IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
    а така нека да пази майкъле да ни излезнат дългите пък после слагай некви вещици да плашат за надолу
    Що става колегас, сега ше видиме какво ше покажат звездите .... може да се наложи да дадем жертвоприновение някоя вакла овца или кокошка, за да тръгне в наща посока ......

Коментар

• а така нека да пази майкъле да ни излезнат дългите пък после слагай некви вещици да плашат за надолу

Коментар

аз залагам на синьото продължение
        незнам Жоресте, каквото покажат звездите, чей да я сложим тая да пази за през Weekenda да не стане погром в Понеделник ......

я нещо по-невинно, че миналата много се беше разпищолила ...
        Last edited by michaelis12; 30.01.2016, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          ей тука няколко вариацийки с линийки и щуротийки .... и ше хвърляме боб кое ше излезе ....

аз залагам на синьото продължение

Коментар

• ей тука няколко вариацийки с линийки и щуротийки .... и ше хвърляме боб кое ше излезе ....

Коментар

• и един поздрав с петрола, колко шортаджии са му се накачулили и какво ще се случи с всички, които шортят не там дет треа и чакат да слезне на 10/20$ ......

Last edited by michaelis12; 30.01.2016, 07:22.

Коментар

• ръъъъъсттт на индексите и спад на евракааа айде приятна почивка на всички

Коментар

• начи ако вервам на свещите кат Пепе, то тая свещ значи continuation и в понеделника кой е шорт ше има ръчка отзад ....

Коментар

• up докато избушат кочините на всичко живо .... и а дано Амин !

Коментар

тая е добра. ще я размятам като гомнян вестник из тръни в спалнята
                      внимаай, че тая може да е от тея ..... и да нема Митко Гръблев .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        ммм нишо не знаете, треа хоите на поправителен при другарката специалист по върхове и дъна ....

тая е добра. ще я размятам като гомнян вестник из тръни в спалнята

Коментар

• малиии аз днес се изкъртих да го ева. хванах 2 дълги яни и една къса и гледам еврака и той тръгна в моята посока. ай наздраве че смятам тая вече да се накълва яко

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                            Пу аз влизам първи...на изпита

Ама тоя никейчо верно да бях купил самолет, ако го бях държал. По-скоро май ще трябва за обратната посока да се ориентираме скоро си мисля.

Иначе еврака нагази доста бомби с тоя спад..да видим какво ще става. Там съм дълъг.
                            внимавай, че другарката много къса .... и е много лоша.... ееееми така е то ако тва онова, ходете с него не против него те до са са ходили надоле, са накъде ше ходат ?!?....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

Коментар

• Пу аз влизам първи...на изпита

Ама тоя никейчо верно да бях купил самолет, ако го бях държал. По-скоро май ще трябва за обратната посока да се ориентираме скоро си мисля.

Иначе еврака нагази доста бомби с тоя спад..да видим какво ще става. Там съм дълъг.

Коментар

Working...
                                X