Оле боже .франция влязла в стагнация.миличките френски евреи .сега вмесно хляб ще трябва да ядат пасти.мъкаааааааа мъкаааааааааа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепокрай гръцката драма стана ясно колко сбъркан е валутния съюз в европа. Реално ЕЦБ не е ФЕД макар и да прилича, а дисбалансите между юга и севера може да разцепят съюза.. та нищо не е ясно еврото може и под 1 долар да иде..
Германия ще е големият печеливш от ефтиното евро.
https://www.youtube.com/watch?v=XcGh1Dex4Yo
там на едно място във филма на кризата през 2008 питат Бернанк - С чии пари спасихте AIG на данъкоплатците ли ?!? Оня - не бе само в компа ....... натиснахме някои числа ...
Пари има с лопати да ги ринеш и цялата работа е няква изфабрикувана измислица в момента, тъй като валутите са backed by confidence нищо не стои зад тях освен оръжията, които "допринасят за доверието" - .......Last edited by michaelis12; 13.08.2015, 13:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЕврото пада 1 година и лази по дъната там с месеци и тренда бил на долу ....
мии да сега малко ше върне и после нема да е надолу
Германия ще е големият печеливш от ефтиното евро.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЕврото пада 1 година и лази по дъната там с месеци и тренда бил на долу ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеECB Monetary Policy Meeting Accounts
предполагам това ще има сериозно влияние на курса на еврака
мътна ми е, но какво направиха Китайците - реално те са вързани към долара от много години и сега стана така, че покрай скъпия долар юана стана и той скъп спрямо евро и франк и тн...
реално с тази обезценка от 5-6-7% те правят юана пак експортно ефтин и за европата и по този начин подкрепят очакванията, че долара отива на 1:1 с еврака...
не разбрах откъде дойде този ентусиазъм за покупки на евра, но за мен тренда е надолу. Драги има много да печати покрай южна европа.
Коментар
-
ECB Monetary Policy Meeting Accounts
предполагам това ще има сериозно влияние на курса на еврака
мътна ми е, но какво направиха Китайците - реално те са вързани към долара от много години и сега стана така, че покрай скъпия долар юана стана и той скъп спрямо евро и франк и тн...
реално с тази обезценка от 5-6-7% те правят юана пак експортно ефтин и за европата и по този начин подкрепят очакванията, че долара отива на 1:1 с еврака...
не разбрах откъде дойде този ентусиазъм за покупки на евра, но за мен тренда е надолу. Драги има много да печати покрай южна европа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар