IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Арх откога ще пускаме късите евраци. Дали ще иде пак до 1,17

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      а така пичове . и вие ги виждате нещата . значи не съм луд отдаваме се на почивка . утре пак ще ги храним
      ама ги разбирам хората. аз преди да почна да гледам бомбите говорех и правих същите глупости като тях

Коментар

• MACD и RSI и по тях гледам като се отдалечи от бомбата и влезнат в зоната на свръхкупен/свръхпродаден пускам за бомбата

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
          Кой индикатор позлваш, защото и аз ползвам едни и по тях се ориентирам за влизане по някоя позиция
          Ето го когато на влезне в някоя от двете граници или купувам или продавам. При теб кой ползваш?

Коментар

• а така пичове . и вие ги виждате нещата . значи не съм луд отдаваме се на почивка . утре пак ще ги храним

Коментар

неска се заЧетох в другите теми . не заслужават внимание но така да загуба време .

ЕЙЙЙЙЙЙЙ БОГУ МНОГО ПРОСТА ПАПЛАЧ СЕ Е НАВЪДИЛА НА ТАЗИ ЗЕМЯ . ПОЧТИ 7 МИЛИАРДА
              между другото и аз днес четох по другите теми и на мен ми направи впечатление колко са заблудени някои хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                Хора, мислите ли още за по-добри възможности, за влизане в дадена позиция по стратегията за златното кръстосване. Давайте предложения.Аз сега изпробвам един индикатор, но е с променливи параметри, някой ако го иска, мога да му го пратя!
                Кой индикатор позлваш, защото и аз ползвам едни и по тях се ориентирам за влизане по някоя позиция

Коментар

• Хора, мислите ли още за по-добри възможности, за влизане в дадена позиция по стратегията за златното кръстосване. Давайте предложения.Аз сега изпробвам един индикатор, но е с променливи параметри, някой ако го иска, мога да му го пратя!

Коментар

неска се заЧетох в другите теми . не заслужават внимание но така да загуба време .

прав си батко напрао не е истина .......

Коментар

• неска се заЧетох в другите теми . не заслужават внимание но така да загуба време .

Коментар

• па не е зле сюргюн ханъм , а?
                        ко ко ко речи

Коментар

• според мен ще тръгне да пада с един сопол 3-4 хил бройки за около час и още същият ден ще затворят търговията и после не се знае дали въобще ще я отворят . щото нещата ще са много сюргюн бабъ

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                            ще ни размятат като гомнян вестник из тръни докато свикнем а
                            на тва интересното му е, че нема научаване никога, има стандартни ромски работи, но има и разни такива идиотщини, като през 2000 после 2008 и такива като 2012 печатане печатане и тва лети ли лети. Но са приземяването да видиме как ше е, ше има голема гръдна жаба през идните години само да видим как ше е

Коментар

• лошото е че тези дни имам много работа и не мога цял ден да гледам платформата ама иначе си чакам късите на дакса и дау жона гледам че и еврака днес си е тествал бомбата на минутката която чаках

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                Жоката и Пепе Жинс са още вчеращни и докато свикнат ше има да ги люлят тея кавали нааапрееедд после нааадддззаадд
                                ще ни размятат като гомнян вестник из тръни докато свикнем а

Коментар

Working...
                                X