IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    еврачето е на долната на вторичния тренд принципно дълги за него, но нали съм ол ин сега не мога...

иначе на 1.10060 преди малко пробва долната на тренчето, ако мине под 100060 може да направи пробив та малко по надолу некой стоп и дълги. Ако задържи дългите може и да спихне индексите и йената... па тогава да видим 2140 как ще да стане...
    утре ще разберем къде ще ходи тоо Иврак

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      никой не казва техника жорка . пак ше караме на бомби
      а пък дау не е тествал на 4н една бомба тук за няколко пипса
      тая дневната я тествахме миналата седмица. 4 часовата е на 17909 и аз си я чакам да думна една къса от там

Коментар

• еврачето е на долната на вторичния тренд принципно дълги за него, но нали съм ол ин сега не мога...

иначе на 1.10060 преди малко пробва долната на трендчето, ако мине под 1.10060 може да направи пробив та малко по надолу некой стоп и дълги. Ако задържи дългите може и да спихне индексите и йената... па тогава да видим 2140 как ще да стане...
        Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 09:42.

Коментар

• никой не казва техника жорка . пак ше караме на бомби
          а пък дау не е тествал на 4н една бомба тук за няколко пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Да бе!!!Сега ще плеснем с ръце и ще се прегърнем!!!Стига ви ,че на 2045 ви предупредих!!!Айде стига,че утре пак ме чака физически юруш!!!Да разтоваря малко психиката!!!
            добре кажи тогава твоя анализ какво ти говори, накъде ще е утре еврото и индексите дакс и дау. ако не можеш да кажеш за утрешния ден, поне как виждаш нещата до края на седмицата?

Коментар

• е па шибни си, две ракийки, кво се моташ, ние вече отдавна разпускаме... Обаче ако случайно все пак въпреки, че съм в неизгодна позиция падне до 2083-2085,6 преди 2140 ще имаме право да те питаме всичко и ще отговряш става ли?

котарак22 нашите дълги са от 1.10035,баш гапа, ма пак ти казвам, нема си ги мерим ще чакам утре с пресни сили и на свежа глава отгвор ... а и друго паритет нема видим освен ако нема война в европа... паритета е за тия дето вярват на прогнозите на дойче банк, и секви там подобни...
              Last edited by pepe1234; 02.11.2015, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                айде майсторите да си издават техниките глей ги сега как замлъкват
                Да бе!!!Сега ще плеснем с ръце и ще се прегърнем!!!Стига ви ,че на 2045 ви предупредих!!!Айде стига,че утре пак ме чака физически юруш!!!Да разтоваря малко психиката!!!

Коментар

• Нняма проблем мен и утре може да ми отговориш

Коментар

• ааа добре. ще го пробвам. мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                      бе то и аз се опитвам да поствам графики ама много малки излизат и никой не вижда какво има на тях
                      жорка качваш картинката тук и вземаш линка и после тоя линк го слагаш в менюто което излиза като натиснеш иконата въведи картинка

http://www.img-share.eu/

Коментар

• ей и днес не можаха да го закарат тоя дау на 17900. ама гледам и на 1 час има бомба на 17960

Коментар

• Pepe отговарям за себе си кога отворих графиката в 15 ч имаше вход къси . Ако ти си 24 часа на компа при мен е различно....щом до сега неси го научил това правило .... Сега в полунощ да обяснявам , няма смисъл. Желая ви успех
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• айде майсторите да си издават техниките глей ги сега как замлъкват

Коментар

• бе то и аз се опитвам да поствам графики ама много малки излизат и никой не вижда какво има на тях

Коментар

• Да така е Жорка и Габров си поства графиките тук...

Коментар

Working...
                                X