При ДАКСа ако биците решат да прибират профити, могат да се заформят приятни сополчета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis15 Разгледай мнениена мене ми се искат два сопола ако може, но нема и се налага да чакам пред ресторанта като гладно псе .......а се обзалагам, че не съм само аз, много са се закеркенечили по тоя начин и гадовете знаят и докато и последния не хвърли кърпата няма пускане ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеинтересно е че по едно и също време всички индекси изтестваха на дневна бомбите . още малко път ще да имат нагоре и трябва да паднат така колкото да облажим .
а как ми се иска и сопол . даноа се обзалагам, че не съм само аз, много са се закеркенечили по тоя начин и гадовете знаят и докато и последния не хвърли кърпата няма пускане ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа , ама ние също сме се наковали с къси майкъле и ние чакаме . ама като не ми се пуска дълго да спонсорирам тая западна паплач майкъле . и само ги сека . ти ме знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда Габров и аз напрасках късите на гепито до 184.420, то се движи с йената архито потвърди току що, че генерално ще пада йената, и отелно бомбата там си го тегли надолу, действието се развива в мента под ема200 на м1, всичко говори, че ще покрие нивото...
Коментар
-
да Габров и аз напрасках късите на гепито до 184.420, то се движи с йената архито потвърди току що, че генерално ще пада йената, и отелно бомбата там си го тегли надолу, действието се развива в момента под ема200 на м1 и м5 всичко говори, че ще покрие нивото...Last edited by pepe1234; 30.10.2015, 10:54.
Коментар
Коментар