If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не,само предупреждавам!!!И да върнат индексите ,ще е за малко!!!Рано е за сополи!!!СиП-а да речем гледа към 2250-2300!!!Така смятам аз!!!Другото си е ваша работа!!!
а това на базата на какъв анализ го изчисли или са на стомашни усещания
След пробив на 2140 не няма горе ами няма 1 г надолу ... Нивото 1180 става мега стабилно..... И обема му е тамън 2300 ...Кефала човека си е профи.... Вие ви е време дасе понаучите.
Е то на мен много не ми трябва аз 2083 си чаках, а ти започваш да се оковечваш, накой ден ще допринесеш и ти градивно за темата ма да видим кога ще е...
цц до тука беше... от тук е надолу...ти пак ли влизаш тука само да дразниш?
Не,само предупреждавам!!!И да върнат индексите ,ще е за малко!!!Рано е за сополи!!!СиП-а да речем гледа към 2250-2300!!!Така смятам аз!!!Другото си е ваша работа!!!
е виж сега то горе има върхове да тестват . ама поне докато тестват ще си пускаме къси и ще си храним еврейчетата и техните тролове българските гъзоблизци то ще ги настигне един ден
не знам човече аз бях сигурен за себеси в 2091 и Габров и той явно, но виж скапания RSI на м30, че даже и на 1ч RSI е почти отишъл на 70% другия път обезателно ще го взема под внимание... за по големите фреймове и движения не знам какво да кажа, е това момче дето се появи събота и неделя в темата масагор, дето е по фундамента той може да каже по-скоро за по-големите фреймове мисля...
да ама еврейчетата си нямат ракийка... ай наздраве архи утре ще ги порнем тогава...
наздраве пепе . абсолютно си прав ние си пием ракийката и си пускаме а тия помпат ли скапаняците скапани и си мислят че са фанали гугутя за шнура . мухахаааааааааа
Коментар