Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
добро утро момци, гепито според мен има още накъде надолу да ходи, има още един непокрит крос долу който за малко не успяло да тества, а и втората синя е близо до нивото на съпорт след кроса... Брово жорка вчера беше супер ден
Забелязвам че като ги няма драги и бабето, много връзва. Системата с кросовете е много подходяща когато няма силни движения на пазара, така че когато имаме некви такива работи мисля, че е добре да си кротуваме... с малки сделчици...Last edited by pepe1234; 06.11.2015, 08:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеама той тъпака дъртак от тука отскочил бил . ма..... му евр.......
че и 17777. бати как го изпуснах . пепе ти поне хвана ли го
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениехихи днеска, нема грешка айде и отскоче от м5 кроса хванатолека момци
Коментар
-
Браво така трябва, днес стабиларкачестито на всички, мисля да почивам вече. Колата в нашата мила родна държава още е, зщото на другите и колелото не можеш да им платиш, като скочиш в некой трап/кратер...
Ще взема да пробвам една малка късичка на SPX на изпроводякLast edited by pepe1234; 05.11.2015, 21:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеей това е колата габров . ибряяяяяяяяяяяяяяяяяя
[
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеГабров какво го гледаш сега това дънце, аз го гледам ония сопол на гепито и си умирам от яд хем писах за късите там, ти поне не го ли хвана...
Коментар
-
Габров какво го гледаш сега това дънце, аз го гледам ония сопол на гепито и си умирам от яд хем писах за късите там, ти поне не го ли хвана...Баш на кроса си отиде на м5 и на зелената пу пу, но поне отскочета хванахме там
Last edited by pepe1234; 05.11.2015, 19:35.
Коментар
-
ама той тъпака дъртак от тука отскочил бил . ма..... му евр.......
че и 17777. бати как го изпуснах . пепе ти поне хвана ли го
Last edited by the architect; 05.11.2015, 18:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеЕ те не идват да ги карат по нашенско де. То 911 не е офроуд.
Коментар
Коментар