абе мисля си че 1,13 ще го държи и няма да пада под него
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениедобро утро и от мен,това кирливо евро, ако пак ми спраска марджина, ще бъде мега гадно, вече си го мина 1.1331 на няколко пъти и вече не съм такъв оптимист за нагоре като вчера, трендчето на 30 мин. си го проби на 4 ч също вече не ми изгежда бичо ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДобрютро жорка.видя ли казах ти.вчера бенча съветват за дълги до 120.5 аз веднагически в таквизи случаи пускам късо.инак ще удължа днес фашистите сигурно и яната от бомбите долу
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениемдам лошава работа, ако броим тея вълни на елиот и тази е първа, трябва да има още 2 подобни... за надолу, но на м30 ми изглежда последна след втора фигура на вълни от 1.149. Знам ли на дневна 1,13 си е жълтата и ема 200 та ще поизчакам още малко, дано не ми гръмне марджина само...
Коментар
-
мдам лошава работа, ако броим тея вълни на елиот и тази е първа, трябва да има още 2 подобни... за надолу, но на м30 ми изглежда последна след втора фигура на вълни от 1.149. Знам ли на дневна 1,13 си е жълтата и ема 200 та ще поизчакам още малко, дано не ми гръмне марджина само...Last edited by pepe1234; 22.10.2015, 11:52.
Коментар
Коментар