Жорка обаче честно да ти кажа ако някой от професионалистите у тия форуми дет са безброй много ми каже де ще е върхот и ме застрахова срещу загуба от евентуална грешка.веднага пускам дълги.но едва ли еврейският трол винаги лъже.мухахаааааа поне това научих от 2010 насам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
добро утро това дали може да се случи и в България
http://www.investor.bg/web/456/a/ama...-trola-204344/
Коментар
-
и друго ми прави впечатление, но то важи повече за бомбите на 15мин, 30мин и 1 час, защото на 1 и 5 мин се движи много волатилно и не мога да го хвана. давам пример с тази на м15 на еврото: имаме бомба на 1,12048, след като е стигнала върха и почва да пада прави втора бомба на 1,14229 където е и синята линия на майкъла. сега по принцип трябва да падне до долната бомба преди да направи отскок и да тръгне нагоре да тества горната, само че може да се позабави и с няколко дена или седмица докато стане като първо може и да удари тази на 1,14229 и тогава да падне. незнам дали вие сте го забелязали това, но аз вече го виждам няколко пъти да се случва и сега ще видя дали пак ще се повтори ситуацията като има крос долу и горе се образува друг задължително да падне до долния преди да иде пак нагоре и обратното ако кроса е горе, а другия долу при йената гледам е същото: имаме бомба горе на 120,10 която трябва да тества и после да слиза надолу за 119.03
Коментар
-
На мен ми се струва, че ако не го спре оранжавата линия може да падне до бомбата на 15мин и от там да си тръгне пак нагоре към тази на 1,1422, 1,1460 и 1,1480 ама това са мои разсъждения не искам да подвеждам никой. За точни прогнози препоръчвам Ники Габров той прави некви вуду магии с тая графика
Коментар
-
Апропо усавършенстване на бомбите, понеже на първата страница при откриването на бомбите си писал, че действат най-добре в рейнж - разглеждам ADX който ти дава индикация за рейнж. Колкото до входа Жорка много интересно става защото par. SАR и ADX могат да се комбинират като стратегия за вход. Ще поекспериментирам още малко, поствам едно видео от което обясняват функцията на ADX и връзката със SAR
https://www.youtube.com/watch?v=ISR_dr0W4QULast edited by pepe1234; 17.10.2015, 00:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеНикъде няма да ходиш.ще усъвършенстваме бомбите .с гледане всичко става.няма да имаме губещ трейд.
Коментар
Коментар