IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе мисля си че 1,13 ще го държи и няма да пада под него

Коментар

• още ми държи марджина ама падне ли под 1.13 съм до там...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        добро утро и от мен,това кирливо евро, ако пак ми спраска марджина, ще бъде мега гадно, вече си го мина 1.1331 на няколко пъти и вече не съм такъв оптимист за нагоре като вчера, трендчето на 30 мин. си го проби на 4 ч също вече не ми изгежда бичо ...
        да пепе това евро ни го сложи два ката може и да тестваме 1,12 сега ако го изсилят много ама това в случай че пробие оранжадата де

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Добрютро жорка.видя ли казах ти.вчера бенча съветват за дълги до 120.5 аз веднагически в таквизи случаи пускам късо.инак ще удължа днес фашистите сигурно и яната от бомбите долу
          тея фашисти май ще отидат до синята линия и тогава ще падат

Коментар

• абе то да върне на 1.1358 ще затворя всичко ама да видим...
            Last edited by pepe1234; 22.10.2015, 12:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              мдам лошава работа, ако броим тея вълни на елиот и тази е първа, трябва да има още 2 подобни... за надолу, но на м30 ми изглежда последна след втора фигура на вълни от 1.149. Знам ли на дневна 1,13 си е жълтата и ема 200 та ще поизчакам още малко, дано не ми гръмне марджина само...
              ей да бе .как са я заковали жълтата на 1,129999999

Коментар

• о не . не и вълни . и аз така започнах . осъзнах че е еврейска измама . ако броиш вълни ти препоръчвам да броиш 7 вълни нагоре , а не 5 . седмата е за избиване на стопове на вълновици които броят 5 вълни винаги

Коментар

• мдам лошава работа, ако броим тея вълни на елиот и тази е първа, трябва да има още 2 подобни... за надолу, но на м30 ми изглежда последна след втора фигура на вълни от 1.149. Знам ли на дневна 1,13 си е жълтата и ема 200 та ще поизчакам още малко, дано не ми гръмне марджина само...
                  Last edited by pepe1234; 22.10.2015, 11:52.

Коментар

• фашагата най много ако бият тоя връх му давам 10358 . от там истинската сеч започва

Коментар

• еееееее. стига бе човек . давай само ребаундчета със стоп и толкова . забрави фибота мибота новини . форумни драскачи . бомбите са пред теб и там бягане няма

Коментар

• недей, че ме боли сърцето 2/3 от акауната ми ги няма пак мамка му...

Коментар

• пепе скива ли . чат пат и надоле . аз определям нивата . не някакви цаци и бакшиши .

Коментар

• мали бати кефа почвам пак с късите фашисти . е такъв кеф няма да има .

Коментар

• Ами еврака много надсочи над 1358 бомбата .сега трябва да върне.но не е гаранция дали потапян2то под 1300 няма да направи курекция

Коментар

• имаш предвид, че движението вчера нагоре я подмина ли? Поредна голяма простотия, йената падна, дакса падна ,а еврото вместо да качи и то пропадна просто не схващам тъкмо си бях влезнал в серия вчера...
                                Last edited by pepe1234; 22.10.2015, 10:44.

Коментар

Working...
                                X