споко и аз се понаиграх последния месец, но поне изтеглих кинтата от акаунта и не съм се преебал толкова... иначе последния месец беше много много кисел
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеСъсъсъ..абе борсите другата седмица вече трябва да ги свалим ама при тебе с тия опции не знам как ти е времето
Кааш му ей до тая дата ше е под тва или над тва и толкоз
Коментар
-
Съсъсъ..абе борсите другата седмица вече трябва да ги свалим бая нагазиха у бомбандарите ама при тебе с тия опции не знам как ти е времетоLast edited by the architect; 30.10.2015, 09:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеспоко бе . сега като дойде тоя хамериканският празник в събота ще удариш една две бичкии и любовница ще намериш и борсите ще оправиш .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мъж отива с жена си на ресторант. В ресторанта влиза руса мадама. Отива до мъжа и започва да го прегръща, целува.
Съпругата:
- Коя е тая?
Мъжът:
- Любовницата ми.
- Мръсник, изедник, мекотело. Развод, развод!
- Добре! Значи се отказваш от всички милиони, от готините коли, от вилата на Хаваите, от бижутата и къщите ни по целия свят.
Жената навела глава.
След малко в ресторанта влиза друга двойка.
- Скъпи - попитала вече примирилата се съпруга - това не е ли Питър?
- Да, той е.
- А тази с него коя е?
- Любовницата му.
- Нашата любовница е по-хубава, нали?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеха. ти да не си го напсувал нещо
сега спокойно . че и тука едни тролове се появиха и аз трябваше да разчеша езика . а в моя квартал ромите са ме научили на това онова . мухахаааааа
фуу че издържим на напъна, само тая тъпотия да е до 20 ноември под 2080, че се потим кат на сауна .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъде беше майкъле. на моренце ли
Коментар
Коментар