IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    да видим днес как ще затвори седмичния бар. В зависимост от това в понеделник може да има рали в некоя посока обаче си мисля че копеленцата ще затворят с доджи...
    Абе ако ще и да затворят в кръчмата на 2х100 със салата тея свещи не важат, важили са преди 5 века при джапанките като са си джиткали с ориза са нищо не важи. Както го гледаш такова ако влезнат всички шорт ше го избушат нагоре или обратно при всички лонг ше отиде там къде беше на 1800 .... и така ше люлят джанката докат не припаднеш, тогава ше видиме накъде ...
    Last edited by michaelis12; 29.01.2016, 12:24.

Коментар

• да видим днес как ще затвори седмичния бар. В зависимост от това в понеделник може да има рали в некоя посока обаче си мисля че копеленцата ще затворят с доджи...
      Last edited by pepe1234; 29.01.2016, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        Я че все китайския индекс пада да сложим нещо да му пази водата и на него ....

Ехеее скийй кво става брат ми Оргинално китайско изпълнение ..... ей зарад тая влизам чисто гол у банята, нема тая е - тя е - тя ше пази CSI 300 да не дълдисва ....

http://www.bloomberg.com/quote/SHSZ300:IND

Тази спаси пейзажа момци, китайското изпълнение къде са им напреко .... Там отивам аз там е постата

Коментар

• Избяга да тоя човек .къде изчезна

Коментар

• Аз чакам паунда на 1.45 за къси иначе си мисля сега от тази синя на другата синя. Габров беше специалист по паунда, ама откак го взеха войник умря тая...
            Last edited by pepe1234; 29.01.2016, 09:41.

Коментар

• Мамооо тая на 15 м разката фашиста.вече затварям

Коментар

• Абе той и дакса изнасилваше бомбата на дневна .после коко стана с дакса.аз ги предупреждавах говорех им . А те дълги та дълги за светлото бъдеще

Коментар

• не съм убеден... погледни графиката как е като драги обяви за еврото...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    да бе баси, малко ме е яд, че затворих късите на еврака как хубаво само е тествал кроса на м5. Обаче и аз като екс си мисля, че в момента решават за посоката и ми е малко неконфортно да отварям сделки...
                    Ти остай теста.гледай отскока.лудница.яната и тя на дневна изтества бомбата. Другата седмица надолу

Коментар

• Как сладичко пропада фашиста от 15 мин бомбичката. Ох ох ох на батя

Коментар

• добро утро момци,
                        да бе баси, малко ме е яд, че затворих късите на еврака как хубаво само е тествал кроса на м5. Обаче и аз като екс си мисля, че в момента решават за посоката и ми е малко неконфортно да отварям сделки...
                        Last edited by pepe1234; 29.01.2016, 09:25.

Коментар

• Бееее тия японците отрицателни лихви.значи са много зле нещата.до края на годината ще се разбере

Коментар

• да май си прав екс. тея мистрии са сега за дакса

Коментар

• Не, не, азиатката е свършила работата там

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                                айде и аз една бирица, че нещо Борсата незнае кво иска търси майка си напред надзад на баба им хурката .....
                                Чек тука тея бежанки да ми праат рахатлъка с бирицата, може да им пусна едно с изтегляне от кьош ....я какви засукани патъци са избарали .... и да ми пазят водата да не пропадне раотата

ей майкъле златни са тея моми гледай как вдигнаха яната и Никей

Коментар

Working...
                                X