If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еврачето е на долната на вторичния тренд принципно дълги за него, но нали съм ол ин сега не мога...
иначе на 1.10060 преди малко пробва долната на тренчето, ако мине под 100060 може да направи пробив та малко по надолу некой стоп и дълги. Ако задържи дългите може и да спихне индексите и йената... па тогава да видим 2140 как ще да стане...
еврачето е на долната на вторичния тренд принципно дълги за него, но нали съм ол ин сега не мога...
иначе на 1.10060 преди малко пробва долната на трендчето, ако мине под 1.10060 може да направи пробив та малко по надолу некой стоп и дълги. Ако задържи дългите може и да спихне индексите и йената... па тогава да видим 2140 как ще да стане...
Да бе!!!Сега ще плеснем с ръце и ще се прегърнем!!!Стига ви ,че на 2045 ви предупредих!!!Айде стига,че утре пак ме чака физически юруш!!!Да разтоваря малко психиката!!!
добре кажи тогава твоя анализ какво ти говори, накъде ще е утре еврото и индексите дакс и дау. ако не можеш да кажеш за утрешния ден, поне как виждаш нещата до края на седмицата?
е па шибни си, две ракийки, кво се моташ, ние вече отдавна разпускаме... Обаче ако случайно все пак въпреки, че съм в неизгодна позиция падне до 2083-2085,6 преди 2140 ще имаме право да те питаме всичко и ще отговряш става ли?
котарак22 нашите дълги са от 1.10035,баш гапа, ма пак ти казвам, нема си ги мерим ще чакам утре с пресни сили и на свежа глава отгвор ... а и друго паритет нема видим освен ако нема война в европа... паритета е за тия дето вярват на прогнозите на дойче банк, и секви там подобни...
айде майсторите да си издават техниките глей ги сега как замлъкват
Да бе!!!Сега ще плеснем с ръце и ще се прегърнем!!!Стига ви ,че на 2045 ви предупредих!!!Айде стига,че утре пак ме чака физически юруш!!!Да разтоваря малко психиката!!!
Pepe отговарям за себе си кога отворих графиката в 15 ч имаше вход къси . Ако ти си 24 часа на компа при мен е различно....щом до сега неси го научил това правило .... Сега в полунощ да обяснявам , няма смисъл. Желая ви успех
Коментар