Е то на мен много не ми трябва аз 2083 си чаках, а ти започваш да се оковечваш, накой ден ще допринесеш и ти градивно за темата ма да видим кога ще е...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениецц до тука беше... от тук е надолу...ти пак ли влизаш тука само да дразниш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениенз вече съм на 60% марджин и пеалбиците от три дена работа висят... но честно казано аз не виждам накъде повече нагоре то няма нищо нагоре ебаси
Коментар
-
не знам човече аз бях сигурен за себеси в 2091 и Габров и той явно, но виж скапания RSI на м30, че даже и на 1ч RSI е почти отишъл на 70% другия път обезателно ще го взема под внимание... за по големите фреймове и движения не знам какво да кажа, е това момче дето се появи събота и неделя в темата масагор, дето е по фундамента той може да каже по-скоро за по-големите фреймове мисля...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда ама еврейчетата си нямат ракийка... ай наздраве архи утре ще ги порнем тогава...
Коментар
-
незнам дали си забелязал пепе но скапаните евреи никога не правят върхове чутура . обръщат с обърнати чутури но върхове винаги правят с двоен връх или нещо подобно . имам чуството и че сега ще стане така . ще изтестват бомбите на 1н и 4н и ще пропаднат до мойте цели 16666 10358 1966 и тн
ти как ги виждаш нещата
още повече че злото има да отскочи от 11358
Коментар
-
дими, стандартния който е зададен от системата, но сега тествам теорията за кросовете на м1 и очакваните им отскоци в обратна посока, до момента предположението е, че когато RSI избички над 70% като случая в момента с късите на SPX от кроса на 2091 но на вемева рамка м15 е над 70% и м30 е над или бизо до 70%, то моментума на движението нагоре поглъща очаквания отскок в обратна посока... Т.е. за крос на м1 гледам вермеви рамки на м5 м15 и м30 на RSI, ако RSI е под 70% на м5 и м15 то отскочето от кроса би следвало да се получи одма. Но това е само тестови вариант още. Същата логика може да се прилага смятам и с 30% за отскоците от долните кросове...
Но пак казвам още го тествам и то от днес...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекопеленцата мръсни, скапаните мошаци, да не отиде човек на фитнес, братче тия са избичили да еба и гадния моментум на RSI. Е не че няма да ги чакам да се издънат надолу ама са гадни копеленца, вместо вече да си бройкам ол ин-чето да еба...
Коментар
Коментар