If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
струва ми се че до декември ще има пак нагоре надолу яко . докато не се появят ония купените за да поднесат малко фундамент дето му викат и натиснат още еврото
струва ми се че до декември ще има пак нагоре надолу яко . докато не се появят ония купените за да поднесат малко фундамент дето му викат и натиснат още еврото
добре де пичове . не мога да разбера нещо . говорим си тука тихо и мирно . кефим се на бомбите . пускаме си по някоя закачка , две и изведнъж се нахулят тия тролове с бутонките и цялата тема отива на вятъра . заяжданици, псувни ,мерене на полови органи . защо се допуска това
ми не трябва изобщо да обръщаме внимание на хора които се заяждат и те няма да пишат
добре де пичове . не мога да разбера нещо . говорим си тука тихо и мирно . кефим се на бомбите . пускаме си по някоя закачка , две и изведнъж се нахулят тия тролове с бутонките и цялата тема отива на вятъра . заяжданици, псувни ,мерене на полови органи . защо се допуска това
давай евроооооооооо. мухаха .казах на оня аматьор че двете бомби на 5 мин ще избушат еврото а той бил съм гадател .боже защо има толкова неграмотност на този свят боже опази сляпо да прогледа .
тия бомби май жорка се оказват силни . защото простата паплач от форумите понеже е чела еврейски книжки знае че като брейкнем нещо хоризонтално и вече са станали милионери . но малко по долу има бомба . тя гръмва и разчленява паплачта
Коментар