If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като цяло днеска пепе куца работа няма рейнж няма бомби .
инак виж на еврака това за което ти говорех . средните бомби са опасни защото ги прецапват . въпреки това тази бомба ще изтреля после еврака нагори
ск ,,,, евреи си правят такива примки на индексите и после ги изтрелват
да архи знам, аз пропускам ползи сега... но нищо де има си време за всичко видя ли RSI на йената под 70% на м15... с още малко и ще се валидира теорията и нема и да дочакам отговора на профито... днес
да бе казах им да си покажат техниките от гащите и ония се о....каха и изчезнаха . дай да направим няколко печеливши трейда с техните техники пък тогава ще ги признаем за профита и царе на борсите . новите леонардо ди каприовци ама изчезнаха кът мишки . те са си мишки де . мислят си че нещо ще постигнат в този живот . архитекта им е казал че няма и така ще стане
да архи знам, аз пропускам ползи сега... но нищо де има си време за всичко видя ли RSI на йената под 70% на м15 и точно на 70% на м5... с още малко и ще се валидира теорията и нема и да дочакам отговора на профито... днес
ко става пичове . скапаните евреи пак ли се пънат . е добре де вече 11 ден а ръста на сипа е само 20 доларески . излагате се евреиииииииии ма............... ви .м..............сна
Е то и аз, ама ходих на фитнес снощи и то улетя докато не бях на системата, още не мога да се прежаля за стопчетата заради брокера... Принципно знам, отдавна трябваше да съм затворил и избягал от кофтито сделка.. ама сега малко и на инат съм, че много профита изникнаха в темата. SPX си стигна бомбаите и горе мисля на 4ч., моментума на RSI секна със затварвнето снощи, отвори с гап днес сутринта надолу, та не е като да няма изгледи и за надолу... а след такова движение нагоре силно, надолу си е пропаст по принцип Може и да бъркам здраво, но човек се учи, лошото ще е ако и втори път така настъпя мотиката по един и същи начин..
Добро утро Габров , верно ни поряза, но аз ще го поизчакам още него докато не запълни гапа и си мине над 2105 няма си затвора късите и ще го чакам надолу пък колко ще да видим малко ми е тъпо, че съм си блокирал акаунта с ол-инчето ,но 3 дена печалби са си все пак, ако иде нагоре ще ги прежаля...
Дано вчера поне някой да е влезнал на 1.10060 вместо мен и да е понаправил сега и да им го е набил на мошаците от мое име, да ме e отмъстил за SPX-a
Немога да си позволя да държа позиция на такава загуба.Да видим сега еврото фалшиво ли ще се окаже пробивчето на азиатският.
Добро утро Габров , верно ни поряза, но аз ще го поизчакам още него докато не запълни гапа и си мине над 2105 няма си затвора късите и ще го чакам надолу пък колко ще да видим малко ми е тъпо, че съм си блокирал акаунта с ол-инчето ,но 3 дена печалби са си все пак, ако иде нагоре ще ги прежаля...
Дано вчера поне някой да е влезнал на 1.10060 вместо мен и да е понаправил сега и да им го е набил на мошаците от мое име, да ме e отмъстил за SPX-a
еврачето е на долната на вторичния тренд принципно дълги за него, но нали съм ол ин сега не мога...
иначе на 1.10060 преди малко пробва долната на тренчето, ако мине под 100060 може да направи пробив та малко по надолу некой стоп и дълги. Ако задържи дългите може и да спихне индексите и йената... па тогава да видим 2140 как ще да стане...
Коментар