бравос пепе. пожелавам ти утре да си избиеш днешната загуба в пъти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениенещо си се объркал 15000 може и да стигне дакса ама след петилетка може би
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеГъбар ти беше от ония дето на 12358 на дакса пускаше нагоре за 15000.ама то взе е падна до 9300 .кво прайм в тази ситуация.ти пак си на пичалба нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениепичове стига с тия бомби бре.То от 7400 на дакса все бомби а то все нагоре ходи не заблуждавайте хорицата.Те пък да си слагат стоповете че иначе лошо.може и до 9000 да иде а може и над 12000.Дет са вика божа работа.мисля за надолу ама то катери така че засега съм пас.Ей на Шойбле заговори за вдигане на лихвиLast edited by jorkata_pz; 16.10.2015, 00:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАз пък добавих нов наско на бомбичката на 1м 4404.харесва ми че не отскокнаха .сипа и той не уважи една две бомби.това предвещава бъдещ фалит на бичата сган
А сипа още не е уважил дори 1944.ей от там надолу наистина нещо огромно ще отиде в киреча
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕй това е жорка.пак го каза вместо мен.направо ме разкърти
Настръхнах
Коментар
-
Спорред мен днес гадния паунд обърка всичко... евро/паунд надолу , паунд/долар нагоре паунда поскъпна спрямо еврото и спрямо долара. А на 30 мин евро/паунд такава образцова фигура чертае, че докато не я завърши няма сеч и няма евро нагоре. Поне аз така си мисля...Last edited by pepe1234; 16.10.2015, 00:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениепичове стига с тия бомби бре.То от 7400 на дакса все бомби а то все нагоре ходи не заблуждавайте хорицата.Те пък да си слагат стоповете че иначе лошо.може и до 9000 да иде а може и над 12000.Дет са вика божа работа.мисля за надолу ама то катери така че засега съм пас.Ей на Шойбле заговори за вдигане на лихви
Коментар
Коментар