Да се пробвам ли за фундамента, сега всички очакват Драги да обяви наистина увеличение на QE, което от своя странa означава, че очакванията са вече изтъргувани, което от своя страна значи, че ако по случайност пазара не бъде изненадан от големината на мерките за QЕ, което не го вярвам, защото многократно се повтори, че програмата ще продължи толкова колкото има нужда, то еврака няма накъде надолу да ходи. Същото и с феда, защото тяхното най-много до догодина да се забави вдигането на лихвите, не за друго ами защото гледах един анализ и дъжавата, която фигурираше на четвърто масто да има проблеми с бюджета, ако ФЕД дигне лихвите, беше Украйна
Тъй тъй ама догодина ще си гласуват различен бюджет. Можко им стана толкова години с тая лихва мизерна, ще вземат да си прецакат икономиката вече и си ги имат тези страхове и то никак не безпочвени. Пък и нали и цял днен блумберг тръбиха как фед бил сменил тона едва ли не ги дигнали вече. А кажи пак дето ни учат ЦБ били независими хахха БНБ и тя ахаха...
Та силно ме съмнява да видим паритет, освен ако нещо не се сговняса т.е. я китайчетата, я нещо американската икономика (некоя драмичка с дълга им примерно), но това пак добре дошло за еврака
и златцето...нали тъй...Петролеца и той нема накъде по-ниско да слиза, а и ония разнебитиха вече фракинга и русначетата. Масовизация на ел. автомобили има още временце, та и от петролеца нищо ме мой да дойде, за дефлация и т.н. с още по-ниски цени на барел 
Само размирици в Европа или нещо по-сериозно (воуръжен конфликт) може да удари еврото...
masagor как се справям? Да се кандидатирам ли за врачка пак, Берлускони си ги уважаваше много врачките
Сега сериозно, ще се радвам да споделиш и ти вижданията си за фундамента

Та силно ме съмнява да видим паритет, освен ако нещо не се сговняса т.е. я китайчетата, я нещо американската икономика (некоя драмичка с дълга им примерно), но това пак добре дошло за еврака

Само размирици в Европа или нещо по-сериозно (воуръжен конфликт) може да удари еврото...
masagor как се справям? Да се кандидатирам ли за врачка пак, Берлускони си ги уважаваше много врачките

Сега сериозно, ще се радвам да споделиш и ти вижданията си за фундамента

Коментар