IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прави впечатление че валутите не последваха това копие от индексите, не знам утре ли ще наваксат или индексите са в грешната посока ( на което се надявам )
    The future belongs to those who prepare for it today.

Коментар

• Ей това е жорка.пак го каза вместо мен.направо ме разкърти
      Настръхнах

Коментар

• Всеки е убеден в нещо за да открие дадена позиция. Аз досега съм останал с впечатлението, че има ли бомба тя задължително се тества като по някой път може и да се забавят във времето, но не се забравят. Така че да е жив и здрав Архитекта че ни просветли с неговите бомби Даже и една поговорка ми идва на акъла ама малко перифразирана: "Бомбата на Архитекта забавя, но не забравя" Ай наздраве за лиричното отклонение

Коментар

• Еййй още един извънземен като мен.ха добре дошъл.след като си в тази тема ще победиш.със силата на бомбите ние винаги ще побеждаваме скапаните евреи в тази игра.аааалилуя

Коментар

• Ми като цяло не съм баш all in ама тия загуби за шорт терм трейдинг не ми харесват, а и бях доста убеден в сечта :Д

Коментар

• Марвине ако не си All in няма да се плашиш всичко ще излезне някой ден, колкото и далече да е

Коментар

• Здравейте и от мен, отдавна следя темата и съм фен ,ама не съм си отварял бърборилника досега, може и да е време , та и аз така съм с преплетени камбанки като колегата, че позициите при хамериканците и германците са ми от доста кофти места , дано настане дългочаканата сеч

Коментар

• Споко че ги изтрепим следващите дни

Коментар

• ммм лосо затворихме фашагата на -82€ европееца загуба - ебал съм му майката .....
                    излезна от оранжадата и се е запътило към първата синявица кат стигне там тогава пак

Коментар

• Архитектос тея еврейски мУшици май се опитват да закарат дау-а до втората синя линийка и от там да има кървави сополи надолу
                      Майкъле и ти като старо куче по финансовите пазари кво ти говорят звездите
                      То като гледам май и при СиП са същите неща
                      Last edited by jorkata_pz; 15.10.2015, 23:03.

Коментар

• Да постна и аз едно скийншотче, пък дано Архи не се разсърди.

Не говорите много за петролчо, а аз чат-пат го следя. Засякох случайно бобмак на 30мин и сладко, сладко хванах почти долар на барел за няколко часа.

Коментар

• Абе тия американски геове пак обърната чутура направили.ама допуснаха и една две грешчици скапаняците им американски скапани.като предстоащата сеч няма да има такава.явно нещо големо ще фалира

Коментар

• пепе има нова бомба на минутка на 1,14. поне до там трябва да иде преди да падне. иначе тръгне ли да пада има бомби на 1,1220 които трябва да тества

Коментар

• жорка затварям еврото имам лошо предчувствие, фашагата го държа

Коментар

• Пепе Жинс държим ли фашагата здраво за гушата, те сега си бичат ама нека си бичат ше видиме ние кон боб яде ли

Коментар

Working...
                                X