IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Габров видя ли гепито, хвана ли късите? Че аз не успях
    Ей го пак обема на бабето го върна еврака...
    Last edited by pepe1234; 05.11.2015, 15:45.

Коментар

• Еврото май се цели в 1.0930

Коментар

• да жорка, така е ма нямаш потвърждение във следващия бар, който е днес.. според мен ако лупне жълата около 18000 и малко по-отдолу пускай късите ама преди това е рано. Така ми се срува пък и18000 е кръгло число ще гледат да бутат до него.

А и на обърнат чук не прилича много, дръжката му окъсяла малко. Като казах дръжката поздрав за мошаците https://www.youtube.com/watch?v=BAaTJFBCiNA
        Last edited by pepe1234; 05.11.2015, 15:36.

Коментар

• хихих айде пак хванат днеска разцепвам

Коментар

• ахде пак дълги на гепитата за втори отскок ма не съм ли алчен да го еба

Коментар

• на дневна на дау жона има обърнат чук точно като за прайс екшън

Коментар

• гепитата май ще връщат на кроса горе на м1, ма що не върнат пак да им напукам късите
                Last edited by pepe1234; 05.11.2015, 14:59.

Коментар

• да и аз така мисля.. но не е я начертал още трябва първо пробив на дясно рамо, много е рано още, май нема да я направи явно, ема20 е над ема 200 тудно
                  Last edited by pepe1234; 05.11.2015, 15:02.

Коментар

• според мен еврака си прави мошевска чутора

Коментар

• еврака го спря жълата, ако пробие пак отива на обема на бабето... където направи чутората, ако тества втори път там бъдете внимателни
                      Last edited by pepe1234; 05.11.2015, 15:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        глей глей даужона още малко и ще иде на 17945 и пускам късата а късата на йената засега ми е на плюс ама да чакам ли бомба на минутка или 5 или да я затварям кво ще кажете
                        като си познавам бомбите жорка може би ще направят една шпага да тестват 18000 и тогава надолу

Коментар

• прибирай жорка твойто си е твое, шансове много

Коментар

• ей много ме кефят такива балоняци със споли, лошото е че трудно се хващат да го еба

Коментар

• глей глей даужона още малко и ще иде на 17945 и пускам късата а късата на йената засега ми е на плюс ама да чакам ли бомба на минутка или 5 или да я затварям кво ще кажете

Коментар

• да бе аз после видях че ми говориш за гепито ама кабела го гледах от малко по рано

Коментар

Working...
                                X