Случват се понякога такива работи, коригира се веднага.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеТехническа грешка, за което се извинявам, но ще помоля да се въздържате от просташки език- доста е грозно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеТрещя кво да правя, то иначе с това БФБ нещата толкова "бързо" се развиват, че даже се чудя как още съществува
На БФБ нивга не съм бил - то кво има та да бъда там само като си погледна държавата и ми става ясно, че тая Борса е няква съчинена от хиляда и една нощ .....
P.S. Ако тряя да избирам между комарекс и БФБ май ше избера комарекса ......Last edited by michaelis12; 18.08.2015, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеааа стопове ньет иначе брокерите само тва и чакат с иглите .. И ти ли трещиш форекс ?? Леле ле ле мани го тва, за ей такива като пазара е изтрещел в една посока става ама иначе да гониш стотинките на рулетката е бая мъка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеТо аз също не вярвам на това което пишат по сайтовете и какво говорят анализаторите ама напоследък чета само колко щяло да пада еврото и т.н. и за първи път видях нещо по различно и затова исках да го споделя ама веднага ме цензурираха Иначе с тея стопове е голям ташак и затова аз не слагам за да не ми ги удрят и да губя, защото ми прави впечатление че стига до стопа и после пак наобратно
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеофф той и той е един сайт, още по-тъп и от тоя ..... аз висим тука щото има форум и ме кефи да си лафим с вас иначе, глупости кво да им гледам новините и анализите па съвсем забраи .....
Не чета статиите ич, само си коментираме и без тва повечкото статии са преписани и стъкмени и нагласени от западната преса, да ни е розов света, да ама в останалия свят не е баш така те го виждат по друг начин за нас
Още на първата страница от тоя profit.bg с новина кои страни са с най-голям шанс за default и запада всички са зелени, там нема проблеми и САЩ с най-малък шанс разбира се ..... а данните са от "Bank of America"
глей си графиките и ги заеби тея щуротии дет пишат нон стоп и без тва на никой не му разбира гагата, а пазара е нещо което е теория на вероятностите
P.S. аа за тая твойта статия за скъсяване на долара, щом някоя американска банка го казва начи нещо не е наред то, че еврото ше хои на горе ше хои, но може междувременно да има някой гаден прът на долу за проверка и да изпотрепе стоповете ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеВ профит.бг статията се казва "Сега е моментът за скъсяване на долара" от днес от 14:28ч ама нали им е конкурентен сайт и ми я трият
Не чета статиите ич, само си коментираме и без тва повечкото статии са преписани и стъкмени и нагласени от западната преса, да ни е розов света, да ама в останалия свят не е баш така те го виждат по друг начин за нас
Още на първата страница от тоя profit.bg с новина кои страни са с най-голям шанс за default и запада всички са зелени, там нема проблеми и САЩ с най-малък шанс разбира се ..... а данните са от "Bank of America"
глей си графиките и ги заеби тея щуротии дет пишат нон стоп и без тва на никой не му разбира гагата, а пазара е нещо което е теория на вероятностите
P.S. аа за тая твойта статия за скъсяване на долара, щом някоя американска банка го казва начи нещо не е наред то, че еврото ше хои на горе ше хои, но може междувременно да има някой гаден прът на долу за проверка и да изпотрепе стоповете ...Last edited by michaelis12; 14.08.2015, 23:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекво стана ве що ти трият новината я кажи ква е да си я намерим ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеКато е непозволен линка, що не препечатате новината във вашия сайт за да мога да го кача във форума?
Коментар
Коментар