ОК слагам стопове, ако тръгне пак за ново дъно паунда ще се прежаля мерси за съветите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда налага ми се да, с тоя паунд половината ми акаунт замина с това ново дъно, но обещавам, че ако ми се размине фалита ще оставя поне една отворена позиция. Да чакам няколко дена на печалба паунда да привиквам
А май нещо не схванх икаш да кажеш, че трябва да се науча да затварям и на загуба ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеАбе ти си създаваш стрес от нищото 50 инструмента на 5 минутки просто да падладейш Тури пак но с по-малко и на по-големи интервали и си пий уискито и само гледай мача, за кво тряя да откачаш на тея малките графики ама не знам де то според темперамента на всеки .... затова е такъв пазара
Коментар
-
да налага ми се да, с тоя паунд половината ми акаунт замина с това ново дъно, но обещавам, че ако ми се размине фалита ще оставя поне една отворена позиция. Да чакам няколко дена на печалба паунда да привиквам
А май нещо не схванх икаш да кажеш, че трябва да се науча да затварям и на загуба ли?Last edited by pepe1234; 30.09.2015, 11:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеМихаелис12 аз търгувам от 3 до 8 инструмента ежедневно. Минималният таргет ми е в рамките на 20-30 пипа, което важи и за стопа (в повечето случаи е под 20). Средният профит от сделките ми е в рамките на 50 пипа. При съотношение 6/1 за печеливши/губещи, направи си груба сметка колко пипа могат да се хванат ежедневно търгувайки по 5 мин. графика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеабе и на загуба да чакаш не е лесно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеабе и на загуба да чакаш не е лесно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеа да бе само напред назад, лови там движения от 2/3 дена до седмица и да видиме. Това е най-трудното да търпиш на печалба ..... На загуба всеки може да търпи, ама на печалба не може всеки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеИ така може и иначе става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗатова затваряне му е майката!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗатова затваряне му е майката!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеИ така може и иначе става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеммм фашагата какъв грозен гап е играл там, вчера нали писах, да внимавате с късите да няма зелена пръчка в дупето с фашиста. ....
Е тва беше играта -> кацна на фибото 9300 хоп дълга и го заебаваш за 2/3 дни и ей го 350 бимберици е скокнал, сега още малко и ше се приземи на 9800 и тва е, а с тея по 5 мин. по 1мин. влизания - ташак раота .....
Коментар
Коментар