If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това да, ма погледни и гепито бе човек ей туй е красота, огромен сопол и ребаунд от зелената и кроса на м5. не мога да правя скрийншотове да го постна да го еба, постни го ти за красота...
Габров си позна герпито, браво добре е захлебил да са му честити и ние като напреднем достатъчно като него и ние ще сме така... само ме хваща яд сега, че пусна сопола преди 188.060 ех какъв сопол изпуснах много ме хваща яд Гледай бе архи гледай само как пропада. Дано поне Габров да е лупнал късите навреме, че мен тайминга(нивата) явно още ми куцат
пирфектно идва работата жорка . мошаците пуснаха от лас вегъз новинката че доларът щял да поскъпва заради скорошното вдигане на лихвите пък и онзи ден пак от лас вегъз казаха че коледното рали почнало от вчера . това си е гаранция за сопол да видим коя минута ще е и ще докладвам
ко стаа пичоуе ще ги фалираме ли днес. сега чакам дау жоньо да 17945 да удара една къса и да почваме яката сеч надолу таа йена пък глей до къде са я избузили да ги ева
Коментар