If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иначе за рисунките и аз на нещо подобно залагам, но няма да пускам късо ако не стигне до някоя бомба на 1Н или 4Н. По-скоро ще чакам пулбекче и ще влеза дълъг. Тая година си мисля може да измъчи и нови върхове с 2-3% над 2015, ноо тогава вече трябва да става мазалото
Жорка, добави ли му на еврото горе на 1.09 като беше? Аз затворих дългата, че се кроснаха на 1Н и викам може да му е време вече /колкото и вътре нещо да ме чопли за поне 1.10/.
не можах екс да пусна евро от 1,0952 че имах много дълги яни и индекси и исках да ги позатворя и тогава и то пък идеално стана че яните ми излезнаха в петък сега ако еврака иде до 1,09 ще му удара късата и яната ако падне до към 120 ще пусна пак дълга
Иначе за рисунките и аз на нещо подобно залагам, но няма да пускам късо ако не стигне до някоя бомба на 1Н или 4Н. По-скоро ще чакам пулбекче и ще влеза дълъг. Тая година си мисля може да измъчи и нови върхове с 2-3% над 2015, ноо тогава вече трябва да става мазалото
Жорка, добави ли му на еврото горе на 1.09 като беше? Аз затворих дългата, че се кроснаха на 1Н и викам може да му е време вече /колкото и вътре нещо да ме чопли за поне 1.10/.
Коментар