If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Майк, сега влизам от вчера. Ама баш в същата ситуация сме
Архитекте, виж как ми излизат на мен..
еми не ти виждам позициите не те знам кво прайш в тая тъмница ..... и за кво се занимавате с тоя Наско ве пукайте само директора SPX то той квот покаже и другите следват независимо къде се намират на планетата земя ....
Ами аз специално си направих в бенчмарк, зщото са отдавна, а и вие гледам, че ги ползвате. А то баси, не вярвах, че и те въртят такива номера. Бях гледал, че си пуснал едно зип файлче за инсталиране към метатрейдър 4. Ще ми пратиш ли инфо за инсталиране и употреба, доколкото разбрах са някакви нива...
ммммм бенча има два брокера за проводник на квоти - едните са Saxo Bank другите май са FXCM - a те са по големи педали от Saxo с квоти и глупости .....
Saxo са дебели от страна на таксите - си ебало пипера, но са акуратни и коретни, докато евтинджозите се ебават нон стоп
ами от малките всеки почти те боде, тея Admiral Markets, още като прохождаха тея Active Trades, Oanda и Saxo айде те са били по-коректни в сравнение с "Requotes" на предишните 2 и игли и кви ли не дивотии ..... )
Сега съм в IB поръчката ми е на CME, CBOE тях не ги ебе за мойте раоти нали са ми дръпнали комисионните ......
Ами аз специално си направих в бенчмарк, зщото са отдавна, а и вие гледам, че ги ползвате. А то баси, не вярвах, че и те въртят такива номера. Бях гледал, че си пуснал едно зип файлче за инсталиране към метатрейдър 4. Ще ми пратиш ли инфо за инсталиране и употреба, доколкото разбрах са някакви нива...
еми така е то не стига, че си ебало капаците ами и брокера ти прай живота тежък - мама им гадна ..... че има някой капути където срещу тебе играят, айде тея големите с мишоци не се занимават, ама по-малките стотинкаджии си ебават и клиентите ....
еми така е то не стига, че си ебало капаците ами и брокера ти прай живота тежък - мама им гадна ..... че има някой капути където срещу тебе играят, айде тея големите с мишоци не се занимават, ама по-малките стотинкаджии си ебават и клиентите ....
Коментар