IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жорка и аз това си го мисля. Сега не теория от финансова гледна точка м1 м2 и м3 парите в обръщение са увеличени на макс и реално рентабилността на алтернативна иннвестиция в ДЦК примерно е много ниска, затова всичко се бута в икономиката и респективно на борсата и индексите се помпят. Спада беше от страх за азиатските пазари. Водещ във финансовия свят е долара затова се балончи яко дау. Сега дакс не го гледай, защото финансовите пазари до такава степен са се сраснали, че отдавна не се гледа еврто, защото и той се помпа с долари от чужбина, а и компаниите са в по голямата си част интернационални и бизнесите им са по целия свят.. Така че корелацията на дау и дакс е строго позитивна и се движат в голяма степен заедно.Така в момента в който се качат лихвите на фед и започне да се покачва рентабилността на алтернативната инвестиция ще започне да се намалява и количеството на парите в обръщение м1 м2 и м3. Така че тогава трябва да започене умерен отлив на пари от борсите, това са функциите на централните банки...
    Last edited by pepe1234; 29.10.2015, 10:59.

Коментар

• така е жорка . аз съм прост гадател и порокувам че до 20 години паплачта ще бъде изметена от тази земя . а тя е милиардна .ще ми помогне черният лорд ииисус от планетата назарет. и нека да съ върнем към по злободневните теми . пак съм в парите и днес . това си беше чист късмет

Коментар

• като гледам как вървят нещата спада може и да се отложи за следващата седмица, освен ако днес не изкарат лоши данни за БВП

Коментар

• гледам и СиП-а трябва май да го закарат до 2099 и там да го люшнат надолу

Коментар

• добре де сега тоя долар като поскъпва, тея хамерикански индекси не трябва ли да падат и съответно еврото като е евтино дакса трябва да катери до към 11367

Коментар

• Кофти е игнора на инвестора .пак виждаш че някой ти шари из темата. За спамаджиите трябва яко триене.обръщам се към инвестора с тази препоръка.тука сме за кросовете.всички които не са за кросовете са аут.има си безброй други теми в които да показват своя професионализъм по пътя към фалита.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                пич, какво търсиш в тази тема, тука си говорим за бомби и отскоци и кросове, ако ще се дърляш с некви бирички и остроумни забележки, не се чуди, че те пращаме у лево
                Ок това е приказка вече...успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect
                  ей ама много си нахален . ти нямаш елементарно възпитание бе . махай се от тука боклук. никой няма нужда от твоето мнение . като не ти харесва какво правиш тука бе БОКЛУК СКАПАН
                  Хахахахааа...по споко де..обиждаш и кво очакваш...пиши си ..не ми пречиш...но явно несъгласието с теб те изнервя...покажи че си на нивото за което твърдиш...мислех те за гей..и те са хора,ама ти се оказа жив педал !!!

Коментар

• пич, какво търсиш в тази тема, тука си говорим за бомби и отскоци и кросове, ако ще се дърляш с некви бирички и остроумни забележки, не се чуди, че те пращаме у лево

Коментар

• такива като вас друго освен обиди арогантност и псувни не заслужават

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        няма ли админ да изтрие мненията на тоя тъпанар Шаро, то само обиди и псувни едно смислено нещо не е казал
                        (че днес и утре и вчера не си приличат)-----да провокира такава агресия...графики от август.. дано сте само двамата...Вие си знаете отговора..пазара не е постоянна величина...преглътнете, че има несъгласни с коментарите на Гадателя...

Коментар

• от тия нива си заслужава . аз пак пуснах ще чакам отскока до 1,10333

Коментар

• аз ще поизчакам да видя тоя еврак да не го закарат на 1,0850 и евентуално от там ще пусна дългуч

Коментар

• сега като почне да катери еврака и ще му изтръпне малката душичка с малкото сърчице. много яки бомби има тук и това няма минаване лесно .

Коментар

• след малко жорка туроператорът минава с голямата баданарка и трие . няма да си поплювам пред никой. не ми е на нивото тоя. ни образование има нито опит . завършил е 5 клас в някой строителен техникум и си мисли че може да ми дава уроци по живот .

а най-тъпото е че неканен влиза в моя дом и си мисли че е добре дошъл . в америка по такива стрелят
                                Last edited by the architect; 29.10.2015, 08:26.

Коментар

Working...
                                X