С това на 118 на 1мин
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
За яната обема на 120.286 на 1 мин при мен е най голямLast edited by the architect; 30.10.2015, 10:03.
Коментар
-
за еврото ако ме питаш не е, имаме прди това след дъното 395, после 420 и сега на шипа 357 на м1 е това. Този нощеска ако правилно се ориентирам е този средния и е най-големия, този преди малко е по-малък и този малко след стното съпо е по малък средния е най голям.Last edited by pepe1234; 30.10.2015, 10:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеОк ето ти предположение графиките на гепито и йената много си приличат днес, така та йената ако падне може и гепито да падне, съответно еврака да дръпне примерно... ти пускай и по некоя идея за добри сделки, че и ти доста познаваш като архито
Коментар
-
Ок ето ти предположение графиките на гепито и йената много си приличат днес, така та йената ако падне може и гепито да падне, съответно еврака да дръпне примерно... ти пускай и по некоя идея за добри сделки, че и ти доста познаваш като архитоLast edited by pepe1234; 30.10.2015, 09:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениенз аз снощи на шипчето си хванах мойто, сутринта също на късите, сега вече питаш с повишена трудност пак Габров.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеспоко и аз се понаиграх последния месец, но поне изтеглих кинтата от акаунта и не съм се преебал толкова... иначе последния месец беше много много кисел
Коментар
Коментар