Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеКакво не добри. Те избиха рибата. Добре че има стоповеВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДанните според мен няма да са лоши,може да има и ревизия нагоре на предишните данни.Въпросът е дали ще са достатъчно добри,че да закарат еврото под 1,08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТо затова е безумно да се търгуват тези данни.За няма и минута правят 100 пипа . Веднъж толкова бързо направиха движението,че 2-3 секунди след данните си викам:"Абе на тия какво им стана,пазара мръдна с 20 пипа и умря",а те хорицата за 1 секунда си направили 120 пипа,ама аз не съм видял,че толкова бързо се е сменила голямата цифрада и аз съм виждал подобни неща. даже един път едната ми пратформа "умря" от едно такова движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеи аз мисля че няма да са лоши данните ама ще видим форекс ботовете как ще изтълкуват новината и накъде ще се засили високочестотната търговияВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДанните според мен няма да са лоши,може да има и ревизия нагоре на предишните данни.Въпросът е дали ще са достатъчно добри,че да закарат еврото под 1,08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениенищо не се знае, може и да изкарат хубави данни тея капутиВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТо винаги е така.Според мен данните трябва да са изключително добри,че да видим еврото под 1,08.Но,както се казва,аз предполагам,а пазарът разполага
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеголямо затишие преди тея НФП-таВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар