Прави впечатление че валутите не последваха това копие от индексите, не знам утре ли ще наваксат или индексите са в грешната посока ( на което се надявам )
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Всеки е убеден в нещо за да открие дадена позиция. Аз досега съм останал с впечатлението, че има ли бомба тя задължително се тества като по някой път може и да се забавят във времето, но не се забравят. Така че да е жив и здрав Архитекта че ни просветли с неговите бомби Даже и една поговорка ми идва на акъла ама малко перифразирана: "Бомбата на Архитекта забавя, но не забравя" Ай наздраве за лиричното отклонение
Коментар
-
Здравейте и от мен, отдавна следя темата и съм фен ,ама не съм си отварял бърборилника досега, може и да е време , та и аз така съм с преплетени камбанки като колегата, че позициите при хамериканците и германците са ми от доста кофти места , дано настане дългочаканата сечThe future belongs to those who prepare for it today.
Коментар
-
Архитектос тея еврейски мУшици май се опитват да закарат дау-а до втората синя линийка и от там да има кървави сополи надолу
Майкъле и ти като старо куче по финансовите пазари кво ти говорят звездите
То като гледам май и при СиП са същите нещаLast edited by jorkata_pz; 15.10.2015, 23:03.
Коментар
Коментар