IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    ейчччшшшшшшшш от тука нали . кеф
    даа точно от тука. сега се чудя къде да слагам лимита на 1,1422 или както каза Ники на 1,1451

Коментар

• ейчччшшшшшшшш от тука нали . кеф

тоя долният обаче при втория тест е бил мъч мъч по харен
      Last edited by the architect; 21.10.2015, 12:44.

Коментар

ше го дръпнем ше го дръпнем жорка . нали трендажиите така казват . трендът е надоле

къси полички къси ръкавчета

Коментар

• ммм идеално. дръннах един дългун пак при еврака

Коментар

• ше го дръпнем ше го дръпнем жорка . нали трендажиите така казват . трендът е надоле

къси полички къси ръкавчета

Коментар

• а тоя дакс почти седмица се върти около тая оранжада. да вземе да я пробива надолу и той

Коментар

• да жорка ако падне още еврото съм all in за дълги трендчето на м30 за нагоре си е в сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  ей еврака днес добре се движи. затворих си го на 1,1370 аз и ако падне на бомбата на минутка пак ще пускам дълъг, а тая яна още нещо се пъне и не иска да се сурка по нанадолнището ама няма къде да ходи
                  и аз и се точа жорка . стопя ще сложа на 124,000 и я почвам

Коментар

• ей бичат гадовете . почвам вече да откачам . пак екстрасистоли пак инфаркт

Коментар

• ей еврака днес добре се движи. затворих си го на 1,1370 аз и ако падне на бомбата на минутка пак ще пускам дълъг, а тая яна още нещо се пъне и не иска да се сурка по нанадолнището ама няма къде да ходи

Коментар

• е мен ме излъгаха гадовете, ма нали съм нов още не са ми ясни суинговете, но сега на връщане нагоре ще ги пръсна

Коментар

ама и аз му викам на валути да не играе за кросове той пак
                          Е нищо им няма на валутите. При еврото и кабела пак юдейски суингове. Но кой ще лъжат? Бакшишите.

Коментар

• ей тва е габров . мерси

Коментар

еврака и той една сладко бомбичка има на 1,13333 . ще има и до там сопол някой минутка . но може и до 1,15 да стигне . габров да каже какви са перспективите
                              На 4 часа е здраво бичо. 1.1451 с възможност за 1.1553 до края на седмицата.

Коментар

• Габров визжам го и аз за нагоре на дневна просто гледам на м1 нещо да хвана... ама мерси, че предупреждаваш

Архи, просто от валутите имам по-голяма възвращаемост на риска, поне така ми се струва...
                                Last edited by pepe1234; 21.10.2015, 12:16.

Коментар

Working...
                                X