IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    ае то за борсата ок, но ако го напрай тва тоя пендел ни отидоа париците зиан да го ева ......
    що бе нека дига индексите и да срива еврака как ще са ни зян парите

Коментар

това в слободната практика по Геодезия и Курвондилотерапия ......

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
        От всичко по едно значи

Иначе за рисунките и аз на нещо подобно залагам, но няма да пускам късо ако не стигне до някоя бомба на 1Н или 4Н. По-скоро ще чакам пулбекче и ще влеза дълъг. Тая година си мисля може да измъчи и нови върхове с 2-3% над 2015, ноо тогава вече трябва да става мазалото

Жорка, добави ли му на еврото горе на 1.09 като беше? Аз затворих дългата, че се кроснаха на 1Н и викам може да му е време вече /колкото и вътре нещо да ме чопли за поне 1.10/.
        не можах екс да пусна евро от 1,0952 че имах много дълги яни и индекси и исках да ги позатворя и тогава и то пък идеално стана че яните ми излезнаха в петък сега ако еврака иде до 1,09 ще му удара късата и яната ако падне до към 120 ще пусна пак дълга

Коментар

От всичко по едно значи

Иначе за рисунките и аз на нещо подобно залагам, но няма да пускам късо ако не стигне до някоя бомба на 1Н или 4Н. По-скоро ще чакам пулбекче и ще влеза дълъг. Тая година си мисля може да измъчи и нови върхове с 2-3% над 2015, ноо тогава вече трябва да става мазалото

Жорка, добави ли му на еврото горе на 1.09 като беше? Аз затворих дългата, че се кроснаха на 1Н и викам може да му е време вече /колкото и вътре нещо да ме чопли за поне 1.10/.
          ти да внимаваш с японецо, да нема олеле .....

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
            тоо дакс не се вдига бе да го ева. да излиза вече Драги и да каже че ще прави лихвата отрицателна та да го съсипе тоя еврак
            ае то за борсата ок, но ако го напрай тва тоя пендел ни отидоа париците зиан да го ева ......

Коментар

ейй майкъле ти голям чертожник си бил бре да не си завършил в Техническия то е линия то е прав ъгъл майката си е евало
              това в слободната практика по Геодезия и Курвондилотерапия ......

Коментар

утре за мъже всичко е безплатно .....
                От всичко по едно значи

Коментар

нешо такова уж би трябвало да стане, ама какво точно ненам .....

ейй майкъле ти голям чертожник си бил бре да не си завършил в Техническия то е линия то е прав ъгъл майката си е евало

Коментар

• тоо дакс не се вдига бе да го ева. да излиза вече Драги и да каже че ще прави лихвата отрицателна та да го съсипе тоя еврак

Коментар

• нешо такова уж би трябвало да стане, ама какво точно ненам .....

и те тва ...
                      Last edited by michaelis12; 01.02.2016, 16:25.

Коментар

аз залагам на синьото продължение

+1 от мен... Аз също залагам на синьото продължение

Коментар

На 8ми им е баш фестивалът.

Иначе Майкъле, той тоя соларуим ми е до гъза братле. Глей ся как обърка графика ми за утре

П.С
                          А сега видях, че съм позакъснял с 4 години. Я, виж за тая година има ли?
                          утре за мъже всичко е безплатно .....

Коментар

• На 8ми им е баш фестивалът.

Иначе Майкъле, той тоя соларуим ми е до гъза братле. Глей ся как обърка графика ми за утре

П.С
                            А сега видях, че съм позакъснял с 4 години. Я, виж за тая година има ли?

Коментар

то май върви бе майкъле. глей тая нощ японците са скочили, само утре да не правят педераски истории, че нали им е празник
                              ооо да утре на всички жълти твари им е новата година, а за нас е друг празник ...

Last edited by michaelis12; 01.02.2016, 09:20.

Коментар

• то май върви бе майкъле. глей тая нощ японците са скочили, само утре да не правят педераски истории, че нали им е празник
                                Last edited by jorkata_pz; 01.02.2016, 08:55.

Коментар

Working...
                                X