If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за тва не гледам вече нищо, чей да си пуснем нещо китайско да връзва и тва е ...
@Пепе ако познаеш на тая къде и дъното ще призная и имаш от мене една такава + мешана скара и аператив ....
За тази кола няколко пъти връх и дъно на фул макс с големи обеми си требе. Китайката е бонус
за тва не гледам вече нищо, чей да си пуснем нещо китайско да връзва и тва е ...
@Пепе ако познаеш на тая къде и дъното ще призная и имаш от мене една такава + мешана скара и аператив ....
да, малко по-рано ще да е било гледай там 20-30 страници назад из темата
ми при мене котировката на OANDA показва 1809 low, /ES SP500 фючърсите показват 1804.25 SPX самия индекс показва 1812.29 .... Що алализи изчетох за тва ей са е дъното - ей са е - ей са е, а тва от 1950 и то си еба майката ..... и ми го наковаха
нема такова нещо ние с ахито го определихме точно 1812 преди няколко дена
тва кога като вече беше там ли или ?!? Това никой не може да го каже, дори и тея дет я бъзикат борсата като Goldma Sachs, JP Morgan, Citi защото и те гълтат чат пат вода
затворих си аз и другата дълга яна от декември месец много доволно днес с тая яна. сега остана само индексите да тръгнат нагоре като яната и еврака да се срине
да бе ама после ми разпрвяш за зелени прътове и ми постваш графики Срамота е бе човек, как може да не уважаваш класиката. Аз теб те имам за класик. Не е 2*100, а 3*100 класиката ведно с: тройка кебапчета с гарнитура и тройка по шведски модел всичко е тройка и изпита пак е с 3ка взет
дет разпрааше един тука у форума при форексчиите, че това е звездобройска система и със същия успех мое да гледаме и звездите. Пръти, триъгълници, свещи, трендлинийки, съзвездия и после става друго .... еми ако не е тва е тва, ем там е съпорта на 1900 ама ако не на 1870 и то слезе на 1800 под всички линии и съпорти и глупости на търкалаци и си еба пипера - те тва е техническия анализ .....
Абе ако ще и да затворят в кръчмата на 2х100 със салата тея свещи не важат, важили са преди 5 века при джапанките като са си джиткали с ориза са нищо не важи. Както го гледаш такова ако влезнат всички шорт ше го избушат нагоре или обратно при всички лонг ше отиде там къде беше на 1800 .... и така ше люлят джанката докат не припаднеш, тогава ше видиме накъде ...
да бе ама после ми разпрвяш за зелени прътове и ми постваш графики Срамота е бе човек, как може да не уважаваш класиката. Аз теб те имам за класик. Не е 2*100, а 3*100 класиката ведно с: тройка кебапчета с гарнитура и тройка по шведски модел всичко е тройка и изпита пак е с 3ка взет
Коментар