IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
      Разбира се, но в личния си форум.
      Сега се сетих за един виц свързан с Админ-и

Потребител ХХХ в чата написал: Моля отстранете педалите от чата.
      и Админа отговорил: Потребител ХХХ беше отстранен от чата по негова молба

Коментар

• Никви новини не изкараха тея европейци

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
          И аз така смятам, че трябва основателя на дадена тема да има администраторски права
          Разбира се, но в личния си форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            проблемът габров е , че те се намесват в личното ти пространство . какво има да прави този дебил тука у темата като не му харесва . буквално трябва създателят на всяка тема да има право да банва някои типове ,които тролят в собствената му тема . но уви и до там не сме дорасли
            И аз така смятам, че трябва основателя на дадена тема да има администраторски права

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
              Архитекте ще можем ли днес да заведем еврото до 1.1512?
              Еее Ники чак дотам ли бре. Аз мисля че няма чак такива новини които да го закарат до там освен тези в 12ч де ама трябва да са много положителни

Коментар

• Надявам се от тук да започва дългото евро поне на 1ч. допря ема 200 сега остава само да се оттласне нагоре
                Last edited by pepe1234; 16.10.2015, 12:35.

Коментар

Не ги забелязвай и умират. Те се хранят с внимание.
                  проблемът габров е , че те се намесват в личното ти пространство . какво има да прави този дебил тука у темата като не му харесва . буквално трябва създателят на всяка тема да има право да банва някои типове ,които тролят в собствената му тема . но уви и до там не сме дорасли
                  Last edited by the architect; 16.10.2015, 11:40.

Коментар

масово
                    Рекламата на трейдъра явно е добра въдичка.

Коментар

И бакшишите ли станаха трейдъри вече?!?
                      масово

Коментар

лошо е че хората стоят настрана и търпят такива лузъри ,да обсебват пространството, да спамят , да управляват . и това ще бъде фатално . нищо добро не ни чака
                        Не ги забелязвай и умират. Те се хранят с внимание.

Коментар

• лошо е че хората стоят настрана и търпят такива лузъри ,да обсебват пространството, да спамят , да управляват . и това ще бъде фатално . нищо добро не ни чака

Коментар

мисля че да габров . оставиха си бомби горе а при този тренд нагоре те бързо ще го дръпнат . аз пак повтарям на тъпаците таксижии че не гоня бомби при валутите играя само отскоци бомби само долни на индексите .
                            И бакшишите ли станаха трейдъри вече?!?

Коментар

• виж сега пак залебих . а тъпаците таксижии двама трима на брой които спамят тука са просто едни лузъри . без грам интелект . аалилуя братя

Коментар

• мисля че да габров . оставиха си бомби горе а при този тренд нагоре те бързо ще го дръпнат . аз пак повтарям на тъпаците таксижии че не гоня бомби при валутите играя само отскоци бомби само долни на индексите .

Коментар

Working...
                                X