If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кво ша пази бе, тя себе си нема да мое да опази та индексте ще пази...
скивай кво ни чака Пепе като отидем там на Чайнастрийт да разцъкваме на борсата, ебаси тунингите са напрайли тея жълтурите може да са им напреко ама нема нищо ....
Я че все китайския индекс пада да сложим нещо да му пази водата и на него ....
Ехеее скийй кво става брат ми Оргинално китайско изпълнение ..... ей зарад тая влизам чисто гол у банята, нема тая е - тя е - тя ше пази CSI 300 да не дълдисва ....
айде и аз една бирица, че нещо Борсата незнае кво иска търси майка си напред надзад на баба им хурката .....
Чек тука тея бежанки да ми праат рахатлъка с бирицата, може да им пусна едно с изтегляне от кьош ....я какви засукани патъци са избарали .... и да ми пазят водата да не пропадне раотата
Заради тоя USD/CAD отиде надолу. Кво говори точно пък днес ....
ми руснака дрънкал, че OPEC искали (в частност Камилария) с държавите които не са в OPEC да се намали добива с 5% за да се вдигне цената нали са картел. И от ей такива дъра бъра и това подскача и за тва казвам на човеците да го заебават тоя петрол .... да не барат там и без тва Март ше има събрание това онова кво що шесе решава и ше лети много ...
майкале прав си, така е, наистина е много рисковано. Обещавам да си взема бележка, няма да ги пускам късите на петрола . Къси на еврака излупкахте ли сега? Аз пуснах две малки...
а такам, не пипай бензинот или там жито пшеници глупости на търкалета и други такива екзотики, ей пускай си евраци, фашаги ей такива играчки .....
Коментар