IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...SPX продължава да пада, де са профитата сега?

Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Винаги може "още"!!!
    цц до тука беше... от тук е надолу...ти пак ли влизаш тука само да дразниш?
    Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 14:03.

Коментар

• Абе за утре гледам нещо търговски баланс в 15.30 ще има ли веселба? Туй момче фундаменталистчето масагор в такива моменти ми липсва... Сега гледах графиката на евро долар и се опирвах мисленно да сравня август и септември с апроксимативна права после се сетих, че МА ми върши същата работа, може би и да оцелят прогнозната стойност за септември, за съжаление нямам идея как им изглежа потерблението годишнто и дали иам някаква цикличност в месеците... Но от друга страна петролецът е бил бая по скъп през септември отколкото през август та май май може и да има бомбарусче и долареската да олаби...
      Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 14:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Ето я жорка
        а мерси сега я виждам

Коментар

• Я SPX слезнал още надолу, ех с пълен стомах и бичика живота е много по-философски

Архи тази бомба на еврака съвпада горе-долу с долната на големия тренд на 1д на еврака за нагоре, та ако стигне там дългите са си задълже да се пробват
          Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 13:39.

Коментар

еврака има да ходи надолу още малко защото за няколко пипа не е стигнало това на 1м 1,08929

Ето я жорка

Коментар

• между другото Архитекте не ми отваря твоите графики, незнам само при мен ли е това или и на другите е същото

Коментар

ами нали съм ти казал долу на 1м има една за няколко пипа нетествана да ударим и нея и после до 1,123456
                Архитектос къде е тая бомба на минутка на еврака, че нали знаеш че с моята платформа не мога да връщам назад да я видя. Иначе гледам че на 5 мин има една на 1,0952 аз от нея мисля да дрънна дългун

Коментар

• загуба, загуба, колко да е загуба на 78% маджин, 22% от акаунта на минус печалбите от 3 дена назад. Са като хапна ще го затворя явно

Коментар

• ако не ти е на голяма загуба спрямо печалбите от предната седмица го затваряй . дали ще падне или изкатери чакаме профитата да кажат . ама те мълчат кът глист у буца

Коментар

• знам де, знам, вчера и днес вече изпуснах 1/3 от това, което чакам да не загубя при SPX

отивам да хапвам и след обеда ще го мисля, дали да не го затварям, може па и да падне още докато хапвам, пък и на гладен стомах решения не се взимат нали така
                      Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        да де ма сега едни дълги пак са си резонни нали я глей колко шипове има долу на графиката, дали нема обърне от там как мислиш...

Това което казваш за средните бомбароси значи ли че хипотетично SPX стигне 2085.6 ще му направи същото средната бомба, както сега на еврака..
                        тази средната на сипа следващите дни ще го изстреля надолу . но при тоя сип е такъв балоняк ,то не са едно две неща . както катери така и за минута ще падне . ти обаче с тоя ол ин си малко по сложен

Коментар

• не бе, питам за бомбата на SPX, ако стигне цената 2085.6 ще го изстреля ли още надолу SPX според теб?
                          Last edited by pepe1234; 03.11.2015, 11:45.

Коментар

• ами нали съм ти казал долу на 1м има една за няколко пипа нетествана да ударим и нея и после до 1,123456

Коментар

• За еврака наистина ще почакаме защото RSI e доста ниско паднал дано не го завлачи моментума...

За средната бомба на SPX те питах по-долу, но понеже го допълних към поста може и да не си го мернал...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                да де ма сега едни дълги пак са си резонни нали я глей колко шипове има долу на графиката, дали нема обърне от там как мислиш...
                                от тука май ще има обръщачка само че е на 15 мин и може да почакаме

таман викам няма бомби и ето две отскочета

Коментар

Working...
                                X