IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не бе, питам за бомбата на SPX, ако стигне цената 2085.6 ще го изстреля ли още надолу SPX според теб?
    Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:45.

Коментар

• ами нали съм ти казал долу на 1м има една за няколко пипа нетествана да ударим и нея и после до 1,123456

Коментар

• За еврака наистина ще почакаме защото RSI e доста ниско паднал дано не го завлачи моментума...

За средната бомба на SPX те питах по-долу, но понеже го допълних към поста може и да не си го мернал...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          да де ма сега едни дълги пак са си резонни нали я глей колко шипове има долу на графиката, дали нема обърне от там как мислиш...
          от тука май ще има обръщачка само че е на 15 мин и може да почакаме

таман викам няма бомби и ето две отскочета

Коментар

• важното е че от бомба няма бягате първия път не е станало после сопол . аз хванах малко от отскочето .

Коментар

• да де ма сега едни дълги пак са си резонни нали я глей колко шипове има долу на графиката, дали нема обърне от там как мислиш...

Това което казваш за средните бомбароси значи ли че хипотетично SPX стигне 2085.6 ще му направи същото средната бомба, както сега на еврака..
              Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:24.

Коментар

• като цяло днеска пепе куца работа няма рейнж няма бомби .
                инак виж на еврака това за което ти говорех . средните бомби са опасни защото ги прецапват . въпреки това тази бомба ще изтреля после еврака нагори

ск ,,,, евреи си правят такива примки на индексите и после ги изтрелват

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  да архи знам, аз пропускам ползи сега... но нищо де има си време за всичко видя ли RSI на йената под 70% на м15... с още малко и ще се валидира теорията и нема и да дочакам отговора на профито... днес
                  да бе казах им да си покажат техниките от гащите и ония се о....каха и изчезнаха . дай да направим няколко печеливши трейда с техните техники пък тогава ще ги признаем за профита и царе на борсите . новите леонардо ди каприовци ама изчезнаха кът мишки . те са си мишки де . мислят си че нещо ще постигнат в този живот . архитекта им е казал че няма и така ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    ей такива бомби като на яната са ми любими
                    мммм яната добре

Коментар

• да архи знам, аз пропускам ползи сега... но нищо де има си време за всичко видя ли RSI на йената под 70% на м15 и точно на 70% на м5... с още малко и ще се валидира теорията и нема и да дочакам отговора на профито... днес

аз както бях на 65% марджин вече съм на 78%
                      Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:09.

Коментар

• злото още не се обадило със шип . ама като гледам как клюмат графиката за да съберат балъци скоро ще е

Коментар

• ама той и дакса паднал от нивото на бомбата . насъбра се малко паплач за гапа горе и им изфалирах 5 доларовите стопчета

Коментар

• ей такива бомби като на яната са ми любими

Коментар

• ко става пичове . скапаните евреи пак ли се пънат . е добре де вече 11 ден а ръста на сипа е само 20 доларески . излагате се евреиииииииии ма............... ви .м..............сна

Коментар

• Е то и аз, ама ходих на фитнес снощи и то улетя докато не бях на системата, още не мога да се прежаля за стопчетата заради брокера... Принципно знам, отдавна трябваше да съм затворил и избягал от кофтито сделка.. ама сега малко и на инат съм, че много профита изникнаха в темата. SPX си стигна бомбаите и горе мисля на 4ч., моментума на RSI секна със затварвнето снощи, отвори с гап днес сутринта надолу, та не е като да няма изгледи и за надолу... а след такова движение нагоре силно, надолу си е пропаст по принцип Може и да бъркам здраво, но човек се учи, лошото ще е ако и втори път така настъпя мотиката по един и същи начин..
                                Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:01.

Коментар

Working...
                                X