IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ммм дам забрайх, че днеска са тея NFP а там винаги подскача като побъркано, според логиката от 136 на 142 е увеличение ама нали треа ти вземат парите

Actual 142K
    Consensus 203K
    Previous Revised from 136K

нищо са кат отворат сергията може би ше се върне пак нагоре да изпотрепе всичкото тарикат където е влязъл късо .....

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
      Тези дни рязко ще намалее търсенето на долари и би трябвало следващата седмица еврото да скочи до поне 1.15 - така че внимавайте как го скъсявате еврото

Браво пич, за 1.15 не занам, но за 1.13 за няколко минути направо разцепи

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        тия от бенчмарка, за втори път ми пускат мейл за флуктуация на пазара и за втори с прогноза за точно обратното което очакват на това, което реално после се обявява...
        хаха. точно така гледаш ги като антииндикатор

Коментар

• лошо лошо . еврейската баба пак ще прави КУЕ

Коментар

• тия от бенчмарка, за втори път ми пускат мейл за флуктуация на пазара и за втори с прогноза за точно обратното което очакват на това, което реално после се обявява...

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              September non-farm payrolls up 142,000 (consensus 203,000),
              Баси работата - туй ли е причината ? Дори да знаех числата предварително нямаше да предвидя такова влияние върху пазара - отнесе над 200 пункта от Дау за един миг миг
              направо отнесе всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                September non-farm payrolls up 142,000 (consensus 203,000),
                Баси работата - туй ли е причината ? Дори да знаех числата предварително нямаше да предвидя такова влияние върху пазара - отнесе над 200 пункта от Дау за един миг миг
                причината са много бомби . пък и тоя дакс не беше тествал историческите за фашагата числа 9444. ей сега ги тества .

Коментар

• аз го пуснах само за малко и хванах оскочето ама веднага излиязох, щото не се знае зае ли се

Коментар

• September non-farm payrolls up 142,000 (consensus 203,000),

Коментар

• и аз съм пас . днеска доволно

Коментар

• тая безбаротица винаги е правила най големите движения при всичко . просто темата за работата /сиреч робството / е много силна

Коментар

• аз викам да не пускам късото евро че да не се прецакам нещо

Коментар

• Ауууу толкова сладко, че чак нагарча
                            Ама скромен бях и ме е яд, лимитите ми бяха далеч от нивата, които сопола стигна.
                            Ама нека де, пак стига!

Отигравам обратно еврото и златото аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              абе аз новини ич не поглеждам щото това е най голямото зло . ама ей сега ще видя какво е станало че ми стана интересно
                              виж виж. много лоши данни изкараха янките. няма да вдигат лихви и тоя месец

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                                тоя еврак чак стигна до горната оранДжава на майкъла. Господ здраве да му дава и на него
                                наздраве и за майкъле . той си е дълъг при еврака по дефолт

Коментар

Working...
                                X