архитектоникс то на дау жона имало бомба на Н1 и вече съм на 99% сигурен че това му беше ръста и от тук почваме надолу за 16300 ама мнението ми не е препоръка, че незнам боба дето го фърлям да не е китайско менте и затова ще трябва да погаля и стъкленото кълбо да извикам Аладин
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
До тук му беше или така ми се струва, нарисува си фигурката на 4ч, йената удари оранжавата, еврака удари болинджер долу на дневна, принципно има още малко до 1.104 на тренда на дневна ще видим. Ребаунд до банката направих ама на 12990 затворих стопа.. замина 3/4 от акаунта, но ще наваксам. Kазаха те, нищо не казаха, декември ще си преразгледат програмата за QE.Last edited by pepe1234; 22.10.2015, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениежорка . ти да си виждал фашагата да измисли нещо друго освен чутура . от другата седмица сме яко надолу за дясно рамо
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепрез 100 по едно мини . никога скапаният еврейн няма да те спече
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеотдавна съм го казал дъртака 17358 , сипа 2045 прасето 4480. само фашагата не предвидих до синята
Коментар
Коментар