е значи имам още много дотогава няма какво да ме притеснява айде ръъъъъъъст на еврака и йената
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеТо за коплексари са комплексари, но по-важното е, че само супер ограничен човек ще цъфне в една тема и ще се държи по тоя начин. А ограничен човек рядко е успешен в нещо, кво остава трейдинга. Все си мисля аз, че злобеят повечето, щото квото и да си говорим - тука pretty much квото се говори, това става
Жорка, не знам с какъв левъридж играеш, как ти е сметката и т.н., но просто ако гледаш да не си повече от 50 пипа нагоре при тея кросчета, трябва да се изкяри. Ако слезе под 1.10 може и 100 пипа нагоре може да вардиш, защото би следвало да има избухване.
Коментар
-
То за коплексари са комплексари, но по-важното е, че само супер ограничен човек ще цъфне в една тема и ще се държи по тоя начин. А ограничен човек рядко е успешен в нещо, кво остава трейдинга. Все си мисля аз, че злобеят повечето, щото квото и да си говорим - тука pretty much квото се говори, това става
Жорка, не знам с какъв левъридж играеш, как ти е сметката и т.н., но просто ако гледаш да не си повече от 50 пипа нагоре при тея кросчета, трябва да се изкяри. Ако слезе под 1.10 може и 100 пипа нагоре може да вардиш, защото би следвало да има избухване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеБлагодаря Ви за отговорът и загрижеността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеможе ли да се заяждате в друга тема, че ми писна от комплексари с които е пълно в другите теми, които се изкарват големи разбирачи и че другите срещу тях нищо не разбират. форума е затова да се обменят съвети и идеи както е в тази тема, а не всеки да се прави на много велик
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеЗа нас няма почти никакво значение, че ти си решил да хрантутиш бъкета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеМи малко си подранил гледам че сега прави второ дъно.
Забелязъл съм че еврото обръща почти винаги в 18.10 часа.
Вие какво мислите за тоя точен час.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеСъс сигурност сме по-малко от ВасВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеИ на Вас не ви е леко да сте повече от един Колко точно сте или и Вие не си знаете бройката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеЗа нас няма почти никакво значение, че ти си решил да хрантутиш бъкета.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар