IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде пак къси от оголените бомби на минетка.тази и по горната

Коментар

• абе ако сега не стане докато катери еврото после ще има отскоче и гадовете ще използват да качат пак...
      Last edited by pepe1234; 28.10.2015, 15:18.

Коментар

• голямо чакане се заформи. да вземе да тръгва вече надолу

Коментар

• ако стигне там паунда по изключение може да пробвам едни дълги по интересно е йената да си потърси 119.880, а с нея и индексчетата надолу ама чакаме де.. опъват се гадовете
          Last edited by pepe1234; 28.10.2015, 15:00.

Коментар

• Еврото явно пак си търси 1.1111

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Габров кроса на м30 е там някъде добре си се ориентирал.. Гледам, че имам някакво старо ниво дето съм отбелязвал 183,470 На мен паунда ми е на карък и затова не искам да влизам, там загубух 700 евро от акаунта..
              Имам една къса от вчера и една от днес + 2 затворени, но ми се иска и тези двете да затворят на лимит а не на брейкивън.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                виж през ноща еврейчетата какъв обем в нищото са купили при еврака на минетка жорка . от върхо на 1,15 до сега няма такъв . евракът е за нагоре днес

въх въх въх ;. чакайте малко евреите купиха онзи ден обем тука . слочаенос . не мисла . илюминат потвърдено

Коментар

• въх въх въх чакайте малко слочаенос .
                  https://www.youtube.com/watch?v=FNaP9QOLQ9o

Коментар

• илюминат доказано

Коментар

• Габров кроса на м30 е там някъде добре си се ориентирал.. Гледам, че имам някакво старо ниво дето съм отбелязвал 183,470 На мен паунда ми е на карък и затова не искам да влизам, там загубух 700 евро от акаунта..
                      Last edited by pepe1234; 28.10.2015, 14:30.

Коментар

• Архитекте имам едни къси в гепито, та понатискайте и вие да го свалим поне до 183.50.

Коментар

• оо да и аз два пъти попълвах анкета ама после спрях, както спрях да чета и темата за Оптимизма, то само разбирачи бяха там и ти ги питаш за съвет, те почват да се правят на интересни

Коментар

• То имаше и един друг еврейски трол дето правеше анкети и зарибяваше ората на върхо.незнайно защо този трол изчезна

Коментар

• стискам си ги кво да ги правя. ще си ги държа до 3лв и ще ги продавам. ама верно постоянно пишеха че като се вдигали световните индекси и нашия трябвало да върви с тях та се заших с тея Химчета, но тогава бях още млад и глупав, а сега съм само глупав

Коментар

• едно време и аз пишех . да са таковам у боклука

Коментар

Working...
                                X