If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мошетата пак ни подредиха добре и ни сложиха в световните новини разбира се пак с лошо
top story euronews
Calls for more solidarity with refugees as Bulgarian border guard shoots Afghan migrant dead
или ще гръмнем папата или ще гръмнем някъв ром на границата и веднага ще сe разпърди . и ние отново сме черната уфсъ на европа . ма................. ви мошевска . да си вземате троловете у мошеландия щото ше ви .................
Дау Жо и той е силен индекс, но не прай като фашиста 200 нагоре 400 надоле за 1 час ..... За тва цъкайте само СиПот той с 0.01 треа да падне света за да фалира човек там
Труден е той кво да прайш много подскача, но ето сега има "мяу" а да видиме ей го 20 лева до са са в кошницата, да видиме дали Асан ше яде баница или нье
нещо и аз май се попрецаках с тая фашага, че влезнах много рано ама кво да се прави ще си го чакам докато излезне на това 9600 ама засега нова къса няма да пускам, че съм издънил и две къси на дау и да не ме нулират ако избушат много
Труден е той кво да прайш много подскача, но ето сега има "мяу" а да видиме ей го 20 лева до са са в кошницата, да видиме дали Асан ше яде баница или нье
фашагата е много гадна твар макар и с 0.01 може бая поразии да ти донесе в къщата за тва овреме му се слагат юздите, че почне ли да се прай на Лили Иванова - отече
нещо и аз май се попрецаках с тая фашага, че влезнах много рано ама кво да се прави ще си го чакам докато излезне на това 9600 ама засега нова къса няма да пускам, че съм издънил и две къси на дау и да не ме нулират ако избушат много
фашагата е много гадна твар макар и с 0.01 може бая поразии да ти донесе в къщата за тва овреме му се слагат юздите, че почне ли да се прай на Лили Иванова - отече
кво да се прай има и такива моменти не мое да сме само напред От тея опции съм забрайл вече как се цъка на фашагата и улезнах за сефтеи веднага ме наказа гада ньеден
Знам аз, че тея CFD са тъпня ама малко за да почешем коня за гривата .....
Айде втори опит шорт фашиста на 10121 - 0.01 контракт, да видим и днеска ли ше се лигави или ше ударим поне 9950
Коментар