If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След пробив на 2140 не няма горе ами няма 1 г надолу ... Нивото 1180 става мега стабилно..... И обема му е тамън 2300 ...Кефала човека си е профи.... Вие ви е време дасе понаучите.
Е то на мен много не ми трябва аз 2083 си чаках, а ти започваш да се оковечваш, накой ден ще допринесеш и ти градивно за темата ма да видим кога ще е...
цц до тука беше... от тук е надолу...ти пак ли влизаш тука само да дразниш?
Не,само предупреждавам!!!И да върнат индексите ,ще е за малко!!!Рано е за сополи!!!СиП-а да речем гледа към 2250-2300!!!Така смятам аз!!!Другото си е ваша работа!!!
е виж сега то горе има върхове да тестват . ама поне докато тестват ще си пускаме къси и ще си храним еврейчетата и техните тролове българските гъзоблизци то ще ги настигне един ден
не знам човече аз бях сигурен за себеси в 2091 и Габров и той явно, но виж скапания RSI на м30, че даже и на 1ч RSI е почти отишъл на 70% другия път обезателно ще го взема под внимание... за по големите фреймове и движения не знам какво да кажа, е това момче дето се появи събота и неделя в темата масагор, дето е по фундамента той може да каже по-скоро за по-големите фреймове мисля...
да ама еврейчетата си нямат ракийка... ай наздраве архи утре ще ги порнем тогава...
наздраве пепе . абсолютно си прав ние си пием ракийката и си пускаме а тия помпат ли скапаняците скапани и си мислят че са фанали гугутя за шнура . мухахаааааааааа
незнам дали си забелязал пепе но скапаните евреи никога не правят върхове чутура . обръщат с обърнати чутури но върхове винаги правят с двоен връх или нещо подобно . имам чуството и че сега ще стане така . ще изтестват бомбите на 1н и 4н и ще пропаднат до мойте цели 16666 10358 1966 и тн
ти как ги виждаш нещата
още повече че злото има да отскочи от 11358
Коментар