Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесамо ние с тебе ги псувахме . помниш ли майкъле. и само късо късо късо
ние шорт шорт, онея дълги дълги ръстове, Фред, брадатия тоя оня глупости еее са нема кой ги опрай вече ...
Коментар
-
я гледай насето на седмична . миличкия че то това курекция ли е . да му изпукаш два шамара и да ходи на 2853
Last edited by the architect; 02.09.2015, 10:50.
Коментар
-
Жорка, и аз като тебе по принуда, че не ми се добавят още индекси. Чакам оправяне още
Архи, много правилно казваш за индексите. Не се намира кросче надолу да не се изтества. Чакаш ли ребаунд от горен крос ти или като прецениш, че е достатъчно далече от долния - стреляш
Бях малко по-зает тия дни, че нали все трябва да се покрият мойте борсови авантюри, но продължавам да си търся начините за успешно прилагане на схемичката. Иска ми се на мен освен ребаундите да мога да играя и за формирано кросче, защото ми е повече по вкуса да държа позиции по-дълго
Тва е кофтака, че някой път 15-минутен ти го стига за ден-два, друг път като при eurusd половин месец нема стигане..
Като го споменах долара, то голямо гласене за паритет беше, голямо чудо..накрая ще вземе да обърне. Много комфортно му стана на тея нива ми се струва.
Коментар
-
че те за ден дигнаха 1200 . а като кажат коя китайска банка е фалирала и тогава ще стане интересно. те така, все казват септември за банките . справка близкото миналоLast edited by the architect; 02.09.2015, 10:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеаз нещо индексите не ги разцъквам гледам си само валутите, че съм още нов в бранша но като свикна на валутите може и индексите да почна
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетия пък китайци кога са работели че ще почиват . човек дето е бил в китай ми каза че работили само по 5-6 часа . след това ги пъдели от офисите било противозаконно да бачкаш повече .
а иначе виж жорка от къде го заковах дау жо. това го мъчело миличкия , като пулпитче мъдрец . тази бомбичка малка малка . ама малките камънета обръщат колата
Коментар
Коментар