IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добре а на мен някой няма ли да ми предложи да ми плаща за да пиша и без това съм много активен по форумите поне и някой лев да получавам за това. така че съм отворен за предложения, пишете ми на лични моля

Коментар

• Още някой бакшиш да ми дава уроци по живот .бомбите са в мен и такава паплач като бакшиша нищо не може да направи

Коментар

• Че кой е казал че съм търгувал преди 2014 . Не мога ли да кажа че екструмума влече . Ами мога .след 2014 като открих бомбите и започнах . Леле колко простотия има на тоя свят . И още нещо , разбира се че скапаните евреи предлагат на всеки във форума да тролва . Да ти приличам на еврейн . Сменяй ника че много простота лъха от него .

Коментар

• добре аз не мога да разбера. кой му плаща за да показва на хората как да изкарват пари, собствениците на сайта или финансовите посредници, защото аз преди да започна да търгувам с тея бомби бях загубил 90% от акаунта си, а след като започнах с бомбите почти го възстанових като ми трябва още малко и съм много доволен от тях.
          другото което искам да разбера е твоята стратегия, защото тука в тази тема обсъждаме идеи и как да ги усъвършенстваме за да сме по печеливши, а не да се заяждаме като недоебани вдовици. така че ако имаш нещо смислено да казваш го кажи
          Last edited by jorkata_pz; 16.10.2015, 23:53.

Коментар

• за индексите като този на фашагата от който отскокнаха преди малко

Коментар

• под бичи еврейски кросове имаш в предвид за индексите, валутите или и за двете

Коментар

• според мен играйте за отскок на бичи еврейски кросове . програмката е направена така че да стават най лесно

Коментар

• да на 15 мин говоря еврака , а гледай фашистите тука как ме угояват

и аз не мога да определя кой е важен . засега го давам бамбашката

Коментар

• архи разправяше че от 1.142 ще е къс сигурно този на 15 мин е имал предвид. Интересно дали има някаква сила на кросовете, която да може да се определи. Да кажем 1мин.<5<15<30<1ч примерно. То тогава ще знаем по-добре да се ориентираме. Арихи ти какво мислиш по въпроса? Имаш най-много опит с кросовете...

Коментар

• не на 1 мин ми е на мен..

Коментар

• Ако имаш впредвид 15минутния на мен кроса ми е на 1,14229, а на адмирала ми е на 1,14227

Коментар

• на 1,1410 има кофти крос който може да го спъне. гледах и графиката на дневна и на едночасова. На едночасова се оттласна от ема 200, на дневна тъкмо ема 14 е пресякла ема 200 за нагоре, а ема 50 е близо до ема 200 и е въпрос на няколко дена и тя да пресече. Ако това стане като нищо може да видим евро 1,20 до края на годината ако запази вторичния тренд. Най важното е че на дневна се задържа днес над ема 14. Пу пу да не го урочасам че като започнат да се преплитат ематата и е много чувствителна работата дали потегля пак надолу или нагоре..
                          Last edited by pepe1234; 16.10.2015, 22:01.

Коментар

• Пепе ще гърмим ли бомбите от вчера на минутка и 5 или да си мълча да не ги урочасаме

Коментар

• хахаха, сега слушам по новините еврото пада защото инфацията в еврозоната била зациклила и се очаквало да се обяви увеличение на програмата за количетвени улеснения. хахаха връщам се на платформата еврто яко нагоре архи твойта теория за новините е много вярна... айде да отива на 1.14 да избия загубите от вчера поне...
                              Last edited by pepe1234; 16.10.2015, 20:54.

Коментар

• добре се получи тука а мошевски тролове

Коментар

Working...
                                X