If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аржитектоникос, скива ли нивата за месеца на Сипот, точно таргета за месеца за надоле пада на миналото дъно от Август оная игла там, бааааси тея с аршин са го мерили да ги ева .......
да, миналата седмица го гледах че е там . опипват почвата , малките червейчета . мухахааааааа
нешо не дава снимка да го ева, но аз като затворим късите, да гледа да завърти малко пейзажа, че ше се омажат дългите тогава ..... или да стои над 1900 поне до другия месец тва ме интересува
сипа майкъле го чакам тука . два неосъществени теста на атомката на 4н . казвах му тогава на хахича че 2015 е моята година , той ми се хилеше . ей сега надоле
нешо не дава снимка да го ева, но аз като затворим късите, да гледа да завърти малко пейзажа, че ше се омажат дългите тогава ..... или да стои над 1900 поне до другия месец тва ме интересува
сипа майкъле го чакам тука . два неосъществени теста на атомката на 4н . казвах му тогава на хахича че 2015 е моята година , той ми се хилеше . ей сега надоле
Аржитектоникос, скива ли нивата за месеца на Сипот, точно таргета за месеца за надоле пада на миналото дъно от Август оная игла там, бааааси тея с аршин са го мерили да ги ева .......
Кросчо,що лъжеш бре!!!Тва май е само в твойта глава!!!
е що да лъже погледни графиката на яната и на борсите на седмична и то се вижда и от самолет, че са в дебела корекция, а колко ше е дебела ненаем .... поне потвърждение на дъното ше има, а дали ше е по-длибоко или ньет ненаем ....
Аз съм и от двете страни със желязна гарга "Iron Condor" и квот излезе те тва е
Коментар