IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бравос пепе. пожелавам ти утре да си избиеш днешната загуба в пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
      нещо си се объркал 15000 може и да стигне дакса ама след петилетка може би
      казвай казвай каква ти е техниката . не ми се обяснявай . дай малко да се посмеем

Коментар

• да паунда изтрещя, но гепх една бомба и малко намалих загубата от днес

Коментар

• ха тъкмо се чудех кво стана с тоя еврак че забогатях така внезапно и то гледам станало 12ч и има некви адски спредове

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Гъбар ти беше от ония дето на 12358 на дакса пускаше нагоре за 15000.ама то взе е падна до 9300 .кво прайм в тази ситуация.ти пак си на пичалба нали
            нещо си се объркал 15000 може и да стигне дакса ама след петилетка може би

Коментар

• Ми щото съм още нов сигурно затова ама вече мисля да не обяснявам на никой. Ти си написал всичко в началото на темата, като искат да четат и да пробват, а като нещат със здраве Аз цялата тема съм я изчел два пъти и са ми станали ясни някои неща, а които не са съм питал за тях

Коментар

• Абе какво им се обясняваш на тия бе жорка.ей го питам го каква му е техниката .мълчи кат .....

Коментар

• Правилно жорка пускай. Еврейските тролове се амбицират като има малко реинж.после пак ще се скрият при свойте благодетели

Коментар

пичове стига с тия бомби бре.То от 7400 на дакса все бомби а то все нагоре ходи не заблуждавайте хорицата.Те пък да си слагат стоповете че иначе лошо.може и до 9000 да иде а може и над 12000.Дет са вика божа работа.мисля за надолу ама то катери така че засега съм пас.Ей на Шойбле заговори за вдигане на лихви
                    Всичко зависи от фрейма който гледаш и какъв ти е диапазона. На дневна на дакса има бомба около 6500 което може и да стане след няколко години стига да имаш нерви да го чакаш до тогава и затова да не чакаме толкова време ние търгуваме на по малките фреймове където бомбите се случват много по-бързо А иде ли над 12000 този месец ша пускам къси като Пепе на Ол ин
                    Last edited by jorkata_pz; 16.10.2015, 00:50.

Коментар

Аз пък добавих нов наско на бомбичката на 1м 4404.харесва ми че не отскокнаха .сипа и той не уважи една две бомби.това предвещава бъдещ фалит на бичата сган
                      А сипа още не е уважил дори 1944.ей от там надолу наистина нещо огромно ще отиде в киреча
                      Аз пък пуснах още една къса на Дау. Може и да съм прибързал малко ама все пак индексите ги гледам от една седмица и още не съм им свикнал

Коментар

Ей това е жорка.пак го каза вместо мен.направо ме разкърти
                        Настръхнах
                        Настръна като варена кокошка у гюм ли? Ние да не излезнем близнаци с теб?

Коментар

• Гъбар ти беше от ония дето на 12358 на дакса пускаше нагоре за 15000.ама то взе е падна до 9300 .кво прайм в тази ситуация.ти пак си на пичалба нали

Коментар

• Спорред мен днес гадния паунд обърка всичко... евро/паунд надолу , паунд/долар нагоре паунда поскъпна спрямо еврото и спрямо долара. А на 30 мин евро/паунд такава образцова фигура чертае, че докато не я завърши няма сеч и няма евро нагоре. Поне аз така си мисля...
                            Last edited by pepe1234; 16.10.2015, 00:44.

Коментар

• Айде гъбар дай твоята велика техника на търгуване

Коментар

пичове стига с тия бомби бре.То от 7400 на дакса все бомби а то все нагоре ходи не заблуждавайте хорицата.Те пък да си слагат стоповете че иначе лошо.може и до 9000 да иде а може и над 12000.Дет са вика божа работа.мисля за надолу ама то катери така че засега съм пас.Ей на Шойбле заговори за вдигане на лихви
                                Па кът си толкоз умен дай нещо по велико.и мойто момче ребаундите са най важни който иска да си гони бомби да си гони .само аз мога да си позволя дългосрочно да гоня бомби долу.но не и ти

Коментар

Working...
                                X