ми от 2104 на 2096 аз влезнах вчера на 2091 ол ин за къси с таргет 2083-2086. Само че сгази кроса и не стана отскочето и го спря бомбата на 4ч. чак горе на 2104
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениее майкале като си ол ин, и трите кинта са важни, само некви си15% от акаунта мии не са 3, а са 8
те не ти го дават ей така тек теке .....
то я има я нема 3/4 пункта чисто на тебе къде го виждаш тоя спад неам идея
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение...SPX продължава да пада, де са профитата сега?
Та то не е мръднало 3 пункта някви си там .... тва са 3 лева ве
Коментар
-
...SPX продължава да пада, де са профитата сега?
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВинаги може "още"!!!цц до тука беше... от тук е надолу...ти пак ли влизаш тука само да дразниш?Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 14:03.
Коментар
-
Абе за утре гледам нещо търговски баланс в 15.30 ще има ли веселба? Туй момче фундаменталистчето масагор в такива моменти ми липсва... Сега гледах графиката на евро долар и се опирвах мисленно да сравня август и септември с апроксимативна права после се сетих, че МА ми върши същата работа, може би и да оцелят прогнозната стойност за септември, за съжаление нямам идея как им изглежа потерблението годишнто и дали иам някаква цикличност в месеците...Но от друга страна петролецът е бил бая по скъп през септември отколкото през август та май май може и да има бомбарусче и долареската да олаби...
Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 14:42.
Коментар
-
Я SPX слезнал още надолу, ех с пълен стомах и бичика живота е много по-философски
Архи тази бомба на еврака съвпада горе-долу с долната на големия тренд на 1д на еврака за нагоре, та ако стигне там дългите са си задълже да се пробватLast edited by pepe1234; 03.11.2015, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениееврака има да ходи надолу още малко защото за няколко пипа не е стигнало това на 1м 1,08929
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами нали съм ти казал долу на 1м има една за няколко пипа нетествана да ударим и нея и после до 1,123456
Коментар
-
знам де, знам, вчера и днес вече изпуснах 1/3 от това, което чакам да не загубя при SPX
отивам да хапвам и след обеда ще го мисля, дали да не го затварям, може па и да падне още докато хапвам, пък и на гладен стомах решения не се взимат нали такаLast edited by pepe1234; 03.11.2015, 13:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда де ма сега едни дълги пак са си резонни налия глей колко шипове има долу на графиката, дали нема обърне от там как мислиш...
Това което казваш за средните бомбароси значи ли че хипотетично SPX стигне 2085.6 ще му направи същото средната бомба, както сега на еврака..
Коментар
Коментар