IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• архитектоникс то на дау жона имало бомба на Н1 и вече съм на 99% сигурен че това му беше ръста и от тук почваме надолу за 16300 ама мнението ми не е препоръка, че незнам боба дето го фърлям да не е китайско менте и затова ще трябва да погаля и стъкленото кълбо да извикам Аладин

Коментар

• До тук му беше или така ми се струва, нарисува си фигурката на 4ч, йената удари оранжавата, еврака удари болинджер долу на дневна, принципно има още малко до 1.104 на тренда на дневна ще видим. Ребаунд до банката направих ама на 12990 затворих стопа.. замина 3/4 от акаунта, но ще наваксам. Kазаха те, нищо не казаха, декември ще си преразгледат програмата за QE.
      Last edited by pepe1234; 22.10.2015, 20:07.

Коментар

• а то всъщност какво са казали толкова тея от ЕЦБ та така избушиха индексите и еврото, че днес почти не можех да следя какво се случва

Коментар

• пепе какво стана оцеля ли или ще правиш и ти ребаунд до банката да внасяш?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            жорка . ти да си виждал фашагата да измисли нещо друго освен чутура . от другата седмица сме яко надолу за дясно рамо
            дааа и аз вчера това казах че май спада го оставят за другата седмица. сега лъжат "офсите" да пускат дълги, а големите рибоци лашкат късите и ние малките цаци къде се бутаме и ние при големите рибоци

Коментар

• сега гледам че на еврака има мноооо силна подкрепа на 1,10454

Коментар

• жорка . ти да си виждал фашагата да измисли нещо друго освен чутура . от другата седмица сме яко надолу за дясно рамо

Коментар

• геее то голям сикиш днес бре ако дакса така продължава към втората синя и дау жона към първата черна май ще трябва да вкарвам пари в банката освен ако еврака не ме изненада и отскочи от дъното ама май искат да го карат на 1,1016, но незнам дали ще успеят

Коментар

• няма бан екс . тук съм . еврейският индекс не го спря 17358 но това не е зле . последната спирка е 17480 от там сме на 17000

еврака има да си бие обема на 1,11358 и сме нагоре

Коментар

• Архитекте, дай знак, че няма бан.
                      Не ни притеснявай така.

Коментар

през 100 по едно мини . никога скапаният еврейн няма да те спече
                        Да, това ми е грешката, че много се изсилвам и не допускам, че ще се качи 300 пункта от ниво, което вече му е бая в повече. Ама всичко трябва да се предвижда, ще се коригираме -само да оцелеем

Коментар

отдавна съм го казал дъртака 17358 , сипа 2045 прасето 4480. само фашагата не предвидих до синята
                          СиП-а май няма да спре на 2045!!!

Коментар

• през 100 по едно мини . никога скапаният еврейн няма да те спече

Коментар

• Аз докато не тръгне не смея да пускам късо, че успя да ме спече, признавам.

Коментар

• отдавна съм го казал дъртака 17358 , сипа 2045 прасето 4480. само фашагата не предвидих до синята

Коментар

Working...
                                X