Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
който пише тука призовавам да си каже техниката . ей тука има такова нещо, ей като хвана това и това става така и това е 100%. и като видим че става значи е профи . всичко друго са празни приказки които гледам вече сума години по всякакви теми .и е несериозно да даваш в такива случаи съвети на който и да е . пък и ние сме по -умни от васLast edited by the architect; 02.11.2015, 22:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеJorka....казва се технически анализ ... Аз от името на колегата че ми е скучно нещо.Държиш ли пози 11.80 еврака...., е това да отваряш позиции в нищото , затворени пари в нищо че и сега ако се юрне към паритета гориш .... Ами я отвори един обем с една фигура 1000 евра и тогава има да подскачаш на сън.Архитекте само така на бомбите става .... Това се казва тест на нива ....Ако и слагаш стопове на критичните зони с фиксиран обем на позицията.... Значи си от наща. Следя темата редовно
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДобре ако си профи, кажи според теб теорията ми от днес вярна ли е за RSI на различните фреймове? Ама и да обосновеш защо е вярна или невярна? Ето випроса е по същество и не те занимавам с глупости...
Коментар
-
И двете, обяснил съм го няколко пъти в последните 2 страници както и възможността за мартин-гейл примерно ... просто не ми се пише за пети път и те моля да погледнаш, след като четеш темата милех, че си прочел...Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 13:31.
Коментар
-
Jorka....казва се технически анализ ... Аз от името на колегата че ми е скучно нещо.Държиш ли пози 11.80 еврака...., е това да отваряш позиции в нищото , затворени пари в нищо че и сега ако се юрне към паритета гориш .... Ами я отвори един обем с една фигура 1000 евра и тогава има да подскачаш на сън.Архитекте само така на бомбите става .... Това се казва тест на нива ....Ако и слагаш стопове на критичните зони с фиксиран обем на позицията.... Значи си от наща. Следя темата редовно
Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетая цаца пак ли се вихри тука . котарчо виж ся . тая цаца не го виждам и не заслужава внимание . аз върхове не хващам . ама виж цацата каза че върхо бил на 2064 . ЕБАТИ ПРОФИТО . предлагам ти котар да го послушаш за един два трейда и да фалираш бърже . мухахааааааааааа. в мене са бомбите . еврейски тролове на нищо ни могат да ме научат повече освен на дисекции
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеа това на базата на какъв анализ го изчисли или са на стомашни усещания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСлед пробив на 2140 не няма горе ами няма 1 г надолу ... Нивото 1180 става мега стабилно..... И обема му е тамън 2300 ...Кефала човека си е профи.... Вие ви е време дасе понаучите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе,само предупреждавам!!!И да върнат индексите ,ще е за малко!!!Рано е за сополи!!!СиП-а да речем гледа към 2250-2300!!!Така смятам аз!!!Другото си е ваша работа!!!
Коментар
Коментар