If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
при петрола онзи ден се появи най големия обем на 1н от върха. според мен някой купи но ще се опита да изчисти отдолу нещата защото и крос си забравиха. пък и все си мисля че 35.8 няма да се размине . след това нагоре
Прав си, да. Пък и то си има път дотам, като нищо ще се отложи и не за днеска...
Златото даде второ ребаундче на 4-часовия, само да съм чул, че е зло
Много ми се иска да излезеш прав и за тоя петрол на 36.5. Аз не виждам кросове дотам, но предполагам си гледал по големи чартове. Дълбоко се замислям, ако ги стигне дали да не играя некой друг барел дългосрочно за 40тина долара нагоре след годинка-две.
Много са ми по вкуса по дългосръчните, но мъчно ги избирам. Гледам и за яната си мечка голяма, арх, ама нещо не смея да пипап там.
Ама преди всичко да идва новото дъно за даксчо, и двойно ше свърши работа де, че часовникът до 17ти тиктака.
Нищо не правя сега, чакам с надежда немеца да потъне. Дотогава форекс само
а леле майко тва поне внимавайте с тея кредитни лостове, че там е коварна история
при петрола онзи ден се появи най големия обем на 1н от върха. според мен някой купи но ще се опита да изчисти отдолу нещата защото и крос си забравиха. пък и все си мисля че 35.8 няма да се размине . след това нагоре
Прав си, да. Пък и то си има път дотам, като нищо ще се отложи и не за днеска...
Златото даде второ ребаундче на 4-часовия, само да съм чул, че е зло
Много ми се иска да излезеш прав и за тоя петрол на 36.5. Аз не виждам кросове дотам, но предполагам си гледал по големи чартове. Дълбоко се замислям, ако ги стигне дали да не играя некой друг барел дългосрочно за 40тина долара нагоре след годинка-две.
Много са ми по вкуса по дългосръчните, но мъчно ги избирам. Гледам и за яната си мечка голяма, арх, ама нещо не смея да пипап там.
Ама преди всичко да идва новото дъно за даксчо, и двойно ше свърши работа де, че часовникът до 17ти тиктака.
еми не ти виждам позициите не те знам кво прайш в тая тъмница ..... и за кво се занимавате с тоя Наско ве пукайте само директора SPX то той квот покаже и другите следват независимо къде се намират на планетата земя ....
Нищо не правя сега, чакам с надежда немеца да потъне. Дотогава форекс само
тея там са пълни идиоти, само бръщолевят кретении и им падат пари от въздуха .... и аз искам такава раота, некви измислени числа, само за ръстове и напредъци да им ломотим и да си барам меча по цел ден за скромната сума от 330 000 евра на година кат на тоя Драгомирчо и тва официално, а иначе под масата бакшишите не ги бройм ....
Коментар