IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
    Архитекте еврото стана за продаване май
    значи ИИИИИИИИИсус правилно ме е посъветвал

Коментар

• утре трябва да има раздвижване с тея доклади, затова каквото имам на печалба го затварям и чакам утрешния ден

Коментар

• Архитекте еврото стана за продаване май

Коментар

• Я вижте това, какво казва този чичо Карлсон за S&P 500
          Чичо Carlson opinion

Коментар

• нали натика парата у жоба . това е важно

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              питаш ли ме , значи ИИИИсус казва затваряй . нали съм медиум
              О Джизъс, алилуя, намасте затворих я тогава щом преподобния ме посъветва

Коментар

• питаш ли ме , значи ИИИИсус казва затваряй . нали съм медиум

Коментар

жорка опънахме тази бомба от вчера при яната . тя тя е виновна за всичко
                  и аз я затворих ама сега се чудя дългата на еврото да я затварям ли или да чакам бомбата на 5мин на 1,1250. какво ще кажеш? гледам че проби и зелената нагоре това евро

Коментар

• е малко . но от сърце . я виж надолу е пропаст

Коментар

• аз пък хванах ребаундчето малко, но от сърце. Абе архи ти съвсем ги фалира гнидите. Като знам откога си на къси там.. голяма сеч им удари...

Коментар

• зверски обем при дакса и обърнаха . да ама на 5 мин не е бит . къси пак

Коментар

• Ти добре казваш, ама аз продавах още вчера - доста рано, а днес сутринта имаше по-добри котировки (за конкретни книжа)
                          Има едно положение при което , след бичи пазар в деня на спад, в началото на сесията има неразбрали, че пазара обръща и купуват още по-високо.
                          Обратно при спад - в деня в който пазара ще качва има такива които разселват в началото на сесията и после пазара обръща нагоре.
                          И това да се хване в порядък от няколко дни, не в интрадей флуктуациите.
                          Ей тия моменти са много интересни.

Коментар

абе жорка виж яната на минетка една бомба как я издърпа надоле . оставят си бомбата значи евреите . правят се на ударени и изведнъж тя избумква . яко . все пак още малко остава до теста й
                            жорка опънахме тази бомба от вчера при яната . тя тя е виновна за всичко

Коментар

• тучна сеч . предупредих бичаците мухахааааааааааааааааааааааааааааааа

Коментар

• Туй бичи отскок най лесен.евреите много отскачат
                                Last edited by the architect; 01.10.2015, 17:57.

Коментар

Working...
                                X