If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма смисъл да хабите нерви и да се наказвате заради грешките на другите.
ама тоя се бута и дразни хората тука от сума време . и продължава да има търпимост към него . ти габров не се ли дразниш когато някой ти се изплюе в лицето или си викаш - Е какво пък толкова
абе ти от къде знаеш аз какво губя бе . ти си една едноневна винена мушица дето някой ден просто ей така ще изчезне . балъци като тебе са си продали апартаментите и треперят на някакъв паритет . ти си една проста винена мушица нищо повече
Навремето затварях само ръчно и съм претърпявал колосални загуби. Но опитът учи и при очаквана висока волатилност предпочитам да сложа стопа.
Аз пък с времето се убедих,че да държиш позиции преди определени данни понякога нанася големи щети.Прескачали са ми стоп с много пипове и то не веднъж ,затова вече преди данните затварям всичко.Изчаквам поне 15 минути и едва след това,ако преценя че има нещо за мен мога да се включа.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
The December rate hike probability now stands at 71.7%, compared to 58% seen ahead of the data. The January rate hike probability now stands at 75.8%, while March probability now stands at 85.2%; out of which 31.74% represents move in the bank rate to 0.75%............не знам дали ще има паритет скоро,но % се увеличава...риск губи ,риск печели...прогнозите и графиките са също предположения и очаквания...а може и да върне назад-знам ли...това ми се получи и то много добре...добре е да се четат всички мнения все пак...не се знае от къде ще изкочи зайчето...успех на всички нормални в тази тема!
Коментар