IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ама ми се струва че до края на тази седмица дау жона трябва да се изсипе сериозно. дано дакса да го последва

Коментар

• Едно дълго ДАКСче от 10177 за ново връхче

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        Добро утро на всички, дай боже архи. Ако ти фалираш фашагите ние с жорката ще фалираме мошаците на евро долар . Габров остава ли прогнозата за 1.152? Защото много се чудя до кой крос да го играя еврото по нашата система, а от 1,142 до 1,52 са си доста...
        Пепе ти докъде си сложил лимита на еврака, на 1,1460 или 1,1480

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Жорка обаче честно да ти кажа ако някой от професионалистите у тия форуми дет са безброй много ми каже де ще е върхот и ме застрахова срещу загуба от евентуална грешка.веднага пускам дълги.но едва ли еврейският трол винаги лъже.мухахаааааа поне това научих от 2010 насам
          И аз се уверих в това, че почти всички професионалисти познават по-малко и от мен пък аз не съм толкова голям капацитет в тази сфера все още

Коментар

• ПРЕЦЕДЕНТ

Коментар

• сега разбира се какво рисува еврейският индекс дакс . ЧУТУРКАААААААААААА

Коментар

• дори на 10222 има на 15 мин и до там може да откара . къси ма...... им . от 10000 съм почнал стопа на 10600. ама едва ли ще ми го вземат

Коментар

• Аз зумвах зумвах - и ми се струва, че точно я закачи, ама `беш ли го?
                  Мислиш,че пак ще се върне за да си направи 2та пипа ли?

Коментар

• абе не я е стигнало за пип два . ама поне ще оберем това онова от ск....... евреи

Коментар

• И тука закачихме бомбата. Хайде сега чакаме

Коментар

• според мен са до там от там се почва надолуто за 9626
                        сопата си стигна 2035,8 дау синята линя на майкъла . прасето 4444

толкова му се е насъбрало на тоя дакс че не знам после къде ще спре долу

Коментар

• За малко да изтества бомбата на 30м мистър Дакс.
                          Но пак натам тръгва май. Ще видим ся дали или.

Коментар

• Добро утро на всички, дай боже архи. Ако ти фалираш фашагите ние с жорката ще фалираме мошаците на евро долар . Габров остава ли прогнозата за 1.152? Защото много се чудя до кой крос да го играя еврото по нашата система, а от 1,142 до 1,52 са си доста...

Коментар

• Жорка обаче честно да ти кажа ако някой от професионалистите у тия форуми дет са безброй много ми каже де ще е върхот и ме застрахова срещу загуба от евентуална грешка.веднага пускам дълги.но едва ли еврейският трол винаги лъже.мухахаааааа поне това научих от 2010 насам

Коментар

• днес ще фалирам фашаги . заради тази малка бомбичка . тя може да се окаже и фатална ако тръгне лавината надолу

Коментар

Working...
                                X