не бе, питам за бомбата на SPX, ако стигне цената 2085.6 ще го изстреля ли още надолу SPX според теб?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда де ма сега едни дълги пак са си резонни налия глей колко шипове има долу на графиката, дали нема обърне от там как мислиш...
таман викам няма бомби и ето две отскочета
Коментар
-
да де ма сега едни дълги пак са си резонни налия глей колко шипове има долу на графиката, дали нема обърне от там как мислиш...
Това което казваш за средните бомбароси значи ли че хипотетично SPX стигне 2085.6 ще му направи същото средната бомба, както сега на еврака..Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда архи знам, аз пропускам ползи сега... но нищо де има си време за всичко видя ли RSI на йената под 70% на м15...с още малко и ще се валидира теорията и нема и да дочакам отговора на профито... днес
ама изчезнаха кът мишки . те са си мишки де . мислят си че нещо ще постигнат в този живот . архитекта им е казал че няма и така ще стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеей такива бомби като на яната са ми любими
Коментар
-
да архи знам, аз пропускам ползи сега... но нищо де има си време за всичко видя ли RSI на йената под 70% на м15 и точно на 70% на м5...с още малко и ще се валидира теорията и нема и да дочакам отговора на профито... днес
аз както бях на 65% марджин вече съм на 78%Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:09.
Коментар
-
Е то и аз, ама ходих на фитнес снощи и то улетя докато не бях на системата, още не мога да се прежаля за стопчетата заради брокера... Принципно знам, отдавна трябваше да съм затворил и избягал от кофтито сделка.. ама сега малко и на инат съм, че много профита изникнаха в темата. SPX си стигна бомбаите и горе мисля на 4ч., моментума на RSI секна със затварвнето снощи, отвори с гап днес сутринта надолу, та не е като да няма изгледи и за надолу... а след такова движение нагоре силно, надолу си е пропаст по принципМоже и да бъркам здраво, но човек се учи, лошото ще е ако и втори път така настъпя мотиката по един и същи начин..
Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:01.
Коментар
Коментар