IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Габров последната най-висока бомба е на 1.148, дано да можем, защото ми дойдоха в повечко загубите от вчера с еврото и дакса

Коментар

• Архитекте ще можем ли днес да заведем еврото до 1.1512?

Коментар

• Задава се нещо голямо така е .но таксиметържийте които са 95 процента от форумите не вдяват.аз съм доволен хванах от 1358 еврака.пак трупам в хралупката.че като гръмне голямата бомба и ще ми трябват запаси

Коментар

• $NYMO NYSE McClellan Oscillator (Ratio Adjusted)(EOD) Index
          http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NY...d=p79092813366

това сочи, че каруцата е претоварена и то по-претоварена от Ноемрви 2014 както показва индикатора, значи да очакваме смок се вие на върба и ако може по-бързичко

Коментар

• абе мунчо ти за 0.1 контракт чувал ли си бе . и кога си ме видял мунчо да скъсявам дакса от 7000. сметката ми е открита 2014 . ти нещо пак бълнуваш . отивай си спамиш в еврейската тема дето като ви гледам освен дърдорене на тъпотии нямате един нормален трейд . да ви е... в ска,,,,,,,,,,
            Last edited by the architect; 16.10.2015, 08:32.

Коментар

• само ми е чудно дакса от 7400 а дау от 13000 как даржиш и средниш до 18300 и после на 16000 блажиш

Коментар

• мунчи това падане на дау до 16161 спомняш ли си го . може още да си работел в таксито и да не си спомняш . аз и там залебих. ай ся потърси малко назад и го намери

Коментар

• казвай си тактиката мунчо .
                  понеже виждам че си леко бавно развиващ се , ще ти кажа . дау падна от 18358 до 15358
                  дакс падна от 12358 до 9358
                  еврака качи от 1,04 до 1,17

да ти кажа гъбар прав си . тези като тебе които са дълги спечелиха от този спад . а аз късия загубих .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    казвай казвай каква ти е техниката . не ми се обяснявай . дай малко да се посмеем
                    моята стратегия не е като твоята а именно да спамя и ръся глупости.от 7400 си къс къс къс и все на печалба та да се посмеем.не искам да ти търся постовете отпреди но ако искаш ще го направя макар да ми е трудно с хилядите глупости които си написал

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                      Да постна и аз едно скийншотче, пък дано Архи не се разсърди.

Не говорите много за петролчо, а аз чат-пат го следя. Засякох случайно бобмак на 30мин и сладко, сладко хванах почти долар на барел за няколко часа.

така е екс . за многознайковците петрола отскочи от тук

Коментар

• лека

Коментар

• айде пичове пожелавам ви лека нощ

Коментар

• бравос пепе. пожелавам ти утре да си избиеш днешната загуба в пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                              нещо си се объркал 15000 може и да стигне дакса ама след петилетка може би
                              казвай казвай каква ти е техниката . не ми се обяснявай . дай малко да се посмеем

Коментар

• да паунда изтрещя, но гепх една бомба и малко намалих загубата от днес

Коментар

Working...
                                X