IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Аз не очаквах толкова добри.Но като цяло ми беше все тая,защото преди пейроли не държа позиции,защото при тези данни стоповете не винаги помагат.Аз работя с 20-30 пипа стоп,а пейролите много често прескачат стоповете.
    То и моя не беше голям. 19 пипа и се изпълни на бара в и 15.25

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
      Какво не добри. Те избиха рибата. Добре че има стопове
      Аз не очаквах толкова добри.Но като цяло ми беше все тая,защото преди пейроли не държа позиции,защото при тези данни стоповете не винаги помагат.Аз работя с 20-30 пипа стоп,а пейролите много често прескачат стоповете.
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Перфектен вход на 5 мин просто сте далеч от форекса.... Подсказах ви го и при златото 7% при него и 4 при еврака..... Много доволно
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Данните според мен няма да са лоши,може да има и ревизия нагоре на предишните данни.Въпросът е дали ще са достатъчно добри,че да закарат еврото под 1,08.
          Какво не добри. Те избиха рибата. Добре че има стопове

Коментар

• Голяма сеч. При мен деня приключва на нула. Успешна сутрин, провален следобед. Честито на печелившите.

Коментар

• Тия се насраха с днните

Коментар

То затова е безумно да се търгуват тези данни.За няма и минута правят 100 пипа . Веднъж толкова бързо направиха движението,че 2-3 секунди след данните си викам:"Абе на тия какво им стана,пазара мръдна с 20 пипа и умря",а те хорицата за 1 секунда си направили 120 пипа,ама аз не съм видял,че толкова бързо се е сменила голямата цифра
                да и аз съм виждал подобни неща. даже един път едната ми пратформа "умря" от едно такова движение

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  и аз мисля че няма да са лоши данните ама ще видим форекс ботовете как ще изтълкуват новината и накъде ще се засили високочестотната търговия
                  То затова е безумно да се търгуват тези данни.За няма и минута правят 100 пипа . Веднъж толкова бързо направиха движението,че 2-3 секунди след данните си викам:"Абе на тия какво им стана,пазара мръдна с 20 пипа и умря",а те хорицата за 1 секунда си направили 120 пипа,ама аз не съм видял,че толкова бързо се е сменила голямата цифра

Коментар

Данните според мен няма да са лоши,може да има и ревизия нагоре на предишните данни.Въпросът е дали ще са достатъчно добри,че да закарат еврото под 1,08.
                    и аз мисля че няма да са лоши данните ама ще видим форекс ботовете как ще изтълкуват новината и накъде ще се засили високочестотната търговия

Коментар

нищо не се знае, може и да изкарат хубави данни тея капути

Коментар

То винаги е така.Според мен данните трябва да са изключително добри,че да видим еврото под 1,08.Но,както се казва,аз предполагам,а пазарът разполага
                        нищо не се знае, може и да изкарат хубави данни тея капути

Коментар

голямо затишие преди тея НФП-та
                          То винаги е така.Според мен данните трябва да са изключително добри,че да видим еврото под 1,08.Но,както се казва,аз предполагам,а пазарът разполага

Коментар

• голямо затишие преди тея НФП-та

Коментар

• баси познах го гепито, само дето ще имам много работа тези дни и не мога да се включа в трейдването успех момци
                              Last edited by pepe1234; 06.11.2015, 13:52.

Коментар

• Усещам че ДАКСа ще донесе голяма радост днес

Коментар

Working...
                                X