IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При ДАКСа ако биците решат да прибират профити, могат да се заформят приятни сополчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis15 Разгледай мнение
      на мене ми се искат два сопола ако може, но нема и се налага да чакам пред ресторанта като гладно псе ....... а се обзалагам, че не съм само аз, много са се закеркенечили по тоя начин и гадовете знаят и докато и последния не хвърли кърпата няма пускане ......
      абе пак добре че тая гадина така паднаха маленко .че прибраме урожая . ако бяха продължили само катерене до сега бая щяха да ни съкратят нервичките .

Коментар

• Кво стаа пичоуе Тоя дау не ще да ходи на 17900 да го ева да го скъсявам

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          интересно е че по едно и също време всички индекси изтестваха на дневна бомбите . още малко път ще да имат нагоре и трябва да паднат така колкото да облажим .
          а как ми се иска и сопол . дано
          на мене ми се искат два сопола ако може, но нема и се налага да чакам пред ресторанта като гладно псе ....... а се обзалагам, че не съм само аз, много са се закеркенечили по тоя начин и гадовете знаят и докато и последния не хвърли кърпата няма пускане ......

Коментар

• интересно е че по едно и също време всички индекси изтестваха на дневна бомбите . още малко път ще да имат нагоре и трябва да паднат така колкото да облажим .
            а как ми се иска и сопол . дано

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              а , ама ние също сме се наковали с къси майкъле и ние чакаме . ама като не ми се пуска дълго да спонсорирам тая западна паплач майкъле . и само ги сека . ти ме знаеш
              ае мани, че аз съм с време на мене това ми е стопа, макар,че има матрафукции където да се излезне някак си, но да видим какво ше стане .

Коментар

• Споко архи и аз съм наковал късите на сипа от 3000 като жорката Габров да не сме максималисти аз нарочно малко по-рано затварям, че да не ме изненада някой кофти ребаунд с малко.
                Last edited by pepe1234; 30.10.2015, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  да Габров и аз напрасках късите на гепито до 184.420, то се движи с йената архито потвърди току що, че генерално ще пада йената, и отелно бомбата там си го тегли надолу, действието се развива в мента под ема200 на м1, всичко говори, че ще покрие нивото...
                  184.15 търся аз

Коментар

• а , ама ние също сме се наковали с къси майкъле и ние чакаме . ама като не ми се пуска дълго да спонсорирам тая западна паплач майкъле . и само ги сека . ти ме знаеш

Коментар

• да Габров и аз напрасках късите на гепито до 184.420, то се движи с йената архито потвърди току що, че генерално ще пада йената, и отелно бомбата там си го тегли надолу, действието се развива в момента под ема200 на м1 и м5 всичко говори, че ще покрие нивото...
                      Last edited by pepe1234; 30.10.2015, 10:54.

Коментар

• Да може да пускаш къси до там.

Коментар

• да разбирам, че йената тръгва надолу докато не си бие снощния обем...
                          Last edited by pepe1234; 30.10.2015, 10:28.

Коментар

• При гепито като гледам как се развива 4 часовият бар, по всяка вероятност ще покрива шиша.

Коментар

• През ноща на 1мин обема на дънцето на 120.282 е най големият от всичко от дъното на 15 октомри до сега.но това обемче на шипчето не е бито.трябво да имаме по ниска стойност.като го бием можи да пуснеш дълги

Коментар

• я обясни сега логиката, че отдавна се опитвам да ги схвана тези обеми

Коментар

Working...
                                X