IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дъртака според мен 17853 ще го свали днес утре . но нищо чудно преди да паднат по солидно да изпраскат един шип на 18000. ама виж ги как са о....ани , чудят се сега как да коригират . да ..................скапаните мошаци

вида ли пепе оня обем на минетка на 120 при яната онзи ден дето се появи защо се появи. защото скапаните мошаци избичиха
    Last edited by the architect; 03.11.2015, 17:07.

Коментар

• дау отскочи SPX отскочи чакаме йената и еврака и златото

Коментар

• злото е до жълтата на майкъла на 1119 . от там нагоре . как нагазиха в бомбите . мамоооооооо какво им се пише на тия мошаци

пепе виждаш ли на яната на 5 мин как бомбата е на примка . това е скапаната еврейска примка . затова и кроса не отскача . но в момента бомбата трупа енергия и после ще разпилее мошаците
        Last edited by the architect; 03.11.2015, 16:57.

Коментар

• Ето RSI пак сгази кроса... добре че го видехме вчера това. Като дойде време затварям SPX и се подготвям или за дълги евраци или за къса яена вече ме сърбят и мен ръцете
          Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 16:54.

Коментар

• днеска май ще трепим бича сган

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              абе жорка тия се пинят нещо като глист на буца . що така тия хора. за какво се борят . чакам злото този месец да избуши за около минута на 1247. абе на тия кой им пише кода за графиките . голям некадърник тоя евреин . грешка след грешка
              да уе дееева тяхното семее земеделско деееваа

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                на м5 на 30 октомври има един голям обем и след него тръгва много надолу, т.е. очакавам там резистанс и като го погледна ми изглежда да е около 121.350 резистанса погледни го и ти не искам да ви обърквам трейдването..
                ми на мен ми пише 121,48 да го ева

Коментар

• еврака със сигурност онази бомба забравена дето архи я викаше е комформна с тренда на 1ден, защото тренда горе долу на 1,09 показва долната линия ама знам ли ей го на утре имаш в 15.30 външен дълг, ако рамишлявам правилно утре резултатите ще са по-лоши от очакваното и еврака ще е силен, но... предположения е всичкото да го еба

Архи, ако злото избуши, то и еврака също, защото злото силния долар го натиска през цялото време спрямо еврака графиката на злото е друга бира...
                  Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 16:37.

Коментар

• абе жорка тия се пинят нещо като глист на буца . що така тия хора. за какво се борят . чакам злото този месец да избуши за около минута на 1247. абе на тия кой им пише кода за графиките . голям некадърник тоя евреин . грешка след грешка

Коментар

• на м5 на 30 октомври има един голям обем и след него тръгва много надолу, т.е. очакавам там резистанс и като го погледна ми изглежда да е около 121.350 резистанса погледни го и ти не искам да ви обърквам трейдването..
                      Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 16:31.

Коментар

• а на еврака от къде ще му пускаш дългата

Коментар

• разбрах

Коментар

• С две думи искам да кажа, че на 121.100 ми се струва още рано за къси 121.350 бих ги пуснал със сигурност аз

Коментар

• пепе не трябва ли да пускаме за къса на йената?

Коментар

• Кроса на йената в момента RSI e над 70% на м30 ако пускате за отскок с едно на ум... ако отиде на 121,350 лупайте късите там на теория обема трвбва да я спре. Ами на мен ми се струва опасно заа къси има един голям обем от 30 октомври на 121.350 т.е. там ще има съпротива за къси в момента RSI ми се струва прекалено силен аз не бих ги пуснал сега късите на йената... но гаранция никога няма, може и да съм станал много предпазлив понеже ме сгази вчера SPX
                                Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 16:18.

Коментар

Working...
                                X