Габров последната най-висока бомба е на 1.148, дано да можем, защото ми дойдоха в повечко загубите от вчера с еврото и дакса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
$NYMO NYSE McClellan Oscillator (Ratio Adjusted)(EOD) Index
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NY...d=p79092813366
това сочи, че каруцата е претоварена и то по-претоварена от Ноемрви 2014 както показва индикатора, значи да очакваме смок се вие на върба и ако може по-бързичко
Коментар
-
абе мунчо ти за 0.1 контракт чувал ли си бе . и кога си ме видял мунчо да скъсявам дакса от 7000. сметката ми е открита 2014 . ти нещо пак бълнуваш . отивай си спамиш в еврейската тема дето като ви гледам освен дърдорене на тъпотии нямате един нормален трейд . да ви е... в ска,,,,,,,,,,Last edited by the architect; 16.10.2015, 08:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеказвай казвай каква ти е техниката . не ми се обяснявай . дай малко да се посмеем
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеДа постна и аз едно скийншотче, пък дано Архи не се разсърди.
Не говорите много за петролчо, а аз чат-пат го следя. Засякох случайно бобмак на 30мин и сладко, сладко хванах почти долар на барел за няколко часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениенещо си се объркал 15000 може и да стигне дакса ама след петилетка може би
Коментар
Коментар