IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е то на мен много не ми трябва аз 2083 си чаках, а ти започваш да се оковечваш, накой ден ще допринесеш и ти градивно за темата ма да видим кога ще е...
    Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 22:29.

Коментар

• Всички късаци в ареста
      http://www.zerohedge.com/news/2015-1...ofiting-volati

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        цц до тука беше... от тук е надолу...ти пак ли влизаш тука само да дразниш?
        Не,само предупреждавам!!!И да върнат индексите ,ще е за малко!!!Рано е за сополи!!!СиП-а да речем гледа към 2250-2300!!!Така смятам аз!!!Другото си е ваша работа!!!

Коментар

• е виж сега то горе има върхове да тестват . ама поне докато тестват ще си пускаме къси и ще си храним еврейчетата и техните тролове българските гъзоблизци то ще ги настигне един ден

Коментар

• цц до тука беше... от тук е надолу...ти пак ли влизаш тука само да дразниш?
            Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 22:13.

Коментар

нз вече съм на 60% марджин и пеалбиците от три дена работа висят... но честно казано аз не виждам накъде повече нагоре то няма нищо нагоре ебаси
              Винаги може "още"!!!

Коментар

• нз вече съм на 60% марджин и пчеалбиците от три дена работа висят... но честно казано аз не виждам накъде повече нагоре то няма нищо нагоре ебаси
                Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 22:13.

Коментар

• споко споко . те бомбите при индексите на дневна не забравят . сега ще изтестват на 4н ,макс на 1н и надолу . ще стане много приятно .

Коментар

• не знам човече аз бях сигурен за себеси в 2091 и Габров и той явно, но виж скапания RSI на м30, че даже и на 1ч RSI е почти отишъл на 70% другия път обезателно ще го взема под внимание... за по големите фреймове и движения не знам какво да кажа, е това момче дето се появи събота и неделя в темата масагор, дето е по фундамента той може да каже по-скоро за по-големите фреймове мисля...

Коментар

• смятай пепе от 10 дни и са дигнали 130 бройки . бати скапаняците иначе викат ръст

Коментар

да ама еврейчетата си нямат ракийка... ай наздраве архи утре ще ги порнем тогава...
                        наздраве пепе . абсолютно си прав ние си пием ракийката и си пускаме а тия помпат ли скапаняците скапани и си мислят че са фанали гугутя за шнура . мухахаааааааааа

Коментар

• незнам дали си забелязал пепе но скапаните евреи никога не правят върхове чутура . обръщат с обърнати чутури но върхове винаги правят с двоен връх или нещо подобно . имам чуството и че сега ще стане така . ще изтестват бомбите на 1н и 4н и ще пропаднат до мойте цели 16666 10358 1966 и тн
                          ти как ги виждаш нещата
                          още повече че злото има да отскочи от 11358

Коментар

• да ама еврейчетата си нямат ракийка... ай наздраве архи утре ще ги порнем тогава...

Коментар

• дими, стандартния който е зададен от системата, но сега тествам теорията за кросовете на м1 и очакваните им отскоци в обратна посока, до момента предположението е, че когато RSI избички над 70% като случая в момента с късите на SPX от кроса на 2091 но на вемева рамка м15 е над 70% и м30 е над или бизо до 70%, то моментума на движението нагоре поглъща очаквания отскок в обратна посока... Т.е. за крос на м1 гледам вермеви рамки на м5 м15 и м30 на RSI, ако RSI е под 70% на м5 и м15 то отскочето от кроса би следвало да се получи одма. Но това е само тестови вариант още. Същата логика може да се прилага смятам и с 30% за отскоците от долните кросове...

Но пак казвам още го тествам и то от днес...

Коментар

копеленцата мръсни, скапаните мошаци, да не отиде човек на фитнес, братче тия са избичили да еба и гадния моментум на RSI. Е не че няма да ги чакам да се издънат надолу ама са гадни копеленца, вместо вече да си бройкам ол ин-чето да еба...
                                да бе пепе . тия скапани евреи много бичат . за какво се борят тия скапаняци не знам и аз .

Коментар

Working...
                                X