IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• споко и аз се понаиграх последния месец, но поне изтеглих кинтата от акаунта и не съм се преебал толкова... иначе последния месец беше много много кисел

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Съсъсъ..абе борсите другата седмица вече трябва да ги свалим ама при тебе с тия опции не знам как ти е времето
      до 20 ноември, нема аз без опции не моа да го играя тва, ей прайх си експеримент с фашагата на некви къси стана мазало, къси дълги къси дълги, станах ебаси светофара с тоя фашага. Викам опцията мое да хои на майната си ама загубата фиксирана и печалбата обаче и тя фиксирана
      Кааш му ей до тая дата ше е под тва или над тва и толкоз

Коментар

• са кво да го правя туй евро съвсем ме обърка с тоя шип да го оставям ли дълго или да прибирам докато съм напред?

Коментар

• Съсъсъ..абе борсите другата седмица вече трябва да ги свалим бая нагазиха у бомбандарите ама при тебе с тия опции не знам как ти е времето
          Last edited by the architect; 30.10.2015, 09:25.

Коментар

споко бе . сега като дойде тоя хамериканският празник в събота ще удариш една две бичкии и любовница ще намериш и борсите ще оправиш .
            аве да излезне борсата, щото е зле палажението,а любовницата да се опраа така решила .....
            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Мъж отива с жена си на ресторант. В ресторанта влиза руса мадама. Отива до мъжа и започва да го прегръща, целува.
            Съпругата:
            - Коя е тая?
            Мъжът:
            - Любовницата ми.
            - Мръсник, изедник, мекотело. Развод, развод!
            - Добре! Значи се отказваш от всички милиони, от готините коли, от вилата на Хаваите, от бижутата и къщите ни по целия свят.
            Жената навела глава.
            След малко в ресторанта влиза друга двойка.
            - Скъпи - попитала вече примирилата се съпруга - това не е ли Питър?
            - Да, той е.
            - А тази с него коя е?
            - Любовницата му.
            - Нашата любовница е по-хубава, нали?
            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Коментар

• е да е*а еврото за съвсем малко не ми е стигнало таргета на 1.10190
              Last edited by mibova; 30.10.2015, 11:07.

Коментар

• споко бе . сега като дойде тоя хамериканският празник в събота ще удариш една две бичкии и любовница ще намериш и борсите ще оправиш .

Коментар

ха. ти да не си го напсувал нещо

сега спокойно . че и тука едни тролове се появиха и аз трябваше да разчеша езика . а в моя квартал ромите са ме научили на това онова . мухахаааааа
                  aaa пффф тролове мани ги, че тая борса ми скъса нервите ше им се невиди, че и любовницата ме заеба и тоя тука ме блокира сутрин-обед-вечер ....
                  фуу че издържим на напъна, само тая тъпотия да е до 20 ноември под 2080, че се потим кат на сауна .....

Коментар

• ха. ти да не си го напсувал нещо

сега спокойно . че и тука едни тролове се появиха и аз трябваше да разчеша езика . а в моя квартал ромите са ме научили на това онова . мухахаааааа

Коментар

къде беше майкъле. на моренце ли
                      ми тоя администратора ме блокира 60 пъти кат му дали власт и си мисли, че фанал Господ за шлифера ...

Коментар

• къде беше майкъле. на моренце ли

Коментар

• ибряяяяяяя майкъле появи се бе . държим държим коня за гривата . като го закарат на 50000 ще се откажа
                          защото брейкнат ли 50000 отиват на 100000

Коментар

• Що стае момци държите ли късите, че то си еба века .....

Коментар

• как мислите вие пичове . че изпаднах пак в монолог

Коментар

• само тия хиндекси нещо се опъват . но както казва еврейна Карл Икан - ще бъде кървава баня . пак казвам, той го казва малко по-отрано за да се избият стопове и той да прибере няколко милиардчета но после банята ще се състой и той ще каже- видяхте ли бе познах .

Коментар

Working...
                                X