If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
интересно е че по едно и също време всички индекси изтестваха на дневна бомбите . още малко път ще да имат нагоре и трябва да паднат така колкото да облажим .
а как ми се иска и сопол . дано
на мене ми се искат два сопола ако може, но нема и се налага да чакам пред ресторанта като гладно псе ....... а се обзалагам, че не съм само аз, много са се закеркенечили по тоя начин и гадовете знаят и докато и последния не хвърли кърпата няма пускане ......
интересно е че по едно и също време всички индекси изтестваха на дневна бомбите . още малко път ще да имат нагоре и трябва да паднат така колкото да облажим .
а как ми се иска и сопол . дано
а , ама ние също сме се наковали с къси майкъле и ние чакаме . ама като не ми се пуска дълго да спонсорирам тая западна паплач майкъле . и само ги сека . ти ме знаеш
ае мани, че аз съм с време на мене това ми е стопа, макар,че има матрафукции където да се излезне някак си, но да видим какво ше стане .
Споко архи и аз съм наковал късите на сипа от 3000 като жорката Габров да не сме максималисти аз нарочно малко по-рано затварям, че да не ме изненада някой кофти ребаунд с малко.
да Габров и аз напрасках късите на гепито до 184.420, то се движи с йената архито потвърди току що, че генерално ще пада йената, и отелно бомбата там си го тегли надолу, действието се развива в мента под ема200 на м1, всичко говори, че ще покрие нивото...
а , ама ние също сме се наковали с къси майкъле и ние чакаме . ама като не ми се пуска дълго да спонсорирам тая западна паплач майкъле . и само ги сека . ти ме знаеш
да Габров и аз напрасках късите на гепито до 184.420, то се движи с йената архито потвърди току що, че генерално ще пада йената, и отелно бомбата там си го тегли надолу, действието се развива в момента под ема200 на м1 и м5 всичко говори, че ще покрие нивото...
През ноща на 1мин обема на дънцето на 120.282 е най големият от всичко от дъното на 15 октомри до сега.но това обемче на шипчето не е бито.трябво да имаме по ниска стойност.като го бием можи да пуснеш дълги
Коментар