IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• предполагам има предвид, че чакаме 10154 дакс. Ахаха, колко сопола да взема да ги броя като дойдат
    Last edited by pepe1234; 21.10.2015, 15:50.

Коментар

• габров имаш ли някаква нова прогноза за дакса . 10215 не го спря
      Last edited by the architect; 21.10.2015, 15:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        ох мамооо ох днеска какво се пише на скапаната бича сган дето нищо не вдява а си мисли че е хванала еврейна за ........
        За какво говориш?

Коментар

• ох мамооо ох днеска какво се пише на скапаната бича сган дето нищо не вдява а си мисли че е хванала еврейна за ........

Коментар

• аз ще пусна една малка къса ей така за кеф, че даксот много върна за отрицателно време, множоко ми се види.

Коментар

• купувайте. колкото повече - толкова повече е казал мечо пух.
              Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Не още тази седмица ще има сопол сигурен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Ее много далече жорка. Бомбата на 10222 трябва да ги избута.опънаха ластика с тая на минетка и мошетата и те са се набалончили и опънали ластика до скъсване.тука си трябва стабилна сеч.според мен до петъка ще сринат нещата и ще кажат че е защото се прибират пичалби преди исуска христоска бабата да каже ааалилуя.гати скапаните американски боклуци
                  абе може и да е другата седмица тоя срив. като гледах през минали години най-големите сривове са ставали края на месец октомври и сега чакам историята да се повтори

Коментар

• Габров видя ли еврака какво направи... Сега вече си чакаме дългите... най-важното е да си помагаме, че тея мошаците не спят гадовете...
                    Last edited by pepe1234; 21.10.2015, 15:22.

Коментар

• Не знам габров аз на трендлиниики и фибота не вярвам.след като мошаците ти ги натикват в главата значи са измама

Коментар

• Ее много далече жорка. Бомбата на 10222 трябва да ги избута.опънаха ластика с тая на минетка и мошетата и те са се набалончили и опънали ластика до скъсване.тука си трябва стабилна сеч.според мен до петъка ще сринат нещата и ще кажат че е защото се прибират пичалби преди исуска христоска бабата да каже ааалилуя.гати скапаните американски боклуци

Коментар

• Архитекте спомняш ли си тази картинка, която ти показах миналата седмица. Почти стигнахме до там за където сме тръгнали.

Коментар

• като го гледам дакса най-много да иде до първата синя линия и от там надоле

Коментар

• ма им . много избичиха тия гадове . дигам стопа последно на 10300 и толкова . да им се невиди ск . мошета с мошета

Коментар

• Обаче забележете как еврейчетата бързо бързо отскачат от еврейските кросове . А като е за надолу каква мъка е. къ да не ги тр....... тия гадове.

ма....... ви бича дребна мошевска
                                Last edited by the architect; 21.10.2015, 14:02.

Коментар

Working...
                                X