9495 . а еврака си изпълни според мен целта . освен това си тества и 11111. време е за нагоре

от тия нива може да се пуска за тест отново на 1,12666

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
            То за коплексари са комплексари, но по-важното е, че само супер ограничен човек ще цъфне в една тема и ще се държи по тоя начин. А ограничен човек рядко е успешен в нещо, кво остава трейдинга. Все си мисля аз, че злобеят повечето, щото квото и да си говорим - тука pretty much квото се говори, това става

Жорка, не знам с какъв левъридж играеш, как ти е сметката и т.н., но просто ако гледаш да не си повече от 50 пипа нагоре при тея кросчета, трябва да се изкяри. Ако слезе под 1.10 може и 100 пипа нагоре може да вардиш, защото би следвало да има избухване.
            Ливъриджа ми е 1:200 и съм пуснал няколко дълги позиции на еврака и чакам да иде на 5 минутната бомба на 1,14 и чакам избухването като мога да го чакам и месеци ако се наложи Към момента не смятам да откривам нови дълги на еврото, че ако падне на 1,1016 ще ме фалира освен това имам и една къса на йената и тя ако ми излезне на добра печалба еврото няма да ме притеснява и на 1,08 да иде

Коментар

• То за коплексари са комплексари, но по-важното е, че само супер ограничен човек ще цъфне в една тема и ще се държи по тоя начин. А ограничен човек рядко е успешен в нещо, кво остава трейдинга. Все си мисля аз, че злобеят повечето, щото квото и да си говорим - тука pretty much квото се говори, това става

Жорка, не знам с какъв левъридж играеш, как ти е сметката и т.н., но просто ако гледаш да не си повече от 50 пипа нагоре при тея кросчета, трябва да се изкяри. Ако слезе под 1.10 може и 100 пипа нагоре може да вардиш, защото би следвало да има избухване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                Благодаря Ви за отговорът и загрижеността.
                изобщо не им обръщай внимание на разни комплексарчета, който се дразнят че може да има някой по успешен от тях и ги е яд, че те не могат да изкарват пари от това чудо наречено ФОРЕКС

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  може ли да се заяждате в друга тема, че ми писна от комплексари с които е пълно в другите теми, които се изкарват големи разбирачи и че другите срещу тях нищо не разбират. форума е затова да се обменят съвети и идеи както е в тази тема, а не всеки да се прави на много велик
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                    За нас няма почти никакво значение, че ти си решил да хрантутиш бъкета.
                    Благодаря Ви за отговорът и загрижеността.

Коментар

• даже и до 1,1016 където има бомба да падне пак не ме притеснява, но падне ли под нея вече ще ме притеснява

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                        Ми малко си подранил гледам че сега прави второ дъно.
                        Забелязъл съм че еврото обръща почти винаги в 18.10 часа.
                        Вие какво мислите за тоя точен час.
                        и да падне до 1,1080 не ме притеснява ще го изчакам докато се вдигне

Коментар

• може ли да се заяждате в друга тема, че ми писна от комплексари с които е пълно в другите теми, които се изкарват големи разбирачи и че другите срещу тях нищо не разбират. форума е затова да се обменят съвети и идеи както е в тази тема, а не всеки да се прави на много велик

Коментар

Със сигурност сме по-малко от Вас
                            Значи сте .....кръгла нула
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                              И на Вас не ви е леко да сте повече от един Колко точно сте или и Вие не си знаете бройката?
                              Със сигурност сме по-малко от Вас

Коментар

За нас няма почти никакво значение, че ти си решил да хрантутиш бъкета.
                                И на Вас не ви е леко да сте повече от един Колко точно сте или и Вие не си знаете бройката?
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X