IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от тия нива си заслужава . аз пак пуснах ще чакам отскока до 1,10333

Коментар

• аз ще поизчакам да видя тоя еврак да не го закарат на 1,0850 и евентуално от там ще пусна дългуч

Коментар

• сега като почне да катери еврака и ще му изтръпне малката душичка с малкото сърчице. много яки бомби има тук и това няма минаване лесно .

Коментар

• след малко жорка туроператорът минава с голямата баданарка и трие . няма да си поплювам пред никой. не ми е на нивото тоя. ни образование има нито опит . завършил е 5 клас в някой строителен техникум и си мисли че може да ми дава уроци по живот .

а най-тъпото е че неканен влиза в моя дом и си мисли че е добре дошъл . в америка по такива стрелят
          Last edited by the architect; 29.10.2015, 08:26.

Коментар

• няма ли админ да изтрие мненията на тоя тъпанар Шаро, то само обиди и псувни едно смислено нещо не е казал

Коментар

• на тебе селянче малко животът доста ти го е наблъскал . а че си прост това спор няма . и такива прости като тебе съм се нагледал доста година как завършват на боклука . защото съдбата им е отредила само това . изпречиш ли ми се на пътя нищо хубаво не те чака .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                да е...... боклуците ви тролски. едно смислено нещо в живота си не са казали или направили
                Хахаххахаа...смешник...от чикий се затъпява ,дай някой лев да се кротнеш--------ама от къде кът си си само на загуби....гадател...

Коментар

• да е...... боклуците ви тролски. едно смислено нещо в живота си не са казали или направили

Коментар

• казах ти скапано еврейче да се махаш тук . и ти обещавам хубаво да не видиш

Коментар

• и инвестора да си направят малко по добре игнор листата . не да ми се появява някой тъпак че пише тук , само без да му виждам мнението . просто определения тъпак не трябва въобще да се вижда в темата

Коментар

• отиди да слушаш твоя бог редко . дето чака балъци като тебе да ги метне да купят долари и доларя да поевтинее . смръднята на редко се носи у този форум . защо ли

Коментар

• тебе някой да те пита нещо . марш от тука чейнчажия

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            еврака изтества една бомба дето отдавна я наблюдавам на 5 мин . утре ще има хубаво нагоре . дълги
                            Ти не изкара ли за една бира ..че само на нета висиш....не разбра ли че днес и утре и вчера не си приличат

Коментар

• еврака изтества една бомба дето отдавна я наблюдавам на 5 мин . утре ще има хубаво нагоре . дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                                декември може би, сега имаме да връщаме до 1,14
                                Може би..едните искат евтино евро,другите евтин долар...кой по по най ще да е играта!

Коментар

Working...
                                X