IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ама с времето си сменям и мнението.рейнжови бомби за отскок не са добри

Коментар

• Апропо усавършенстване на бомбите, понеже на първата страница при откриването на бомбите си писал, че действат най-добре в рейнж - разглеждам ADX който ти дава индикация за рейнж. Колкото до входа Жорка много интересно става защото par. SАR и ADX могат да се комбинират като стратегия за вход. Ще поекспериментирам още малко, поствам едно видео от което обясняват функцията на ADX и връзката със SAR

https://www.youtube.com/watch?v=ISR_dr0W4QU
      Last edited by pepe1234; 17.10.2015, 00:47.

Коментар

• А де . И аз искам да разбера от кой бомби отскача веднага. То ги прегази но пак ще се върне задължително при тях.някой ден ще разбера

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Никъде няма да ходиш.ще усъвършенстваме бомбите .с гледане всичко става.няма да имаме губещ трейд.
          Никъде няма да ходя ще си седя тука освен до кенефа ако ми даде много зор

Коментар

• На еврака май това му беше за тази седмица. Ще си заспи на бомбичката и в понеделник ще го видим накъде ще тръгне или към 1,1210 или към 1,1460 и да вземат и тея индекси да падат че нали уж октомври месец бил много черен за борсите по света

Коментар

• Никъде няма да ходиш.ще усъвършенстваме бомбите .с гледане всичко става.няма да имаме губещ трейд.

Коментар

• Сега гледам много внимателно еврака сгази 2 кроса надолу и ги подмина, като малка гара... погази принципите на кросовете и ще страдат мошаците, толкова ще е по силана бомбата за нагоре...

Коментар

• Еее Архи ако ми направят предложение което не мога да откажа само в тази тема ще си пиша нормално както досега

Коментар

• Казвам ти бакшиш .няма от какво да се притеснявам.тъмната страна на силата е с мен

Коментар

• Щом бомбите увеличават сметката ще си ги ползваме. Успех и на теб с твоята стратегия

Коментар

• Ооо жорка на секундата ще те лапнат.но пак казвам че най вероятно са еврейчета и не знам как ще се разбираме

Коментар

• изтрих поста макар всичко в него да е вярно.Нямам намерение да си го меря с никого.Продължавайте с бомбите щом това ви носи пари. Успех

Коментар

• добре а на мен някой няма ли да ми предложи да ми плаща за да пиша и без това съм много активен по форумите поне и някой лев да получавам за това. така че съм отворен за предложения, пишете ми на лични моля

Коментар

• Още някой бакшиш да ми дава уроци по живот .бомбите са в мен и такава паплач като бакшиша нищо не може да направи

Коментар

• Че кой е казал че съм търгувал преди 2014 . Не мога ли да кажа че екструмума влече . Ами мога .след 2014 като открих бомбите и започнах . Леле колко простотия има на тоя свят . И още нещо , разбира се че скапаните евреи предлагат на всеки във форума да тролва . Да ти приличам на еврейн . Сменяй ника че много простота лъха от него .

Коментар

Working...
                                X