не точно all in бях си оставил, ама след 3 неуспешни входа акауната отиде на 25% от това което беше и сега еврото го довърши... но няма проблем аз се уча и това е част от играта , освен това съм си избил и не съм назад, защото изтеглих поминалата седмица 2/3 от акаунта, точно за да не мога да ги загубя За съжаление сега почвам пак от нулата но поне не съм назад което си е постижение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
Фючърсите върху златото поевтиняха с 8,10% до 1 175 долара за тройунция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМи а дано това да е било... че вече ми иде да нагърмя някой, падна точно колкото да ми утрепе марджина мамка му. И закъснях с вкарването на още кинти да еба. Ма сега пак влизам лонг. Да еба 1,133 беше калкулирано като минимум ех гниди...
Коментар
-
Ми а дано това да е било... че вече ми иде да нагърмя някой, падна точно колкото да ми утрепе марджина мамка му. И закъснях с вкарването на още кинти да еба. Ма сега пак влизам лонг. Да еба 1,133 беше калкулирано като минимум ех гниди...Last edited by pepe1234; 19.10.2015, 15:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениедокъде бре Ники, че се надявам да пада до края на тази седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеЕдно дълго ДАКСче от 10177 за ново връхче
Коментар
Коментар