Арх откога ще пускаме късите евраци. Дали ще иде пак до 1,17
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа така пичове . и вие ги виждате нещата . значи не съм луд отдаваме се на почивка . утре пак ще ги храним
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеКой индикатор позлваш, защото и аз ползвам едни и по тях се ориентирам за влизане по някоя позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенеска се заЧетох в другите теми . не заслужават внимание но така да загуба време .
ЕЙЙЙЙЙЙЙ БОГУ МНОГО ПРОСТА ПАПЛАЧ СЕ Е НАВЪДИЛА НА ТАЗИ ЗЕМЯ . ПОЧТИ 7 МИЛИАРДА
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеХора, мислите ли още за по-добри възможности, за влизане в дадена позиция по стратегията за златното кръстосване. Давайте предложения.Аз сега изпробвам един индикатор, но е с променливи параметри, някой ако го иска, мога да му го пратя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенеска се заЧетох в другите теми . не заслужават внимание но така да загуба време .
ЕЙЙЙЙЙЙЙ БОГУ МНОГО ПРОСТА ПАПЛАЧ СЕ Е НАВЪДИЛА НА ТАЗИ ЗЕМЯ . ПОЧТИ 7 МИЛИАРДА
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеще ни размятат като гомнян вестник из тръни докато свикнем а
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЖоката и Пепе Жинс са още вчеращни и докато свикнат ше има да ги люлят тея кавали нааапрееедд после нааадддззаадд
Коментар
Коментар